Bendede maalesef
Keşke sen en başta araya mesafeyi koysaydın artık yüzü bulmuştur çok zor olur baştan mesafe koymak valla Allah sabır versin çok şükür ben en baştan mesafemi koydum bende o konuda çok korkuyodum
İşte bu ne olursa olsun herkes için geçerli en başta mesafeyi koydun koydun bu öyle bişeyki daha sonradan bunu yapman çok zor olur ama bana sorarsan eğer eşine bu durumu anlattığında sana destek olmayacak biriyse ona hiç yansıtma bunu ama eğer anlayacağını düşünüyorsan şikayetlerini paylaş yani artık senin annen benim annem muhabbeti olmamalı sonuçta evliliktebenim ailem buraa olmadigi icin gurbee gelin geldim çok baskı yapiyor
"Ah dediğin gibi olsa keşke" ama okuyan yüksek tahsilli dediğimiz kişilerdede dayak cinayet her türlü ahlaksızlık ve gelin kayınvalide husumeti hemde çok çirkef bi şekilde olabiliyor haksızmıyım bence insanları kalıba sokmayalım kötü kötüdür akrep akrepliğini yapacaktır dost bile olsaİş yok güç yok o bana onu dedi ben ona şu lafı soktum muhabbetleri.. Valla bunlar hep eğitim eksikliği.. Şimdi bunlar okusa bişey olsa bişey olan insanlarla bişeye benzeyen saygılı evlilikler yapacaklar.. Kayınvalide,eş,dost,akrabada saygı duyacak bunlara çünkü önce bunlar saygılı olacaklar.. Ama çok fırın ekmek lazım çook..
Mesafe tüm insanlarla iyidir... Kimseyle yüz göz olmassın, kimse sana karışamaz,kimse sana yorum yapamaz..
Okumak cahilliği alır ama eşşeklik baki kalır diye boşuna dememişler.. Okumak sana sadece diploma kazandırıyorsa,eğitemiyorsan geliştiremiyorsan kendini eşşeklik baki kalıyor işte.. Dışarıdan bakan göz olarak söylemiyorum bunu,inan %99'u cehaletten oluyor. Kadına şiddetin,aile içi geçimsizliğin her türlüsünü gördüm,avukatım.. Ahh neler var bi bilsen.."Ah dediğin gibi olsa keşke" ama okuyan yüksek tahsilli dediğimiz kişilerdede dayak cinayet her türlü ahlaksızlık ve gelin kayınvalide husumeti hemde çok çirkef bi şekilde olabiliyor haksızmıyım bence insanları kalıba sokmayalım kötü kötüdür akrep akrepliğini yapacaktır dost bile olsa
Eşten kaynaklanıyor hersey taviz vermeseler mesafe koysalar böyle olmazBendede maalesef
Deli sözüme binlerce tövbe diyorum1,5 yaşında bir oğlum var.
Küçükken , özellikle 3-5 aylık iken çok sık acıkır ve uykusu gelirdi. Uzun saatler dayanamazlar.
Bu basit gerçeği oğlumun babaannesi görmezden gelmekte, benimle savaşmak için evladımı bir araç olarak kullanmaktadır. Hiçbir ihtiyacında bana vermeyerek , çocuğu ağlatarak hedefinde ben olsam da aslında oğluma eziyet etmektedir.
Ağlayan çocuğu oda oda dolaştırır , balkona çıkartır , hatta sokağa çıkartıp gezdirmeyi düşünür.
Ama ASLA “ Al annesi acıkmıştır, uykusu gelmiştir. “ demez.
30-40 dk süren ağlamalarına dayanamayıp istediğimde de arkamdan kaş göz işareti yapıp beni, çocuğu ona sevdirmeyen insan konumuna sokmaya çalışır.
Üstelik de 20 gün boyunca bu ön yargısını kırmak için her gün kendim özellikle gidip çocuğu sevsin diye vermeme rağmen.
Bu olayın görünen yüzü, bunun bir de vebal kısmı var ki.. ona hiç girmiyorum.
Benim de oğlum var ve torunum azıcık ağlasa herhalde kıyamam annesine veririm. Ben insanları anlamıyorum ... Konu bayağı eski ama içim doldu şiştim yazdım :)
Tek başıma söyledim zaten eşimin haberi yok durumdan ama bıktırdı o da herşeye karışır akşam evde ne yemeği yaptigima daha karışır oğlu yer mi diye bıktırdı beni sustum sustum en sonunda patladım bende
Çok konuşur eşim ona laf dedirtmez beni ezer daha ben kararımı verdim simdiye kadar olanları gözümün önüne getiriyorum da kaynanam yüzünden eşim elini bile 6 aylık evliyken kaldırmisti herkezin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?