- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Benimki kıskançlık değil bakın söyle oturuyoruz devamlı ama devamlı resmen annesinin kucağına oturıp sarılıyor ve abarto şekilde vaç vuç sesli sesli bes dakka öpüyo kokluyo devamlı yaoması ben varken yapmasında art niyet ararıö ben sever herkes ama bi dozu sınırı olmalı bunım arada kanı kaynar öper ama ben her onlara gittimde ben varken yapması normal değil yoksa sevsin annesini ama erkek biraz ağır olmalı bence
Anladım canım, ben zaten kıskançlık yapıyorsun demedim, ya ne biliyim bende pek öperek seven biri değilim ama anne oğul ilişkisi hep duygusal olmuştur, fazla düşkün oluyolar, tabi sana öyle bi his geçtiyse rahatsız olmuşsundur, bişey de denmezki nasıl bi yol bulunur bilemedim en iyisi görmezden gel ...Benimki kıskançlık değil bakın söyle oturuyoruz devamlı ama devamlı resmen annesinin kucağına oturıp sarılıyor ve abarto şekilde vaç vuç sesli sesli bes dakka öpüyo kokluyo devamlı yaoması ben varken yapmasında art niyet ararıö ben sever herkes ama bi dozu sınırı olmalı bunım arada kanı kaynar öper ama ben her onlara gittimde ben varken yapması normal değil yoksa sevsin annesini ama erkek biraz ağır olmalı bence
evet çok iyi anlıyorum insan sinir oluyo. bence zamanla azalır, art niyet arama.Valla bıktım artık onların düşkünlüğünden ya bı kıskanmal değil insan o an napcanı sasorıyor sağa sola bakıyorum telefonla uğraşıyorum ama insan sinir oluyor yinwde.
Uyarsak kıskanç oluruz ne alakaysa.. Yetişme tarzı bu galiba annesi baska odada otrsun dakka bası gider bakar öper yanıma gelir bence çok abarto ve hiç samimi değil.
Tabiki kıskançlık değil bu
Ve tabiki annesini sevecek. Ama bunu üçüncü bir kişinin gözüne sokarak anormal bir şekilde sergileniyorsa problem var demek.
Ya sana gövde gösterisi yapıyor annesi, Yada nişanlın senin gözünde "hayatımdaki önemli insanları böyle sever böyle bağlanırım" imajı çizmeye çalışıyor.
Anladım canım, ben zaten kıskançlık yapıyorsun demedim, ya ne biliyim bende pek öperek seven biri değilim ama anne oğul ilişkisi hep duygusal olmuştur, fazla düşkün oluyolar, tabi sana öyle bi his geçtiyse rahatsız olmuşsundur, bişey de denmezki nasıl bi yol bulunur bilemedim en iyisi görmezden gel ...
evet çok iyi anlıyorum insan sinir oluyo. bence zamanla azalır, art niyet arama.
Daha ne bekliyorsun ozaman baska bieibu bul kac bunlardan☺☺☺Açarda ayrı yaşayamayız. Hergün gelirler hastayom diyip diyip gelir
Nişanlım bana sarılsın sohbet edelim yanımıza gelip çok hastayom çok kötüyüm diye ağlıyor
Sana göz dağı veriyorlarArkadaşlar meraba..
Daha önce Kaynana ile ilgili konular açmıştım hatırlayanlar vardır..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar
Eğer seni de annesinin yanında 5 dk şapur şupur öpüyorsa sorun yok. Tam tersiyse göz dağı veriyorlar sana canım.Arkadaşlar meraba..
Daha önce Kaynana ile ilgili konular açmıştım hatırlayanlar vardır..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar
Canim al karşına güzelce konusun bence belki bilemedigin bi şey yaşamıştır o yüzden o kadar düşkündür annesine sadece annesiyle bağı vardır yani erkekler her zaman zor kuruyo annesiyle eşi arasındaki bağı ...çok kafaya takma bence zamanla oturur herşey
Daha ne bekliyorsun ozaman baska bieibu bul kac bunlardan☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?