yok saymadığim için böyle oldu zaten ama aynını yapıcam en azından evliliģime müdahale edemeyecekler artık bi sekilde belli etmem lazımdı rahatsiz oldugumu bu sayede inşallah anlar kv demSen bir insansın bayansın.
Senin de fikirlerin senin de hislerin var.
Seni önemsemeyip yok sayanları hakkında karar alanları sende YOK say gitsin.
Yok say ki; nasıl bir his anlasınlar..
Yorumları okumadım ama sizlik bir yok bence mesafeyi esiniz koymalı.Slm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
bulsa senden daha beterin beteri bulur :)Bakalim benim gibi salak gelin bulabilecek mi kv)
eşime söyleye söyleye dilimde tüy bitti taviz verme kimseye aramizda kalsın başbaşa olalım diye neler neler söyledim ama bende bıktım eşim laftan anlamıyorYorumları okumadım ama sizlik bir yok bence mesafeyi esiniz koymalı.
ben k.valdemle aynı evde yaşadığım halde mesafe koyuyorum kaldıki siz daha kolay koyabilirsiniz.mesafe koymak illaki laf sokmaklada olmaz yeri gelir bir bakış yeri gelir umursamamak yeri gelir hakkını savunmak bu böyle gider.eşiniz sizden yana olsaydı işiniz daha kolay olurdu tabi.Slm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
ben k.valdemle aynı evde yaşadığım halde mesafe koyuyorum kaldıki siz daha kolay koyabilirsiniz.mesafe koymak illaki laf sokmaklada olmaz yeri gelir bir bakış yeri gelir umursamamak yeri gelir hakkını savunmak bu böyle gider.eşiniz sizden yana olsaydı işiniz daha kolay olurdu tabi.
Cik cik cik zaten onun istedigi de o huzursuzluk çıkarsın oğlu ondan taraf olsun sakin kocanla arabi bozma bak canim aynı bahçede bizim evlerimiz yememiz icmemiz herseyimiz bir iyidir kv severim ama bazen karışmaya çalışır soru sorar duymam duymamış gibi yaparım ters bakarım gerekirse laf söylerim ama kocami doldurmam tam aksine dahada iyi olmaya çalış daha çok yenisiniz siz bir evlilik 2 yılda anca oturmaya başlıyor biraz sabır dedikleri şey tam evliliğin ilk zamanları için söylenmiş bir kelime kocanla arani iyi tut kv tartissan bile kendin hallet gelipte şöyle yaptı böyle dedi deme bir kac gun sonra anlat bak benden duy böyle birşey oldu bunu bunu dedim diye sonra yanlış anlatırlar benden duy ben söylüyorum diye politika yapcan biraz bu kv anlamiyo başka türlü oğullarını yicez bitircez saniyolarKoyulmuyor bıktırıyor beni eşimle boşanmayı düşünüyorum bazen
Bende mesafe koydum ama araya ilk zamanlarki gibi degilim basta biraz kötü hissettim kendimi ama aslinda böyle olmaliymis diyorum simdi ve esime anlatiyorum herseyi çünku baska anlaticak kimsem yok icimd atıp kendimi hasta etmek istemiyorum arada kaliyor biliyorum beni yatistiriyor hep yanımda oluyor belki kötü yapıyorum ama napiyim zamanla artık
Tavsiyeni dikkat alicam canım anlatmiyicam artik ki zaten burasi ic dökme yeri gibi içime atmaktansa yazarim burayaSakin eşine anlatma.bende beni anlar anlatacak kimsem yok diye esime anlattim. Ama tam ters tepti.esine anlattıkça ailesine daha çok bağlanıyor. Kötü olma eşine ailesi hakkında hicbirsey söyleme. Benden tavsiye ve tecrübe.
Elbise konusunda hakkini yiyeymem ne annemin ne kayinvalidemin mesela kuzenimin dugunu oldu annemler hediye aldi bana bir elbise esimin kuzeni evlenicek kv elbise alalim sana dedi olduğu halde ama annem der yani gereksiz harcama yapma diye esimde diyor bunu bundan bozulacak birsey yok kv dese biraz bozulurdum tabi dogruya doğru ama kendide kismayan alan bir insan oldugundan bu lafi duyacagimi sanmıyorum belki ileride birgün der tersi olurdaKendi anneniz ' Eşine masraf yaptırma,bence nişanlığını giy düğünde' deseydi. Hiç böyle problem haline getirmezdiniz demi bu konuşmayı ? (samimi cvap verin)
KV ile hatta eşimin ablaları ile arama mesafe koydum ve hayat kalitem acayip arttişim gücüm var yoğunum diyorum (gerçekten de öyle) hiç telefonla aramıyorum .KV arayınca aradığının ikisini açmıyorum üçüncü sefer arasa açıyorum
eşim de biliyor haksız olduklarını.istediğin gibi davranabilirsin diyor .
yine de eşimin hatrına evimize geldiklerinde iki dakika güleryüzlü olup sohbeti kısa kesiyorum ;çalışmam lazım diyip kalkıyorum yanlarından..
eşime de onlar için tek kötü söz söylemiyorum.arkalarından konuşmuyorum.politik olmanın çook faydasını görmeye başladım. eşim yanımda olmasa zordu tabi ..
Bendede maalesefBenim eşim yanimda olmadigi icin böype bisey imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?