Cocugu ne arada yaptiniz madem odaniz yoktuBen 3 sene oturdum hayatimin en zor yillariydi evde gorumcem kaynim kayinpeder ve kaynana bide biz baya zordu oda bile vermedilerdi salonda yatardik esim yillarca sozlesmeli calisti evede cikamadik cok gozyasi doktum evi 18 yasindaki gorumcem ve kaynanam yonetirdi ne sofra hazirlar ne yardim ederler ne toplarlar hizmetci gibiydim ama esimi hep sevdim ve sabrettim hergun dua ettim veee birden ikinci kizima hamile oldugumu ogrendim o bebisle mucizeler birbirini getirdi once esim devlet memuru oldu sonra ailem bi ev verdi hemde esyalarimi aldilar sonra iyi bi is buldum hamileligimde rahatca calistim sonra ciktim suan hayatimin en rahat en guzel donemini yasiyorum cok sukur rabbime..o beni hergun aglatan her firsatta esimle cocugumla bize kapiyi gosterip bi kanepeye bizi sigdiramiyan kaynanamlar her gun 2 kere ariyo cok kiymete geldim her hafta geliyolar bende bugunlerime sukur deyip ses etmiyorum
Haa ama bana kalsa kayinvalidemle aynı evde yaşamak isterdim. Senede bir iki defa kalıp gidiyor ama o giderken ben yaş tutuyorum. Sabah kahvaltı bulasigini bırakıp bi de kızımı bırakıp kursa gidiyorum. Eve bi geliyorum sofra toplanmış bulasik halledilmis ev silinir supurulup pırıl piril olmuş. E sohbet de ediyoruz. Ama benim ki zincire bağlasan senede toplam 2-3 haftadan fazla kalmaz
Zor degilmi yeni evliydin okadar kisi özel hayat olmaz ki4 yıl oturdum aynı daırede , ustelık bır gorumce ve kayın vardı evde ustelık kayınbabamın babasıda aynı evde kalıyordu genıs aıleydı yınede cok guzel gunlerdı .Cocuk olunca sıgmadık ayrı eve cıktık ama yıne evlerımız karsı karsıya hergun kayınvalıdemlerdeyım calısıyorum cocugumda orda kalıyor ..Aksam yemegım hazır oluyor gıdıp yıyorum cocugumu alıp eve gıdıyorum cogu gunde bırakmıyor kayınvalıdem oglum orda kalıyor ....Melek gıbı kadın yemın ederım
Kayınvalıdem ve kayınpederım cok anlayıslıydı ozel hayatıma asla karısmazlardı ve bızı basbasa bırakmak ıcın cogu gun akrabalarına yatıya gıderlerdı ..bana aıt yatak odamda vardı oturma odasında zaten yalnız bız otururduk esımle televızyon ızlerken falan onlar salonda oturu rahatsız etmzdı asla .....cok rahattım yanı kayınpederım de cok anlayıslıydı ozel gunlerımızde dahı cıkın gezın yok evde olacaksanız bız bıryerlere gıdelım sız kutlayın dıye kayınvalıdeme soyletırdı hıc sorun yasamadım yanı bana hep kızım derler yanı hıc gelın olarak gormezlerZor degilmi yeni evliydin okadar kisi özel hayat olmaz ki
Valla yanlis anlama benim kvde iyidir ama yan odada annesi babasi yatarkem ben eşimle birlikte olamam sesiz sinema gibi yok duyarlar yok bilmem ne. Onu gec gece banyo nasil yapcan herkes herseyi anlicak.mahremiyet sifir. Ne kadar iyi olursalar olsunlar evlilik kalabalik ortamda olmaz. Kendi evin olcak.Kayınvalıdem ve kayınpederım cok anlayıslıydı ozel hayatıma asla karısmazlardı ve bızı basbasa bırakmak ıcın cogu gun akrabalarına yatıya gıderlerdı ..bana aıt yatak odamda vardı oturma odasında zaten yalnız bız otururduk esımle televızyon ızlerken falan onlar salonda oturu rahatsız etmzdı asla .....cok rahattım yanı kayınpederım de cok anlayıslıydı ozel gunlerımızde dahı cıkın gezın yok evde olacaksanız bız bıryerlere gıdelım sız kutlayın dıye kayınvalıdeme soyletırdı hıc sorun yasamadım yanı bana hep kızım derler yanı hıc gelın olarak gormezler
Üstelik birde görümce ve kaynin varmis ayni evde ben yeri geliyor atletlede dolasirim evde bence hic bir yönden rahat degil böyle bir yaşam.ne kadar iyi olursalar olsunlar.okadar insanin icinde kari koca hayati düsünemiyorum.Kayınvalıdem ve kayınpederım cok anlayıslıydı ozel hayatıma asla karısmazlardı ve bızı basbasa bırakmak ıcın cogu gun akrabalarına yatıya gıderlerdı ..bana aıt yatak odamda vardı oturma odasında zaten yalnız bız otururduk esımle televızyon ızlerken falan onlar salonda oturu rahatsız etmzdı asla .....cok rahattım yanı kayınpederım de cok anlayıslıydı ozel gunlerımızde dahı cıkın gezın yok evde olacaksanız bız bıryerlere gıdelım sız kutlayın dıye kayınvalıdeme soyletırdı hıc sorun yasamadım yanı bana hep kızım derler yanı hıc gelın olarak gormezler
Ne gibi sorunlar canım sevinçten ağlama mutluluktan bayılma gibi mi :) :) 
Ne güzel işte tadını çıkart baş başa yaşamanın :)
Canım sende haklısın o zamanlar ayrı cıkacak durumumuz yoktu el mahkum oturduk Allah razı olsun onlar da benı hıc uzmedıler zorluk cıkrmadılar evımız baya genıstı hem yatk odamda banyom televızyonum herseyım vardı ...Ona bakarsan kayınvalıdemde genc onlar ıcın de kolay degıldı tabıkı ama ıdare ettık en onemlısı o gunlerı guluseyerek anımsamamValla yanlis anlama benim kvde iyidir ama yan odada annesi babasi yatarkem ben eşimle birlikte olamam sesiz sinema gibi yok duyarlar yok bilmem ne. Onu gec gece banyo nasil yapcan herkes herseyi anlicak.mahremiyet sifir. Ne kadar iyi olursalar olsunlar evlilik kalabalik ortamda olmaz. Kendi evin olcak.
