anlatmaya çalışıyorum esime ama benimle kavga ediyor ailesine laf söyletmiyorBence herşey este bitiyor ya bende rahatsizdim hareketlerinden falan eşime söyledim hem esimin konuşması daha iyi oldu daha çok bozuldu sende öyle yap al karşına konuş esinle bitecek yoksa falan de gözü korkar
Gözünüzde büyütmeyin sabırlı olacak bir şey yok. Kulakları biraz kapamak iyidir.
Elbiseye mi laf ediyor.
Düğüne kadar çok var anne bakarız de.
Gittiğin yere mi karışıyor,
Merak etme anne eşimin haberi var de.
Yada sana oradan çok selam getirdim de
Yada bir dahakine birlikte gideriz sikildiysan de,
Yada hmm tamam de
Yemeğini mi begenmedi
Zamanla olur de
Baharatlarla aram iyi değil de
Olur insallah bir gün de
Böyle de güzel de.
Kısacası ikinci bi cevap verilmeyecek cümleler kurmak sabır istemez. Gülümse ve konuşmayı bitirecek cümle kur. Bu kadar basit. Saygısızlık etmeden hatta çoğu zaman karsindakini yucelterek. O da hem cevap veremez hem de ne yaptığını anlar hemde seni suclayacak bir şey bulamaz. Kalır öyle. Zamanla da susar zaten.
Bence ne Can'ınızı sıkın nede eşinize anlatın Çunki sizden yana değil ise boşuna eşinlede Aran'ı bozma derim Çunki bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum bence mesafeyi koyun yoksa benim gibi üzülen hep siz olursunuz benim eşimden bana hayır gelmez sizin ki Nasıl bilmiyorum ama eşiniz sizden taraf değilse sizin yapacağınız kaynananıza yuz vermeyin derim Çunki siz hep iyi davranırsanız benim gibi bi yere varamazsınız çile çekersiniz ne evliliğinizden nede hayattan bişey anlamazsınız benim kaynAna baba boyle davrandıkça bende eşime karşı dahada soğuyorum benden yanada da olmadığı içinSlm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
Slm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
Acil olarak mesafe şart. Her gün ben kendi annemle konuşsam, konuşacak konu bulamam8 aylık evliyim canım hergün arar acmassam da açana kadar bıktırır
Slm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
OĞLU SENİ BOŞATİR YENİ KIZ ARAYİŞİNA GİRER.. hemde kız olan kız :)Boşanmak son kararım benim o da oğlunu başında bekletsin
aynisini yaşiyorum neredeyse:)Ben altli ustlu oturuyorum
Mesafemizde iyidir çok şükür
Ne ben evine gider yayilirim isten geldim yorgunum diyip ne de o cat kapı gelmez..
Neden bunlar hep
Başta yorgunum annemde yiyelim deseydim
Sonu gelemeyecekti işin kk dan öğrendim.
Bir de iyi bi kv var seviyorum. O da beni
Hatta oglumdan çok seviyorum der esimin yanında maksat benim gönlüm olsun ben öyle istiyorum diye ama amac gönül alma
Ona fazla yuklenseler is güç savunurum hemen annem hasta olcak yapmayın diye.
Kek yaparım götürürüm o da ayni şekilde. .
Kahveye giderim.
Ama işim varsa anne bulasigim camasirim birikti der kalkarım.
Bazen yogunluktan gidemem kp yol kisaldi mesafe artti der
Baba ben beni görmüyorum ki sen goresin derim :)
Benim sorunum olursa eşimle olur kısacası o da normal alışmak zaman istiyor.
Bir de eşiniz siddet uygulamaya kalktigi için söylüyorum bence çalışmıyorsanız çalışın bi guvenceniz olsun. Bir de ozguveninizi kiramasin
Inşallah mutlu olursunuz
Kaynanan oyle dediyse sende tamam anne almayiz zaten elbise deyip en aalasini al catlasin dursun uyuz kari kendine neyse luzumsuz ..niye burnunu sokarlar lan kocaman adam oglun evlenmis barklanmis senin aklinlamibyasayacakSlm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
gercekten ya anlamiyorum madem oģullarının evliliklerine karissacaklar evlenmesin madem ogullari anlamiyorum mesafe koymaya calisiyorum ama biktirana kadar ararKaynanan oyle dediyse sende tamam anne almayiz zaten elbise deyip en aalasini al catlasin dursun uyuz kari kendine neyse luzumsuz ..niye burnunu sokarlar lan kocaman adam oglun evlenmis barklanmis senin aklinlamibyasayacak
Bakalim benim gibi salak gelin bulabilecek mi kvOĞLU SENİ BOŞATİR YENİ KIZ ARAYİŞİNA GİRER.. hemde kız olan kız :)
bu kaynanalar bekaret meraki var vallaa..
Çok yüz göz olmak istemiyosan yoksayıcaksın bunun engüzel yolu bu.
Onane senin elbisenden önce özel konulara yani sadece seni ve evini ilgilendiren şeyleri konuşmayarak başla.
Kvsini çok aramış çok gitmiş çok bıkmış biri olarak yazıyorum ...
Bu hayat senin beden senin elbisene karışıyosa tersini yapıcaksın.
Görümcem evlenirken eşimin halası prenses ne giyiceksin dedi bana kv ayy nişanındaki elbisen çok kısaydı öyle olmasın dedi.
Yeni elbise almış olmama rağmen nişan elbisemi giydim .
Evime ayakkabılık almamı istemedi kardeşinin eşi küçük tuvalete koyuyomış sende öyle yapıcaksın dedi . Ay anne nealemsin dedim enpahalısını aldım inattan.
Kahvaltı akşam yemeği sülalecek sinema cümbür cemaat tatillerin zamanım elvermediği için birtanesine katılamadım " ama sizde hiçbişeye katılmıyosunuz oğlunu çaldı diyolar dedi "
Sabah çok erken kalkamıyorum çok yoğun ve yorgunum dedim " o benim problemim değil dedi "
O da benim problemim değil dedim ve öutfağa gidip sigara yaktım.
Çok uzattım o konuşsun sen bildiğini yap kolundan sürüklemiyosa gitme
almak istiyosan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?