- Konu Sahibi Papatyaaaaaa
-
Oturdukları bina onların, bir süre orda oturmak zorundayız gibi, ilerde ev alma durumumuz var aslında, inşallah öyle bir şey olurda azcık uzağa gideriz.
Ben Ankara'dan gideceğim oraya, ilk zamanlar sıkılmam, ama sonrası bunaltıcı olabilir. Bizimki annesine pek düşkün valla, ilerleyen zamanda konuşurum bu konuyu, güzel bir dille konuşmak lazım, hani anneni istemiyorum gibi olmayacak şeklinde olmalı. İnşallah dediğiniz gibi iyi birisi olur da , komşu gibi oluruz inşallah:97:
Bende öyle düşünüyorum, inş bizde ileride evimizi alır taşınırız..
Ben sevsem bile uzak olmayı istemişimdir hep..
İnş iyi insanlardır, o zaman kira vermeyeceğiniz için birikim yapabilirsiniz.
Bir arkadaş yazmış kendi evimde rahat edemiyorum.
herkeste böylemi olur bilmem ama bende öyleyim mesela..
Ben 4 yıllık evliyim evendikten 3 ay sonra işe başladım ve iyi kide başlamışım.
Çalışmak onların benden beklentilerini azalttı,
Zaten seviyorum çalışmayı, ama evde kaldığım kısa kısa zamanlarda evime yabancılaşmışım.
Onu farkedincede çok üzülüyorum.
Bi şekilde tam anlamıyla benimseyemiyorsun sanki.
Birşey derler filan diye kasıyosun sürekli..
Bilemem bende böyle oldu ama inş seninki çok iyi olur.
Sen ileride başla güzel güzel konuşmaya.
Uslubün çok önemli, kendini mecbur hissetmesin,
öyle olması gerektiği için bunları konuştuğunun farkında olsun.
Olur canım herşey düzelir, insan içinde bulunduğu şartlara görede çözümler getiriyo
sadece Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş.
Ailesini tanımıyorum ama inşallah korktuğum gibi olmaz..Ben ilk zamanlar çalışamam ama daha ilerleyen zamanlarda işe girmek isterim elbette, ama bu kayınvalide sorunsalı şimdiden gözümü korkutuyor, nasıl biri olduklarını bilmesem bile.
Söylediğin gibi uslub ve samimiyet önemli ikili ilişkilerde..inşallah korktuğum gibi olmaz.
Değerli yorumun ve dileklerin için teşekkür ederim canım,Rabbim en güzelini, en iyisini versin inşallah..
Sevgiler.
öyle bir kaynana olmalı ki yakınında da otursam sorun olmamalı uzağında da. yani yakınlık uzaklık değil kaynananın karakteri önemli aslında. yanında oturmak olmaz da bahsettiğim yakınında oturmak. eşinle olunca kendi annen bile olsa rahat olamazsın zaten.
Bende böyle olmaktan korkuyorum ya, offff...Allah yardımcınız olsun canım..
Haklısın arkadaşım, nice kaynanalar var, ayrı şehirde bile olsa telefonda insanın canını sıkmaya yetiyor. Yada evleri uzak bile olsa, ordan ortalığı karıştırmaya yetiyor. İnşallah bize iyileri düşer, canım arkadaşım..
ben birlikte oturuyorum çok ta iyi geçiniyoruz allahıma şükürler olsun...anlaşabilirsen sorun yok
Bu konuda şanslıyım sanırım.kayınvalidemle aynı mahallede oturuyoruz.Öyleki evlerimizi balkondan bakınca görebiliyoruz.3 yıllık evliyim ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.Hiçbir şeyime karışmaz.Çağırmadan gelmez.Rahatsız etmez.Çok iyi bir kayınvalidem var Allah razı olsun..Annemede 1 otobüs uzaklıktayım.Annem bebeğime baktığı için hafta içi bizde kalıyor.Eşimle anneminde arası çok iyi.Bu konudada sıkıntı yok yani.
Önemli olan uzaklık değil kayınvalidenin kişiliği.Karışacak olsalar uzaktanda erip yetiyorlar...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
valla ben 1.5 yıllık evliyim, k.validemle aramızda 1 sokak var...ne evliliğimi anlayamamak gibi bi sorun yaşadıım, ne evime pat küt girildi, ne de 2 gün uğramasak laf söylendi...
tam tersi kadın şu eşek kadar yaşımızda hala önümüze her akşam yemeğimizi koyar, hamile olduğum için ev temizliğime yardım eder, hasta olup yattığımda dakikasında başımda biter, herşeyi ayağıma getirir Allah razı olsun...yani bizde hiç öyle çok yakın oturuyomuşuz gibi bi durum yok. hem kayınvalidem ve kayınpederim bizim aile düzenimize çok saygılı hem de eşim aradaki dengeleri çok iyi ayarlıyor sağolsun kimsenin kalbi gereksiz yere kırılmıyor...Maşallah diyelim
Allah herkesin yuvasına iyi geçim ve ağız tadı versin...
Kayınvaldemle 9 ay altlı üstlü oturdum
Çok acılı günler geçridim, kaç defa acillik oldum.
Sonra ayrı yere çıktık ve mesafe koydum.
Tamam eşimin annesidir saygı duyucam,yine görüşücem, mecburen yüzüne gülücem
Ama beni o doğurmuş , eşim oymuş gibi baskı kurmasına ,yapmak istediklerime engel olmasına izin veremem
Hayat benim hayatım.
Şimdi nasılız diye sorarsanız
Bunada şükür
Ama isterse melek gibi olsada aynı bina dahi tavsiye etmiyorum
Çünkü annesiyim diyip sanki siz onun oğlunu düşmüyormuşsunuz gibi size karışıyo
Bu bi gerçek karışmadan duramıyorlar
Gönül istemezmi iyi olalım iyi geçinelim
Ama olmuyor yanlış anlama yada doğru anlama ile kavgalar çıkabiliyo
Demem oki böyle şeylere hiç gerek yok
En güzeli ayrı yer, ayrı ev ve belli bir saygı , ciddiyet, sınır .
ben sunu anlaim cevremen gozlemledgim kadariyla ne kendi ailene nede esinin ailesine yakin olcaksin hatta ayni sehirde olmiycaksin evliligiminde boyle olmasina isterdim hep.ailem baska sehir kayinvalidem baska sehir bizde binlerce kilometre uzaktayiz.kafam cok rahat.kimseye hesap vermek zorunda kalmiyorum.bide yurtdisimdan kimsede zirt pirt aramiyor biz ararsak konusuyruz ancak.yoksa cok uzulecegimi biliyorum.nisanliyken az uzulmedim.kesinlikle ayni ulkede bile olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?