- 31 Ağustos 2009
- 1.008
- 1.422
- 333
- 35
- Konu Sahibi Papatyaaaaaa
-
tabikide eş çok önemli. başka bir konuda demiştim yine diyorum :) haksızsam bile eşim benim tarafımda durmalı ailesine karşı. başbaşa kaldığımızda laf söylesin bana ailesinin yanında benim safımda olmalı ki sonrasında ailesi bana laf söyleyecek cesareti bulmasın...
ama tabi bu tek taraflı değil sende şini hep tutman gerek kendi annen babanda eşine laf söylememeli huzursuzluk yaratmamalı. iki tarafta dengeyi sağlamalı.
İki gün önce kızımın ağzını aramış benim ona anlattıklarımı koz olarak kullanıp eşime şikayet etmiş şu mübarek günde yaptığına bakın namaz kılıyor ama içi fesat eşimde annesine söylemediğini bırakmamış
2 aylık evliyim kayınvalidemle aramızda bir sokak var ama şimdiki aklım olsa kesinlikle uzakta oturmayı tercih ederdim böyle olunca nerdeyse hergün görüyoruz birbirimizi dünyanın en iyi insanıdır kendisi ama ne benim aileme ne de eşimin ailesine yakın oturulmamalı... '' fazla muhabbet tez ayrılık getirir'' derler...
valla ben de eşim de asla diyorduk ama bu ara hem maddi sıkıntımız vardı hem de ev sahibi evi satacağım çıkın deyince mecburen eşimin evine taşındık o evde annesi ile aynı apartmanda malesef büyük konuşmamak lazımmış(
ama ben zaten 4 yıldır evliyim dört yılda çok sorun yaşadık halen de yaşıyoruz amma velakin benim eşim hep arkamdadır annesi mesela benim hakkımda şikayette bulunamaz eşime şunu dedi bunu dedi gibilerden ben eskisi gibi mesafeyi korumayı düşünüyorum gerçi eskisinden çok gidicez mecburen ama zaten eskiden çok nadir gidiyorduk ben eşimi gidelim annene diye zorlamayı bıraktığım için iki üç ayda bir anca gidiyorduk şimdi daha sık olur ama onun sıklığı da benim kafamı kızdırıp kızdırmamalarına bağlı doğrudan
zaten kızı da iki apartman yanımızda o geçen iki hafta uğramamış ben olsam hergün bi uğrardım anneme dediğimde herkesin kendi evi kendi hayatı var kızım dedi bana kayınvalide yani bişi derse verilecek çooookkk net bir cevabım var
ayrıca da gelene gidene gitmeyi felan düşünmüyorum zaten çat kapı gelecek yüzü yok kaldı ki ben artık kanser hastasıyım kimsenin nazını çekemem eskiden de doğru bildiğimi söylerdim ama yine de az bişi politik davranırdım artık ona da sabrım yok o yüzden dert çıkaracağını sanmam o kadar aklı var dert çıkarırsa benden önce oğlunu alacak karşısına gayet farkında
ama her şey kesinlikle eşte bitiyor eğer eşim bu kadar aklı başında olmasaydı sokakta yatar gene buraya taşınmazdım
demem o ki arkadaşım eşinin aklı başındaysa kendi ailesi ve evi olduğunun farkına varabilecek durumdaysa gereken mesafeler konabilecekse sorun yaşanmaz sorunlar genelde mesafe konulamamasından kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?