- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
Yaprak dökümünde Cevriyeyle nunişin bir sahnesi var. Cevriye anlat kız anlat diyor nunis hangi birini anlatıyım diyor o misal.Senin neydi?
ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Buna da kusmukBartholin kistinden ameliyat olmuştum tabi ameliyat öncesinde de 2 defa daha bu hastalığı yaşadım 3. de ameliyat oldum ameliyattan sonra kayınvalidem anneme madem kızın hastalıklıydı neden oğluma verdin kızını dedi?
Bizler özellikle erkek anneleri olursak eğer öyle olmamaya özen gösterelim unutulmuyor bazı anlarYaprak dökümünde Cevriyeyle nunişin bir sahnesi var. Cevriye anlat kız anlat diyor nunis hangi birini anlatıyım diyor o misal.
Eşimle kaçarak evlendik kızı hamileyken sende hamile olsan aynı anda dogursaniz mecbur sana gelirim kimin kimsen yok kimsesizsin dedi(sanki kocam çöpten buldu beni).
Kalabalıktan konuşurken bulunduğumuz şehirde tek başımayım diye yetim gibi kaldım burada dedim yetimdin daha da yetim oldun dedi.
Eşimin teyzesi ben hamile kalmadan önce bunların niye hala çocuğu yok gelini tutun bir hastaneye götürün demiş (o ara biz çocuk düşünmüyorduk) kv bu lafı teyzen iyi niyetle söyledi bir hastalık varsa önlemi alınsın yiaa diyerek normallestirince benim akrabalarım niye çocuğunuz yok kocani bir hastaneye götür deseler normal mi karşılayacaksın dediğimde benim oğluşuma kimse öyle diyemez dedi. Bunlar sadece derinden yaralayanlar bir de espri adı altında yaptığı patavatsizliklar var tabi. O dakika anladım ki herkes kendi doğurduğuna anne oluyormuş :)
Erkek kız fark etmez gelinim de olsa damadım da olsa belli bir mesafe olurum hepsiyle yardımlarına elbet koşarım ama onları kırıp üzüp arkamdan patavatsız diye konusturmaktansa mesafeli soğuk olurum en iyisi. Bizimkide kaynanasindan çok çekmiş ben çektim el kızına cektirmiyim demek yerine ben yaşadım o da yaşasın kafasıyla gidiyor.Bizler özellikle erkek anneleri olursak eğer öyle olmamaya özen gösterelim unutulmuyor bazı anlar
Çok soğudum ha bana onu dedi ertesi gün boğazı şişti doktora götürdük gırtlak kanseri dedi ve ona ben baktım hastalığında yine takdir etmedi bende mesafemi koydumşimdi tepkilerin nasıl kendisine karşı insan bir soğudumu gidiyor ya bütün herşey
Büyücü memnun büyülenen memnun deseydin sende keşkeBüyücü demiş ama yüzüme soylemedi duydum.
Off bu gerçekten korkunç ama yaSanırım 2 ton. Fındıktan bahsediyordu
Burda başkasınin kayınvalidesinin en ağır sözünü duyunca size ne katkı sağlayacak egonuzmu tatmin olacak...ne yapacaksınız milletin kayınvalidesinin ağır laflarını kendi kayınvalidenin varsa yazarsın fikir alirsinSenin neydi?
ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Üvey kayınvalide nasıl biri? Yani eşinize bakmış büyütmüş mü? Nasıl davranmış çocuklaraKaynanam yok rahmetli, üvey var bi tane. Arada deniyo kaynanalık yapmayı. Güzelce bi sçp bırakıyorum bidaha yapamıyor. Ama bikez kilo almaya başladığım bi dönem bana “ eşimi söyleyip “ şuanki halinle tanışsan seni almazdı evde kalırdın dedi. Bende kızıp, memelerimin büyük olması hoşuna gidiyo sen merak etme demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?