Hahah o kadar diyon yaniNe sorunu bacım ?
Ayrılınca kına yakan biliyorum ben..
Hahah o kadar diyon yani
Maasallah diyorum baska bisey demiyorum benimki elinden gelse yani oglu yuz verse benden beklicek o kaynanani bana gonder olurmu manevi kaynanam olsunHaa ama bana kalsa kayinvalidemle aynı evde yaşamak isterdim. Senede bir iki defa kalıp gidiyor ama o giderken ben yaş tutuyorum. Sabah kahvaltı bulasigini bırakıp bi de kızımı bırakıp kursa gidiyorum. Eve bi geliyorum sofra toplanmış bulasik halledilmis ev silinir supurulup pırıl piril olmuş. E sohbet de ediyoruz. Ama benim ki zincire bağlasan senede toplam 2-3 haftadan fazla kalmaz
kiz ne tatli kayinvaliden varmisHaa ama bana kalsa kayinvalidemle aynı evde yaşamak isterdim. Senede bir iki defa kalıp gidiyor ama o giderken ben yaş tutuyorum. Sabah kahvaltı bulasigini bırakıp bi de kızımı bırakıp kursa gidiyorum. Eve bi geliyorum sofra toplanmış bulasik halledilmis ev silinir supurulup pırıl piril olmuş. E sohbet de ediyoruz. Ama benim ki zincire bağlasan senede toplam 2-3 haftadan fazla kalmaz
Ben bu konuda bir destan yazabilirim. Her seyi kendimiz yaptik, hala eksiklerimiz var. Yaklasik 3aydir oturmadigimiz eve kira odedik, 3 gecedir kendi evimizde kaliyoruz (huzuru bir baska).Cikan oldumu ciktiginizda ne sorunlar oldu?
10 sene beraber mi oturrdunBen bu konuda bir destan yazabilirim. Her seyi kendimiz yaptik, hala eksiklerimiz var. Yaklasik 3aydir oturmadigimiz eve kira odedik, 3 gecedir kendi evimizde kaliyoruz (huzuru bir baska).
Ev-lenmeden evlendigini anlamiyor insan. Biz ev bulmakta zorlanmistik, minik oldugu icinde esya sigdirmakta zorlandik. Aaa siz bulmasaydiniz biz zaten sizi ayiracaktik, beklemediniz dediler (10 sene oldu).
Henuz kisa zaman oldu, tek maasla suan her sey iyi, darisi isteyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?