Kaynanası olanlar buraya!

Benimkide öyle ama.bunda kötü bisey yokki benim kv dede surekli oglusum pasam der e napalim o kadar buyutmus bize vermisler varsindi öpsündüler :d

Bir anakuzusu daha

Ben olsam Annene söylede sütünü isitsin ic yat derdim ne o öylr ya..

Benimkide öyle ama.bunda kötü bisey yokki benim kv dede surekli oglusum pasam der e napalim o kadar buyutmus bize vermisler varsindi öpsündüler :d
Bence de şimdi iki farklı insan ve yaşantı var konu sahibi aynı şeyleri ailesi ve ettafnda görmemiştir belki o yüzden yadırgıyordr bende öyleydim ama hiç kötü birşey yok bunda aksine bence sevgiden zarar gelmez . Ama ilginin de bi dozu olmalı orası ayrı başta baya zorluklar yaşadm ama zamanla iki tarfta birbirne bazı konular da anlayış ve saygı gösterince ortada hiç bi problem kalmıyor .

Anneler sevilir öpülür koklanır ama evlenince hem gelin hem anne hassas davranıcak artık o oğluna aşık oğluda iki kadına bi tarafta anası bi tarafta ömrünün geri kalanı emanetçisi kayınpederler daha objektif bakıolar bance bu konularda biz bu saaten sonra geçiciyiz oğlum karın ölene kadar yanında olucak ona iyi davran der benim koca bebeğe babası hep :) oğluna aşık benim kayınannemde benim yanımda hep yakışıklı oğlum burnu çok güzel dimi benim oğlumun der hayran hayran bakar hep kıymetlim der falan filan kafama takardım önceden ama şimdi takmıyorum aştım bunları :))

Size katılıyorum biraz bişeyleri aşmak için zaman gerekiyor. Daha çok erken iki tarafnda birbirni iyice tanıması anlması alışması gerekiyor evliliğin en zor kısmı 6 ay mı 1 sene mi boşuna demiyorlar farklı insanlar farklı huylar

Bi zaman sonra bu hanım arkadaşımızada inanınki komik gelicek bu durum şimdi görmezden gelsin ses ettikçe adam inatta yapabilir. Ana oğul takılsınlar boşver üç günlük dünyada bu derdi diğer eziyet çekenlere nazaran hafif kalıyor. Cahil çok bugün izledim eski bir videoda anadoluyu geziyor sunucu kaynanası tarlada hamile gelininin beline odunla vurup çocuğunun düşürtmüş sebepte tarlada yemek hazırla koy die garibim gelinde hamileyim kokudan tiksiniyordum yemek midemi bulandırıyordu yanaşamıyordum dedi çok üzüldüm açıkcası bunları görüp şükretmek lazım

Bana igrenc geldi sahsen.
Kocaman bir adam, nisanlisinin yaninda annesini dakikalarca opuyor.
Herkes annesini sevecek tabi de o saygili agirbasli erkekler nerde kaldi ?
Civik civik hareketler bunlar.
Ne oglumun ne kizimin bana oyle davranmasini istemem
Sahsen.

Sen bu adamla
Evlenmeyi dusunuyormusun cidden ?

canım benim eşimde aynısnı yapıyordu hatta ve hatta bitgün kv bize geldiğinde gitmiş yatak odama yatmış yanına çıldırdım tabi kvnın yanına gittik asansorda eşim annesini öpmelre bilmem sarılmalar agzıma geleni söyledim cidden git ananı madem bu kadar cok seviyorsun o karılık yapsın dedim haklısn dedi binlerce kez özür diledi cahilce davrandım dedi konuyu kapattık rahatszı oldugunu dile getir bence

Canim uzgunum ama nisanlin su an boyleyse degisme ihtimali yok,tahammul edebileceksen devam et derim cunku bu bagliligi evlendikten sonra daha da siddetlenecek

Benim eski nişanlım bir yerden geldiğinde sarılıp öptüğünde bile gıcık oluyordum sizin ki çok normal yalnız kıskandığımdan değil onların yanında beni öptüğünde de gıcık oluyordum.

Ana ogul sana nispet mi yapmaya calisiyorlar ya da bak biz biricigiz sevgi kelebegiyiz aramiza giremessin mesaji mi vermeye kalkiyorlar her turlu cok itici sap sup dakikalar boyu annesini open bir adam peh

Aa kıskanıyorum ama de,sende aralarına katıl 3 ünüz birlikte sarılın..

Belki yaptıklarının abuk olduğunu anlarlar..

Hiç olmadı sıcak basar senin yanında sarılamamaya calısırlar..

Benim eşimde annesini her gittiğimizde öper sarılır.Herkez laf söylemiş ama bunda anormal ne olabilirki o onun annesi. Kaldıki eşim annesinin yanında bazen benide öper sarılır.bara göre bu bir kıskandırma hareketi değil. Kayınvalidemde eşime çok düşkündür. bu evliliğimizde hiç bir sıkıntı yaratmıyor. onbeşgün oluyor bezen gitmediğimiz.

Tiksindigim model

Ne var bunda ya öpsün sevsin
Benim nişanlım çok değil ama annesi onu çok sever yanımda öper sever
Hiç alınmam garibimede gitmez
Tam tersi cok mutlu oluyorum ne güzel ilişkileri var diye.
Kalbinizi karartmayın bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…