kaynanasindan ayni evde oturup ayri eve cikanlar

Arkadaşım baştan kaynanasiyla oturuyordu (kaçarak evlenmisti) 1 1.5 sene sonra falan ayrı eve çıktı da ne gibi sorunlar olacak ki.
Tek eksi yani evin tüm masraflarını siz ustleneceks8niz. E maddi sıkıntı yoksa sıkıntı yok demektir

Haa ama bana kalsa kayinvalidemle aynı evde yaşamak isterdim. Senede bir iki defa kalıp gidiyor ama o giderken ben yaş tutuyorum. Sabah kahvaltı bulasigini bırakıp bi de kızımı bırakıp kursa gidiyorum. Eve bi geliyorum sofra toplanmış bulasik halledilmis ev silinir supurulup pırıl piril olmuş. E sohbet de ediyoruz. Ama benim ki zincire bağlasan senede toplam 2-3 haftadan fazla kalmaz

Maasallah diyorum baska bisey demiyorum benimki elinden gelse yani oglu yuz verse benden beklicek o kaynanani bana gonder olurmu manevi kaynanam olsun

kiz ne tatli kayinvaliden varmis

Ciktiginizda cikacak en buyuk sorun bile kaynana yaninda oturulan en iyi zamandan daha iyidir ne sorunu Allah askiniza...

Mesela ayrı eve çıkarken kusluk kavga gürültü falanmi demek istedin.. başka sorun olmaz herhalde ne güzel darısı aynı evde oturan gelinlerin basina

Cikan oldumu ciktiginizda ne sorunlar oldu?
Ben bu konuda bir destan yazabilirim. Her seyi kendimiz yaptik, hala eksiklerimiz var. Yaklasik 3aydir oturmadigimiz eve kira odedik, 3 gecedir kendi evimizde kaliyoruz (huzuru bir baska).
Ev-lenmeden evlendigini anlamiyor insan. Biz ev bulmakta zorlanmistik, minik oldugu icinde esya sigdirmakta zorlandik. Aaa siz bulmasaydiniz biz zaten sizi ayiracaktik, beklemediniz dediler (10 sene oldu).

Henuz kisa zaman oldu, tek maasla suan her sey iyi, darisi isteyen herkese.

Beenn kv aynı evde oturuyodum birbirimizi yiyoduk o öyle olcak diyodu bende illede böle diye diretiyodum bi yoludmadıgımız kalıyodu zavallı esimde aramızda helak oluyodu ayrıldım sonra ohh dünya varmış insanın kendi evi gibisi yok be simdi kv okadar iyiyiz ki bal kaymak olduk inan cok komik ya hayat cok tuhaf

Bir iki trip Attı sonra alıştı. Aynı sokaktayız ve devamlı Görüşürüz. Seviyoruz zaten birbirimizi

Ben oturdum. Çocuk doğacağı zaman kaçtı kayınvalidem. Bakmasın diye sanırım. Artıları ve eksileri var elbet. Ama işe de yarıyorlardı.

Bnm kV dede çok iyi beraber sigara iciyoruz dertlesiyoruz arkadaş gibi ne kadar iyi olsada herkes kendi evini istiyo rahat etmek istio

Ben 3 sene oturdum hayatimin en zor yillariydi evde gorumcem kaynim kayinpeder ve kaynana bide biz baya zordu oda bile vermedilerdi salonda yatardik esim yillarca sozlesmeli calisti evede cikamadik cok gozyasi doktum evi 18 yasindaki gorumcem ve kaynanam yonetirdi ne sofra hazirlar ne yardim ederler ne toplarlar hizmetci gibiydim ama esimi hep sevdim ve sabrettim hergun dua ettim veee birden ikinci kizima hamile oldugumu ogrendim o bebisle mucizeler birbirini getirdi once esim devlet memuru oldu sonra ailem bi ev verdi hemde esyalarimi aldilar sonra iyi bi is buldum hamileligimde rahatca calistim sonra ciktim suan hayatimin en rahat en guzel donemini yasiyorum cok sukur rabbime..o beni hergun aglatan her firsatta esimle cocugumla bize kapiyi gosterip bi kanepeye bizi sigdiramiyan kaynanamlar her gun 2 kere ariyo cok kiymete geldim her hafta geliyolar bende bugunlerime sukur deyip ses etmiyorum

