Benimkide öyle ama.bunda kötü bisey yokki benim kv dede surekli oglusum pasam der
Canım seni en iyi ben anlarm gibi geliyor evliyim eşim hala aynı zamanla alışıyorsun bazı insanlar o şekilde alışıyor öyle ortamda büyüyor göstermekte sakınca görmüyolar. Başta bende yadırgıyrdm sinir oluryrdm ama yapıcak bişey yok krkter eminim inadına yapmıyordur. Eşim beraberken bana sarılırken fakan kv de yanımıza çağırıyor beraber 3lü sevgi üçgünü oluşturuyorz o derece yanibeni öoüyorsa hemen kv de öpüyor sarılıyor . Kv de aynı şekilde sürekli oğluşm oğlşm ben alıştm vallahi zamanla sende
Bence de şimdi iki farklı insan ve yaşantı var konu sahibi aynı şeyleri ailesi ve ettafnda görmemiştir belki o yüzden yadırgıyordr bende öyleydim ama hiç kötü birşey yok bunda aksine bence sevgiden zarar gelmez . Ama ilginin de bi dozu olmalı orası ayrı başta baya zorluklar yaşadm ama zamanla iki tarfta birbirne bazı konular da anlayış ve saygı gösterince ortada hiç bi problem kalmıyor .Benimkide öyle ama.bunda kötü bisey yokki benim kv dede surekli oglusum pasam dere napalim o kadar buyutmus bize vermisler varsindi öpsündüler :d
Anneler sevilir öpülür koklanır ama evlenince hem gelin hem anne hassas davranıcak artık o oğluna aşık oğluda iki kadına bi tarafta anası bi tarafta ömrünün geri kalanı emanetçisi kayınpederler daha objektif bakıolar bance bu konularda biz bu saaten sonra geçiciyiz oğlum karın ölene kadar yanında olucak ona iyi davran der benim koca bebeğe babası hep :) oğluna aşık benim kayınannemde benim yanımda hep yakışıklı oğlum burnu çok güzel dimi benim oğlumun der hayran hayran bakar hep kıymetlim der falan filan kafama takardım önceden ama şimdi takmıyorum aştım bunları :))Ben anneyi her şekilde sevebileceğimizi savunuyorum sadece. Nispet vs değil. Ki anneler oğullarına aşıktır, bu yüzden kk kaynanalardan çok çekiyor :) Şaka bir yana, onca sene besle büyüt elin olsun, kabullenmek cidden zor. En basiti ben bebek çok severim, aşığıyım falan ama karnımda bişeyin büyümesini psikolojim kaldırmayacakmış gibi geliyor. E şimdi herşeyi göze almış bir kadının, büyüttüğü evladına biraz nazı niyazı da çok görmemek lazım.
Size katılıyorum biraz bişeyleri aşmak için zaman gerekiyor. Daha çok erken iki tarafnda birbirni iyice tanıması anlması alışması gerekiyor evliliğin en zor kısmı 6 ay mı 1 sene mi boşuna demiyorlar farklı insanlar farklı huylarAnneler sevilir öpülür koklanır ama evlenince hem gelin hem anne hassas davranıcak artık o oğluna aşık oğluda iki kadına bi tarafta anası bi tarafta ömrünün geri kalanı emanetçisi kayınpederler daha objektif bakıolar bance bu konularda biz bu saaten sonra geçiciyiz oğlum karın ölene kadar yanında olucak ona iyi davran der benim koca bebeğe babası hep :) oğluna aşık benim kayınannemde benim yanımda hep yakışıklı oğlum burnu çok güzel dimi benim oğlumun der hayran hayran bakar hep kıymetlim der falan filan kafama takardım önceden ama şimdi takmıyorum aştım bunları :))
Bi zaman sonra bu hanım arkadaşımızada inanınki komik gelicek bu durum şimdi görmezden gelsin ses ettikçe adam inatta yapabilir. Ana oğul takılsınlar boşver üç günlük dünyada bu derdi diğer eziyet çekenlere nazaran hafif kalıyor. Cahil çok bugün izledim eski bir videoda anadoluyu geziyor sunucu kaynanası tarlada hamile gelininin beline odunla vurup çocuğunun düşürtmüş sebepte tarlada yemek hazırla koy die garibim gelinde hamileyim kokudan tiksiniyordum yemek midemi bulandırıyordu yanaşamıyordum dedi çok üzüldüm açıkcası bunları görüp şükretmek lazımSize katılıyorum biraz bişeyleri aşmak için zaman gerekiyor. Daha çok erken iki tarafnda birbirni iyice tanıması anlması alışması gerekiyor evliliğin en zor kısmı 6 ay mı 1 sene mi boşuna demiyorlar farklı insanlar farklı huylar
Bana igrenc geldi sahsen.Arkadaşlar meraba..
Daha önce Kaynana ile ilgili konular açmıştım hatırlayanlar vardır..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar
Sen bu adamlaYani bu ne saçmalık ya. Yada amaç ne bakkk annemi çok seviyorum demek mi? Banane seversen sev beni neden kıskandırmaya çalışıyosun? Ben anca beni aldatıp baskasoyla yatma ihtimali olan kadından kıskanırım seversen sev annesi. Anneside kesin şöle düşünyo kız benden kıskanyo oğlumda kıskandırmak için yapıyo diye düşünüyor. Ama sadece ben ondan uzaklaşıyorum biraz ağırlık olması lazm erkek o kdr yapışkan olm
Canim uzgunum ama nisanlin su an boyleyse degisme ihtimali yok,tahammul edebileceksen devam et derim cunku bu bagliligi evlendikten sonra daha da siddetlenecekEşlerimiz aradaki ayarı dengeleyemiyor ya sen aptlmsn neden anneni öperk eşini kıskandrmaya çalışıyosun anaokulu öğrencisi gibi yani ne düşünüyo bu erkejler.. Kaynanalar da kendini rakip görüyor bize bu ne saçmalık.. Ben idare etmwye çalıştıkca hergün yeni bi adet çıkartıyolar nişanlm kendi annesi yapıyı ya batmıyo ama benim annem yapsa onun annesnin yaptığı bazı şeyleri nasıl batar ona kafama kalkar.. Napmak lazm bilemedm valla umursamamakta bi yere kadar..
Tiksindigim modelArkadaşlar meraba..
Daha önce Kaynana ile ilgili konular açmıştım hatırlayanlar vardır..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar
ayy yatak odasına ggeçin ayıp burda bakire bir genç kız var diyebilirsin
Cok itici asla evlenme aklin varsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?