- 10 Ekim 2014
- 32.970
- 148.630
- 798
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
"Tövbe estağfurullah"Büyücü demiş ama yüzüme soylemedi duydum.
Bazen insan ne diyeceğini şaşırıyor ya"Iyyy Evde kedi besleyenlerin çayı ekmeği yenmez "
Birde hamileyken
6 Şubat depremlerinde Haberlerden çok etkilenip stres yapıyorum da .
" Keşke hamile kalmasaydin çocuğa yazık stres yapıyorsun demişti.
çok şanslısınız , maşallah nazar değmesinBenımki laf söylemez , kayınbabam da aynıdır . Verdiğin bir bardak çaya bile Allah razı olsun derler .
böyle akraba içinde kendınce laf sokmaya çalışanı da yur yıkar kenara asarlar sana bırakmazlar
Yahu istisnasız %90ı patavatsız bu kv in. Tam benim kvlik laflarBartholin kistinden ameliyat olmuştum tabi ameliyat öncesinde de 2 defa daha bu hastalığı yaşadım 3. de ameliyat oldum ameliyattan sonra kayınvalidem anneme madem kızın hastalıklıydı neden oğluma verdin kızını dedi?
şimdi tepkilerin nasıl kendisine karşı insan bir soğudumu gidiyor ya bütün herşeyBartholin kistinden ameliyat olmuştum tabi ameliyat öncesinde de 2 defa daha bu hastalığı yaşadım 3. de ameliyat oldum ameliyattan sonra kayınvalidem anneme madem kızın hastalıklıydı neden oğluma verdin kızını dedi?
böyle diyip kilo alması yokmu birde95 kg olmuşum demişti
Çok rahat çok profesyonelYahu istisnasız %90ı patavatsız bu kv in. Tam benim kvlik laflarhiç oralı olmayın.
ayyy 4 saat hemde tanışmaÇok önemli bir günde 4 saat geç kaldığı yetmiyormuş gibi, geldiğinde hayatının en güzel tatlısını yediğini söylemişti. Yemek yemiş, üstüne tatlı yemiş çay içmiş ve o yüzden geç kalmışgeç kaldığı gün de aile tanışması sonradan gönlümü aldı ama insan unutmuyor işte
Evet maalesef ama kendi etti kendi buldu tabii ki. Aradan yıllar geçti, şimdi tabii ki aramız çok iyi. İyi olsun diye uğraştı, ben de affettim. Geride bıraktım, önüme baktım. En azından ayıbının farkına vardı diyelimayyy 4 saat hemde tanışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?