Ayy biz neler yasadik ben ilk esimle konusmustum oturmam aramizda mesafe saygi diye bisey olmaz diye sonra oturunca hayirlisi boyleymis dedim hep bi hayir ararim biseylerde cunku. Elimden geldikce iyi olmaya calisirdim ama sonralari isin iuilikle yurumeyecegini gordum kaynanam degisik kadindi hep ailemiz bi arada olsun isterdi dusunsene torunu onlara benzerse severdi bi ara demistim oglum bana benzese sevmezsin evet sevmem diyordu neyse birde insani gotune takmayisi var acaba bu kiz her gun birinin gelmesinden rahatsiz degilmidir falan filan yok o dusuncede kizi sabah gelir aksam eve gider sonra esi cikar isten bide tekrar onla gelir gece 1-2 gibi gider onu o gun ugurlariz acaba yarin kim gelecek diye uyurum hamileyken sabahtan aksama hizmet ederdim yataga yatinca belimin agrisindan uyuyamaz bide sabah kalkip ise baslardim bide getirip yaninda kaldigi ilk torunu var ve bu cocuk tam bir canavar durduk yere isirir tukurur dagitir arkasindan brn toplardim bakkala gidilecek kizi gelini oturur beni yollrdi hamile halimle bu boyle surdu cocuk olana kadar cocuk olunca duzelie dedim daha kotu oldu cocugu odada emzirirdim girip odaya cikmiyor derlerdi cocukla ilgilenirdim hep kucagina alma derlerdi kendine alistiriyon derlerdi zaten cocugu pek odadan cikarmazdim cunku cok kiymetli torunlari oglumu sap sup doverlerdi daha 3 aylikken... neyse cocuklar olmadiginda odadaydi sonra ortaya bisey atti bizden cocugu sakliyor diye bu defa bunu atti benim ayria hikayemde memlekete gidince oldu annemin ilk torunu oldugu icin cpk severdi bende annemin nasil davrandigini baktigini esime niyetsizce amlatirdim ne bileyim bi gece bana sen burda cocugu sakliyon orda masallah hep ananin yaninda diyecegini gece 3 kaptim telefonu hizla balkona ciktim aradim tabi hickira hickira agliyorum sen boyle degilsin noldu diye baktim ben agladikca ustume daha cok geliyor seni allaha havale ediyorum dedim yuzune kapattim balkondan bi ciktim bizimkiler tek sira beni dinliyolarmis :) sonra zaten aileler karisinca olay buyudu bende dedim yeter artik anlatmiyorum ama huzurum yok bosanacam bizimkiler saygi gosterdi kararima telefonumu kapattim 2-3 gun bana ulasmaya calisti arkadaslarmla cevap vermedim en son boyle olmaz konusayim herseyi bitsin diye teli aldim mesaj attim bana bunlar bunlari yaptiniz falan diye bide sonuna da caktim yolun acik olsun mesajini cok kotuydu esim doldurusa geldigini itiraf etti bi konusma arasinda. Neyse kizlar yaziyom ama benim gorumce de burda takiliyor hahayt gorurse bi tartisma daha obaaa yani bizimki cok ama cok sorunlu oldu ayri eve ciktik evin herseyini benim ailem ustlendi dolabima kadar doldururdu o bicim yeterki sen huzurlu ol dediler simdi ayriyim ve cok mutluyum cok sukur geriye kalan stresten dokulen saclarim ve nohut kadar kalan beynim kizi gibi gormezse zaten is yurumez biz yiyelim karnimiz doysun gerisine nolursa olsun dusuncesi varsa ki buda bana ters

10 sene beraber mi oturrdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…