- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
işte biz de aynısını söylüyoruz,nişanlın baya bildiğin keko kusura bakma da ,yıl olmuş 2015 hala anasını eteğinin altından çıkamayıp ,evleneceği kadına haddini bil nispeti yapan adamla neden evleniyosun ,şimdi sen arkadaşım malmısın benim inadıma ananı öpüyosun ne alaka yani desen kalkar bi de sana iftiracı kıskanç yaftasını yapıştırır ,yaşa gör
Evet bende öyle yapcam bize geldiğinde yatcm annemin kucağına öpüp durcm bak nasıl rahatsz olck sağa sola bakcakAyyy 5 dakika boyunca kari koca öpusmuyor ya bazi durumlar haric
O degil benim annem olsa asla opturmez kaynanan nasil opturuyor
Sana gosteris yapiyorlar annesine cok duskun oldugunu belirtiyor
Bir gun sende kendi anneni op ayni onun yaptigi gibi bi kac sefer yap bak ne olacak
niye takmıyosun ,haddini bildirsene,ne demek annemi kıskanıyosun ,neyini kıskanayım la ananın,senin mallığına ayar oluyorum deTabi canım bişey dediğim zaman yeter ya annemi kıskanıyosun diyo bana komik eskiden üzülürdüm şimdi boşvermişlik oldu hiç takmıyorum
annenden rahatsız olmaz babanı veya abini öp,Evet bende öyle yapcam bize geldiğinde yatcm annemin kucağına öpüp durcm bak nasıl rahatsz olck sağa sola bakcak
İlk okudugumda normal geldi ama defalarca ve uzun bir süre yaptigini düşününce garipsedim doğrusu.Ozellikle yapiyodur muhtemelen ama bence sana inat olsun diye değil, annesi sevinsin diye yapiyodur.
annenden rahatsız olmaz babanı veya abini öp,
bence size maj veriyo. bak ben anneme cok duskunum. bunu bilesin
Acil ayar cekin nişanlınıza o ne şap sup durup dururken sizin yanınızda hemde
Ayy çok fena ya. Ben de tam semiz sene uğraştım normale dönsün diye. Bunun sebebi anneler bağlı değil,bağımlı çocuk yetiştiriyorlar. Oysa en büyük kötülüğü yapıyorlar farkında değiller ama!
Konuyu tam anlamadınız heralde. Arada öper falan ama inat yapar gibi günde on kere abartılı şekilde yaparsa art niyet ararm yoksa tabi öpebilir
üstüne bir de konu sahibi suçlu olur muhtemelenuyaramazsın bu böyle gider benden söylemesi
Artık boşverdim çünkü çok yoruldum ilşkiye başladığımızdan beri tek sorununımuz annesine düşkünlüğü annesinin ona düşkünlüğü konuşmaktan yoruldum usandım zamana bıraktım ben olacağına varsın bakalım.. Hergün bişey çıkıyor hergünn. Bide ben bişey diyince bağırıyo annesini savunuyo bende bu konularda muhattp olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?