Kaynanası olanlar buraya!

Öyle yapıyorum sağa sola bakıyorum ama çok abartoyor devamlı böyle nasık uyarsam bilemedim

Bilemiyorum şimdi uyarsanız sen annemi mi kıskanıyorsun diye çıkışabilir. Veya annesine iletirse daha da durum çıkmaza girebilir bilemedim.

Bilemiyorum şimdi uyarsanız sen annemi mi kıskanıyorsun diye çıkışabilir. Veya annesine iletirse daha da durum çıkmaza girebilir bilemedim.

Kıskanmak değil bu alakaso yok.. Sonuçta ben beni aldatma ihtimali olan kadından kıskanırım sadece anne oğul bana nispet yapıyorlar diye düşünüyorum ve bu cahillikten baska bişey değil komik yani çok komik..

Kaynimda annesine boyle yapiyor eltimrahatsiz degil bana komik geliyor. Sana ne kadar sevdigini gostermeye calisiyordur haa esim yapsa eve almam o ayri:)

Kaynimda annesine boyle yapiyor eltimrahatsiz degil bana komik geliyor. Sana ne kadar sevdigini gostermeye calisiyordur haa esim yapsa eve almam o ayri:)
Banada komik geliyor gözümdeki ağırlığı bitiyor.. Bir erkek karısının yanında çocuk gibi olabilir ama büyüklerin yanında ağır olmalı ağırlını koymalı bence o böyle yaptıkca benm gözümdeki ağırlığı bitiyor vr ben kıskanmyrm komk buluyrm bilerk uaptıkları ortda

Evet yani insan biraz agir olur ne o oyle yapis yapis anasina,erkek milleti anneleriyle esleri arasindaki farki kavrayamadi,kaynanalar da kendilerini gelinleriyle karsilastirmaktan bikmadi usanmadi bu toplumda

En nefret ettiğim erkek tipi.muhtemelen annesi sizi kıskanmasın diye yapıyordur.bak onun yanında seni öpüyorum sarılıyorum diyodur annesine.ben olsam bende soğurum annesini sevsin tamam öpsün sarılsın ama öle 5 dakika boyunca özellikle nişanlın yanındayken ne gerek var küçük kız çocukları gibi.

Evet yani insan biraz agir olur ne o oyle yapis yapis anasina,erkek milleti anneleriyle esleri arasindaki farki kavrayamadi,kaynanalar da kendilerini gelinleriyle karsilastirmaktan bikmadi usanmadi bu toplumda

Eşlerimiz aradaki ayarı dengeleyemiyor ya sen aptlmsn neden anneni öperk eşini kıskandrmaya çalışıyosun anaokulu öğrencisi gibi yani ne düşünüyo bu erkejler.. Kaynanalar da kendini rakip görüyor bize bu ne saçmalık.. Ben idare etmwye çalıştıkca hergün yeni bi adet çıkartıyolar nişanlm kendi annesi yapıyı ya batmıyo ama benim annem yapsa onun annesnin yaptığı bazı şeyleri nasıl batar ona kafama kalkar.. Napmak lazm bilemedm valla umursamamakta bi yere kadar..

Çok çok dopru söyledin canım
Bencede annesi kıskanmasın diye yapıyo ama bu terbiyesizlik cahillik.. Annen kıskanıyosa ben yokken öp kokla bana nispet yapar gibi sarılıp koklaşmak ayup ve bunu hep yapıyor. Biz onlarda oturuyoruz salonda annesi odada oturuyo biz başbaşa oturuyorz konuşuyoruz yarım saatte bir annesnin odasına gidiyo öpleyip koklayıp geliyor demekki annesi kıskanıyor ama öyle yapmak yerine al karşına konuş ikinizinde yeri ayro anne de küçük kız çocuğu gibi öpücük dağıtmak ne ya

Artık anneleri öpmek bilemi dert oluyor anlamıyorum sanki başka kızımı öpüyor bu kadar tepki vermeyin annesi sonuçta ilerde anne olunca anlarsınız bence normal

Tam anlamadınız galiba
Bende annemi öper sarılırım fakat herşeyin yeri vardır dimi? Öp sarıl kokla sev benden daha çok sev ama benim yanımda günde bes kere sarılıp öpüşüp koklaşmak bes dakka boyunca normalmi? Ben gidince öp sarıl bana nispet yapmak bu.. Art niyet olursa bende sinirlenirşm yoksa hani bi kaç kere norml öpmüş olsa bişy demicem ama hergün oluyo ve defalarca günde oluyor

rahatsızlık verici bence de aşırısı.

Aşırı olursa samimiyetsiz geliyor baana hiç samimi sevgi öpücüğü değil kasıtlı bişey ben en son dün anldm gözüme baka baka gitti sarıldo öptü öptü bes dakka boyınca bunda art niyet var rahatsıx oldum sağa sola bakındıö ben utandım ya

anasına hala kordon bağıyla bağlı olan bi tiple neden evleniyorsunuz ki ? yani o yaştaki adam elbette bilerek yapıyodur bu hareketi anası olarak cadı aman kötü etkilenmesin diye... ya arkadaşım canınızın değeri mi yok allahını seversen ,bile bile lades demeyin şu tiplerle

Ben bana nispet yapmasına üzülüyorum yoksa tabiki sevcek annesini anne o benimde saygım sonsux ama gözüme soka soka yapıloyorsa bana saygısızlık bu çok büyük cahillik annesiyle kıskandormaya çalışması ya da annesi beni kıskanıyosa gel söyle aynı ortamda bulunmayıö ama bu davranışı çok cocukca bence

işte biz de aynısını söylüyoruz,nişanlın baya bildiğin keko kusura bakma da ,yıl olmuş 2015 hala anasını eteğinin altından çıkamayıp ,evleneceği kadına haddini bil nispeti yapan adamla neden evleniyosun ,şimdi sen arkadaşım malmısın benim inadıma ananı öpüyosun ne alaka yani desen kalkar bi de sana iftiracı kıskanç yaftasını yapıştırır ,yaşa gör

yol yakınken dön sen cnm

İlk okudugumda normal geldi ama defalarca ve uzun bir süre yaptigini düşününce garipsedim doğrusu.Ozellikle yapiyodur muhtemelen ama bence sana inat olsun diye değil, annesi sevinsin diye yapiyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…