Kaynanası olanlar buraya!

Ayyy 5 dakika boyunca kari koca öpusmuyor ya bazi durumlar haric
O degil benim annem olsa asla opturmez kaynanan nasil opturuyor
Sana gosteris yapiyorlar annesine cok duskun oldugunu belirtiyor
Bir gun sende kendi anneni op ayni onun yaptigi gibi bi kac sefer yap bak ne olacak

Tabi canım bişey dediğim zaman yeter ya annemi kıskanıyosun diyo bana komik eskiden üzülürdüm şimdi boşvermişlik oldu hiç takmıyorum

Evet bende öyle yapcam bize geldiğinde yatcm annemin kucağına öpüp durcm bak nasıl rahatsz olck sağa sola bakcak

Tabi canım bişey dediğim zaman yeter ya annemi kıskanıyosun diyo bana komik eskiden üzülürdüm şimdi boşvermişlik oldu hiç takmıyorum
niye takmıyosun ,haddini bildirsene,ne demek annemi kıskanıyosun ,neyini kıskanayım la ananın,senin mallığına ayar oluyorum de

İlk okudugumda normal geldi ama defalarca ve uzun bir süre yaptigini düşününce garipsedim doğrusu.Ozellikle yapiyodur muhtemelen ama bence sana inat olsun diye değil, annesi sevinsin diye yapiyodur.

Bilemiyorum hani kötü kalpli değil nişanlım ama madem annesi üzülmesin istiyor ben tuvalettyken içerdeyken yapsın gözümün önünde şapur şupur ses çıkartarak yapması asabımo bozuyor artk

Acil ayar cekin nişanlınıza o ne şap sup durup dururken sizin yanınızda hemde

Acil ayar cekin nişanlınıza o ne şap sup durup dururken sizin yanınızda hemde

Artık boşverdim çünkü çok yoruldum ilşkiye başladığımızdan beri tek sorununımuz annesine düşkünlüğü annesinin ona düşkünlüğü konuşmaktan yoruldum usandım zamana bıraktım ben olacağına varsın bakalım.. Hergün bişey çıkıyor hergünn. Bide ben bişey diyince bağırıyo annesini savunuyo bende bu konularda muhattp olmak istemiyorum

Ayy çok fena ya. Ben de tam semiz sene uğraştım normale dönsün diye. Bunun sebebi anneler bağlı değil,bağımlı çocuk yetiştiriyorlar. Oysa en büyük kötülüğü yapıyorlar farkında değiller ama!

Evet çok yanlış bişey bu. Öyle yetiştirmeleri..
Mesela benim nişanlım hastaneye gitcek tek başına gitmiyor annesi hemen onla gidiyor nişanlım 28yaşında küçük değil.. Pansumana gitcek annesi ben o ablası gidiyoruz Pansumana geri geliyoruz hafi bunkar önemli değil ama şap şup öpüşneleri gına getirdi bana. Salonda oturuuyıruz annesi odada yarıö saatte bir gidip anne napıyosun diyo bwnce düzlmez artık

Ama guldurdunuz beni ne yap var ya onlar optun mu sen de op, yan yana oturdukca git aralarina gir,bi yere gidilecegi zaman size gerek yok de. Maaalesef hep biz ugrasiyoruz hepp. Saka bi yana ciddi mana da kendini hissettirmen lazim. Yoksa gercekten boyle devam eder. Yapamam deme. Yeti gelecek yuzsuzluge vereceksin. Baska turlu olmaz.

Konuyu tam anlamadınız heralde. Arada öper falan ama inat yapar gibi günde on kere abartılı şekilde yaparsa art niyet ararm yoksa tabi öpebilir

Yok konuyu anladım da
Hala garip geliyor
Bana evleneceğim kız anneni günde x kadar öp dese asıl ben bunda art niyet arar sanane derim
Annelerini öpebiliyorken bırakın öpsünler

Anne candır, evlat candan öte candır. Sizin meselelerinize karıştırmıyorsa, siz de karışmayın. Kayınvalidenizin ya da nişanlınızın konularını bilmiyorum ama özelinize karışmaya gidiyorsa orada müdahale gerekir. Yoksa sevdiğine kıymet veren insandan zarar gelmez.

Buna ragmen bile bile evlenecek misiniz yani? Daha nisanliyken annesini savunmak adina bagiran biri evlenince ne yapmaz. Kendinizi bile bile atese atiyorsunuz Farkinda misiniz?

5 dk boyunca opuyor sariliyor derken?
benim 2.5 yasinda kizim bile 5 dk opmez beni. ne sacmalikmis o.
annesi ne tepki veriyor buna? cok normalmi karsiliyor?
belkide hep oyleydi adam. cocukluktan beri.
bilemedim, belkide bi ratahsizligi var, psikolojik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…