Kaynanası olanlar buraya!

Tabiki kıskançlık değil bu
Ve tabiki annesini sevecek. Ama bunu üçüncü bir kişinin gözüne sokarak anormal bir şekilde sergileniyorsa problem var demek.
Ya sana gövde gösterisi yapıyor annesi, Yada nişanlın senin gözünde "hayatımdaki önemli insanları böyle sever böyle bağlanırım" imajı çizmeye çalışıyor.

Anladım canım, ben zaten kıskançlık yapıyorsun demedim, ya ne biliyim bende pek öperek seven biri değilim ama anne oğul ilişkisi hep duygusal olmuştur, fazla düşkün oluyolar, tabi sana öyle bi his geçtiyse rahatsız olmuşsundur, bişey de denmezki nasıl bi yol bulunur bilemedim en iyisi görmezden gel ...

evet çok iyi anlıyorum insan sinir oluyo. bence zamanla azalır, art niyet arama.

Sevsin çok umrumda değil açıkcası ama bana inat için yapılıyorsa kızarım ben yoksa annesi tabi sevecek saygı gösterecek ama ben biraz ağır olmasınj en azından benim yanımda ağır imaj çizmesşni tercih ederdim

Tabi sevecek şuan benden önce annesi gelir fakat iyi niyet değil art niyet var ondan dolayı ben kızıyorum.. Benleyken devamlo şapur şupur ben rahatsoz oluyorım ner ey e bakacağmı şaşırıyorum

Canim al karşına güzelce konusun bence belki bilemedigin bi şey yaşamıştır o yüzden o kadar düşkündür annesine sadece annesiyle bağı vardır yani erkekler her zaman zor kuruyo annesiyle eşi arasındaki bağı ...çok kafaya takma bence zamanla oturur herşey

Sana göz dağı veriyorlar
Eğer seni de annesinin yanında 5 dk şapur şupur öpüyorsa sorun yok. Tam tersiyse göz dağı veriyorlar sana canım.

Bence bunun bi yaşanmışlıkla alakası yok tamamen annesi kıskanmasn diye beni eziyorlar kıskandırma çabaları var ama been kıskanıyomuyum hayır :) sadece saçma buluyorum gerek yok yani bu tarz oyunlara tabiki Düzelmezse herkes kendi yolunu çizecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…