Kaynanası olanlar buraya!

Benimki de annesini öper sarılır okşar, hatta memelerini bile sıkar. Şebek işte. Bana bi zararı yok zaten kv ile de görüşmüyorum. Aksi bi durum yok :)

Yani bence çok saçma ne demek memesini sıkmak? Bu şebeklik değil ana kuzuluğu erkek biraz ağır olmalı şahsen ben uyarcam devaö ederse böyle bi insanla evlenemem

Bu insanla asla evlenme sana ayri ev acmaz bunlar acsada sana yerlesir annesi ve ešin seni degil annesini savunur götz göre göre evlenme

Açarda ayrı yaşayamayız. Hergün gelirler hastayom diyip diyip gelir
Nişanlım bana sarılsın sohbet edelim yanımıza gelip çok hastayom çok kötüyüm diye ağlıyor

Bari siz cikin aradan yatak odasinada gitsinler bu ne ya daha neler duyacam
Valla tepem bi atacak rahat olun ben sizi ayro bırakom dicem
Ba sessiz öp o şap şup sesi bi duysan miğde bulantısından kusarsın
Tövbe yarabbim insan bişey yaparken o kadar şehvetli öpmez

Alakasi yok benim esim de dört dörtlük ama asla vicik degil karakter meselesi o bana itici gelir hatta ayip ne demek memesini skiyor sacma bana göre... neyse size göre iyi olanilir herkes kendi bilir

Saçmalık ötesi yaa
Erkek biraz ağır olur o ne öyle kız gibi vıcık vıcık

Ayyy aynı yaa
Mesela salonda oturuyoruz bana ssarılıp öpüyor ya hemen annesinede sarılıp öpüyor. Ya küçüklüktn alışmış. Şaka gibi nişanlomı pansumana götürcektim beraber gitcektik sonra gezcektk bi baktm kv ve görümcem benden öncr hazırlnmş bizi bekliyor.. Devamlı bizle olmak istyr. Nişanlmla salonda otryrz annesi odada nişanşm yarom saatte bir annesinin odasına gidip napıyn anne diyo sarlıp öpüyo gelio ya kadın kıskanyr ben yokkn naz yapuyor heralde

Neler neler bunlar ne ki..
Cıvıklık tabi sonra nedn annemi sevmysn diyor sevmem tabi benm yanmda kucağına çıkıp öpüp koklarsan bende rakip görürüm biz abimizin kucağına çıkıp öpsek neler derler acaba

çekilmez bu davranışlar. değişmez de. uyarsan da değişmez. ikisi de değişmez. biri olsa neyse dicem. çifte kavrulmuş maşallah
beraber olmaya devam edeceksen ya böyle kabullen.
ya da ayrıl.
yoksa sinirden kudurmakla geçer yılların.
ben olsam adım atmam bu ilişkiye. üç gün ağlarım bi ömür aglamam. bu işin sonu belli

ya aynı benimkiler de böyleydi, hala daha böyleler. 3 yıl oldu evleneli... 3 yıl sevgiliydik,nişanlandık, ailesiyle tanıştım. bu ana-oğul öpüşüp koklaşmaktan kimseyi görmüyo gözleri. ne oluyo diye çok şaşırdım,hiç ilgilenmedim,telefonumla falan ilgilendim ama sinir oluyodum. kıskanmak değil ama sinir bozucu geliyodu. zamanla daha azaldı çok şükür ama ben hiç uyarmadım,ima bile etmedim. benim kocam ailesinin yanında bana asla direkt hitap etmeyen, hep ortaya konuşan biriydi ilk evlendiğimiz zamanlarda. bu arada ailecek okumuş, gayet modern bi aile. ama böyle işte eşim annesini sevmekten kör olurdu,beni falan görmezdi. ben sadece bu davranışını uyardım bir kaç kez. ailen varken bana gereksiz yere soğuk ve ilgisiz davranıyosun ve ben kendimi kötü hissediyorum dedim. annesini sevmesiyle ilgili bişey demedim. eşim de zamanla bana daha normal davranmaya, annesini daha az öpmeye başladı.

Valla bıktım artık onların düşkünlüğünden ya bı kıskanmal değil insan o an napcanı sasorıyor sağa sola bakıyorum telefonla uğraşıyorum ama insan sinir oluyor yinwde.
Uyarsak kıskanç oluruz ne alakaysa.. Yetişme tarzı bu galiba annesi baska odada otrsun dakka bası gider bakar öper yanıma gelir bence çok abarto ve hiç samimi değil.

Bi uyarcam Düzelmezse değişmem derse zatn evlenmwye cesaret edemem ben

Yani bence çok saçma ne demek memesini sıkmak? Bu şebeklik değil ana kuzuluğu erkek biraz ağır olmalı şahsen ben uyarcam devaö ederse böyle bi insanla evlenemem
Tamam canım evlenme, öptüm byes

Annesini öpmesi sevmesi niye kötü olsun ki, içten gelmese yapmaz , bide size karşı niye yapsın ki, eşe duyulan sevgi ve anneye duyulan sevgi farklıdır, rahat olun sizin yavrunuz olduğunda daha iyi anlarsınız

Hiç normal bi davranış değil. Seni orda balık gibi bırakıp "ay nasılda çok seviyoruz birbirimizi bak sen bizi ayıramazsın" gibisinden ergen bi davranış ikisinin yaptığı da.

Hiç normal bi davranış değil. Seni orda balık gibi bırakıp "ay nasılda çok seviyoruz birbirimizi bak sen bizi ayıramazsın" gibisinden ergen bi davranış ikisinin yaptığı da.

Bu rahatsızlığım kıskançlık değil bazıları kıskanç olarak adlandırsada.. Sevsin annesini anneeler sevilir ama bana inat gibi nispet gibi yapması canımı sıkıyo eğer annemi seviyorum ölüyorum ayrılamam mesajı veriyorsan bitir ilşkini yaşlan annenle ilerde kadınlık yapcak olan benim çocuk vercek olan benim bana nispet yapulıuor bu haksızlk cahillik ve terbiyesizlik mesele sevmesi değil mesele bana inat yapmaları

Annesini öpmesi sevmesi niye kötü olsun ki, içten gelmese yapmaz , bide size karşı niye yapsın ki, eşe duyulan sevgi ve anneye duyulan sevgi farklıdır, rahat olun sizin yavrunuz olduğunda daha iyi anlarsınız
Benimki kıskançlık değil bakın söyle oturuyoruz devamlı ama devamlı resmen annesinin kucağına oturıp sarılıyor ve abarto şekilde vaç vuç sesli sesli bes dakka öpüyo kokluyo devamlı yaoması ben varken yapmasında art niyet ararıö ben sever herkes ama bi dozu sınırı olmalı bunım arada kanı kaynar öper ama ben her onlara gittimde ben varken yapması normal değil yoksa sevsin annesini ama erkek biraz ağır olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…