Benimki de annesini öper sarılır okşar, hatta memelerini bile sıkar. Şebek işte. Bana bi zararı yok zaten kv ile de görüşmüyorum. Aksi bi durum yok :)
Bu insanla asla evlenme sana ayri ev acmaz bunlar acsada sana yerlesir annesi ve ešin seni degil annesini savunur götz göre göre evlenme
Valla tepem bi atacak rahat olun ben sizi ayro bırakom dicemBari siz cikin aradan yatak odasinada gitsinler bu ne ya daha neler duyacam
Alakasi yok benim esim de dört dörtlük ama asla vicik degil karakter meselesi o bana itici gelir hatta ayip ne demek memesini skiyor sacma bana göre... neyse size göre iyi olanilir herkes kendi bilir
Sizede ve esinizede iyi meme skmalar☺☺☺
Ayyy aynı yaa
Canım seni en iyi ben anlarm gibi geliyor evliyim eşim hala aynı zamanla alışıyorsun bazı insanlar o şekilde alışıyor öyle ortamda büyüyor göstermekte sakınca görmüyolar. Başta bende yadırgıyrdm sinir oluryrdm ama yapıcak bişey yok krkter eminim inadına yapmıyordur. Eşim beraberken bana sarılırken fakan kv de yanımıza çağırıyor beraber 3lü sevgi üçgünü oluşturuyorz o derece yanibeni öoüyorsa hemen kv de öpüyor sarılıyor . Kv de aynı şekilde sürekli oğluşm oğlşm ben alıştm vallahi zamanla sende
Sen bu adamla
Evlenmeyi dusunuyormusun cidden ?
Bana igrenc geldi sahsen.
Kocaman bir adam, nisanlisinin yaninda annesini dakikalarca opuyor.
Herkes annesini sevecek tabi de o saygili agirbasli erkekler nerde kaldi ?
Civik civik hareketler bunlar.
Ne oglumun ne kizimin bana oyle davranmasini istemem
Sahsen.
Canim uzgunum ama nisanlin su an boyleyse degisme ihtimali yok,tahammul edebileceksen devam et derim cunku bu bagliligi evlendikten sonra daha da siddetlenecek
Aynen bende kıskanmıyrm nispet yapılıyorBenim eski nişanlım bir yerden geldiğinde sarılıp öptüğünde bile gıcık oluyordum sizin ki çok normal yalnız kıskandığımdan değil onların yanında beni öptüğünde de gıcık oluyordum.
ya aynı benimkiler de böyleydi, hala daha böyleler. 3 yıl oldu evleneli... 3 yıl sevgiliydik,nişanlandık, ailesiyle tanıştım. bu ana-oğul öpüşüp koklaşmaktan kimseyi görmüyo gözleri. ne oluyo diye çok şaşırdım,hiç ilgilenmedim,telefonumla falan ilgilendim ama sinir oluyodum. kıskanmak değil ama sinir bozucu geliyodu. zamanla daha azaldı çok şükür ama ben hiç uyarmadım,ima bile etmedim. benim kocam ailesinin yanında bana asla direkt hitap etmeyen, hep ortaya konuşan biriydi ilk evlendiğimiz zamanlarda. bu arada ailecek okumuş, gayet modern bi aile. ama böyle işte eşim annesini sevmekten kör olurdu,beni falan görmezdi. ben sadece bu davranışını uyardım bir kaç kez. ailen varken bana gereksiz yere soğuk ve ilgisiz davranıyosun ve ben kendimi kötü hissediyorum dedim. annesini sevmesiyle ilgili bişey demedim. eşim de zamanla bana daha normal davranmaya, annesini daha az öpmeye başladı.
çekilmez bu davranışlar. değişmez de. uyarsan da değişmez. ikisi de değişmez. biri olsa neyse dicem. çifte kavrulmuş maşallah
beraber olmaya devam edeceksen ya böyle kabullen.
ya da ayrıl.
yoksa sinirden kudurmakla geçer yılların.
ben olsam adım atmam bu ilişkiye. üç gün ağlarım bi ömür aglamam. bu işin sonu belli
Tamam canım evlenme, öptüm byesYani bence çok saçma ne demek memesini sıkmak? Bu şebeklik değil ana kuzuluğu erkek biraz ağır olmalı şahsen ben uyarcam devaö ederse böyle bi insanla evlenemem
Hiç normal bi davranış değil. Seni orda balık gibi bırakıp "ay nasılda çok seviyoruz birbirimizi bak sen bizi ayıramazsın" gibisinden ergen bi davranış ikisinin yaptığı da.
Benimki kıskançlık değil bakın söyle oturuyoruz devamlı ama devamlı resmen annesinin kucağına oturıp sarılıyor ve abarto şekilde vaç vuç sesli sesli bes dakka öpüyo kokluyo devamlı yaoması ben varken yapmasında art niyet ararıö ben sever herkes ama bi dozu sınırı olmalı bunım arada kanı kaynar öper ama ben her onlara gittimde ben varken yapması normal değil yoksa sevsin annesini ama erkek biraz ağır olmalı benceAnnesini öpmesi sevmesi niye kötü olsun ki, içten gelmese yapmaz , bide size karşı niye yapsın ki, eşe duyulan sevgi ve anneye duyulan sevgi farklıdır, rahat olun sizin yavrunuz olduğunda daha iyi anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?