Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

Benim ki bu zamanda karı olmak kolay demişti yüzüme eve temizlikçi alıyorum robot dyson ve cam silme robotu var diye kocam yemeğini kendi yapıyo diy2 eşime karının ağzına bakıyorsun demişti sanki kendi çok iyi karı gibi 2 koca eskitmiş gelip bana karılık dersi veriyordu

Yahu istisnasız %90ı patavatsız bu kv in. Tam benim kvlik laflar hiç oralı olmayın.

şimdi tepkilerin nasıl kendisine karşı insan bir soğudumu gidiyor ya bütün herşey

Çok önemli bir günde 4 saat geç kaldığı yetmiyormuş gibi, geldiğinde hayatının en güzel tatlısını yediğini söylemişti. Yemek yemiş, üstüne tatlı yemiş çay içmiş ve o yüzden geç kalmış geç kaldığı gün de aile tanışması sonradan gönlümü aldı ama insan unutmuyor işte

ayyy 4 saat hemde tanışma

ayyy 4 saat hemde tanışma
Evet maalesef ama kendi etti kendi buldu tabii ki. Aradan yıllar geçti, şimdi tabii ki aramız çok iyi. İyi olsun diye uğraştı, ben de affettim. Geride bıraktım, önüme baktım. En azından ayıbının farkına vardı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…