Amaç ne peki yada normalde benmi abartıyorumuyaramazsın bu böyle gider benden söylemesi
Önceki konunuzda biraz dizginlediğinizi söylemiştiniz. Geri mi başladı? Ben azarlarım ''Sen utanmıyor musun anaokullu bebek gibi davranmaya, kendine gel biraz ağırdan sat kendini kaç yaşında adamsın'' diye. Hiç de çekilmez öyle sulu sulu yaa ıyyk.
Nasl uyarabilirimevlendikten sonra birazda olsa uzaklaşıyorlar e birazda eğitmek lazım tabi
Anasinin etegi altindan cikamamis bir insan musveddesi daha
Teşekkür ederim.. Zaten şimdiden bu kadar sorun pek hayırlı değil.. İnsan normal öper arada ama günde bes kez yapması hiç samimi değil altında bişey ararım benİşin zor bacım Allah yardimcin olsun
Yok öylw bi msj değil.. Öpebilir tabi severde ama bana nispet için yapması hoşmı bunı günde bes on kez yapması hiç samimi gelmiyoradam gidip annesini öpüyor başka birini değilya.Belki size bak ben sevdimmi böyle severim msjı veriyordur aklınca.
İnsanın zoruna gider bir sure sonra zaten hiç etik bir davranış değilTeşekkür ederim.. Zaten şimdiden bu kadar sorun pek hayırlı değil.. İnsan normal öper arada ama günde bes kez yapması hiç samimi değil altında bişey ararım ben
Tuhaf tabi yani amaç ne acababide evlendikten sonra düşün nişanlını. Anneler daha da çok kıymete biner evlendikten sonra erkekler için..
ve nişanlının yaptığı hareket çok saçma kocaman adam ne gerek var, gerçekten çok tuhaf buldum.
Tabiki zoruma gidiyo onlar öpüşüp koklaşıyor ben sağa sola bakıyorum açıkca bak sana nispet yapıyoruz diyolar çok büyük ayıp terbiyesizlik ben yokken öp kokla ben varkenmi sevgin artıyorİnsanın zoruna gider bir sure sonra zaten hiç etik bir davranış değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?