Banyon olabilir ama yinede duyulur ve anlasilir o yuzden ben beraber oturanlari hic anlamiyorum bir erkek evini ayiramiyorsa evlenmemeli hadi sen sanslisin iyilerine denk gelmisin ama ben utanirdim hele yeni evliyken bizimkilerde beraber oturalimdediler biz asla dedik ayri eve ciktik hic düsünemiyorum bile☺ben yeni evli bir gelinine su faturasi cok geliOr diye banyosunu karisan bir gelink taniyorum düsün.üstelik kv kb genc ve beraber oluyorlar kari koca ve gelin bunu anliyor midem bulamirdi benim inan. Allah beraber oturanlara kolaylik versinCanım sende haklısın o zamanlar ayrı cıkacak durumumuz yoktu el mahkum oturduk Allah razı olsun onlar da benı hıc uzmedıler zorluk cıkrmadılar evımız baya genıstı hem yatk odamda banyom televızyonum herseyım vardı ...Ona bakarsan kayınvalıdemde genc onlar ıcın de kolay degıldı tabıkı ama ıdare ettık en onemlısı o gunlerı guluseyerek anımsamam
Sabah aksam oturup bırbırımızı gozlemıyorduk beraber oluyorlarmı dıye ....Cok buyuk konusmamak gerek ne olacagını ınsan bılemezBanyon olabilir ama yinede duyulur ve anlasilir o yuzden ben beraber oturanlari hic anlamiyorum bir erkek evini ayiramiyorsa evlenmemeli hadi sen sanslisin iyilerine denk gelmisin ama ben utanirdim hele yeni evliyken bizimkilerde beraber oturalimdediler biz asla dedik ayri eve ciktik hic düsünemiyorum bile☺ben yeni evli bir gelinine su faturasi cok geliOr diye banyosunu karisan bir gelink taniyorum düsün.üstelik kv kb genc ve beraber oluyorlar kari koca ve gelin bunu anliyor midem bulamirdi benim inan. Allah beraber oturanlara kolaylik versin
Valla öyle kv varki gözlüyorlar burda neler okuduk ayni evin icinde anlasiliyor ister istemez. Tabiki ne olcagimiz beli degil. Ben sadece ben olsam huzursuz olurdum rahat edemem demek istedim.Sabah aksam oturup bırbırımızı gozlemıyorduk beraber oluyorlarmı dıye ....Cok buyuk konusmamak gerek ne olacagını ınsan bılemez
O tanidigim kisi oturup gözlemiyorduki kv kb genc di arka arkaya banyoya giriyorlardi ister istemez anlasiliyordu dedi o yüzden zor özel hayat mahremiyet önemli. Neyse ayirmisiniz evinizi. Diyorum ya sanslisin iyilerine denk geldin benim o tanidigim kiz bir su parasi lafi edecekler diye sarilip uyurduk yeni evliler düsün kv kb bizden daha cok ilikisiye giriyordu dedi düsün agzim acik kalmisti. Neyseki oda ayirdi eviniSabah aksam oturup bırbırımızı gozlemıyorduk beraber oluyorlarmı dıye ....Cok buyuk konusmamak gerek ne olacagını ınsan bılemez
Haa ama bana kalsa kayinvalidemle aynı evde yaşamak isterdim. Senede bir iki defa kalıp gidiyor ama o giderken ben yaş tutuyorum. Sabah kahvaltı bulasigini bırakıp bi de kızımı bırakıp kursa gidiyorum. Eve bi geliyorum sofra toplanmış bulasik halledilmis ev silinir supurulup pırıl piril olmuş. E sohbet de ediyoruz. Ama benim ki zincire bağlasan senede toplam 2-3 haftadan fazla kalmaz
valla gülerek anımsıyorsanız ne güzelCanım sende haklısın o zamanlar ayrı cıkacak durumumuz yoktu el mahkum oturduk Allah razı olsun onlar da benı hıc uzmedıler zorluk cıkrmadılar evımız baya genıstı hem yatk odamda banyom televızyonum herseyım vardı ...Ona bakarsan kayınvalıdemde genc onlar ıcın de kolay degıldı tabıkı ama ıdare ettık en onemlısı o gunlerı guluseyerek anımsamam
neden miden bulanıcak cok ılgınc bence yanlıs dusunuyosun.Banyon olabilir ama yinede duyulur ve anlasilir o yuzden ben beraber oturanlari hic anlamiyorum bir erkek evini ayiramiyorsa evlenmemeli hadi sen sanslisin iyilerine denk gelmisin ama ben utanirdim hele yeni evliyken bizimkilerde beraber oturalimdediler biz asla dedik ayri eve ciktik hic düsünemiyorum bile☺ben yeni evli bir gelinine su faturasi cok geliOr diye banyosunu karisan bir gelink taniyorum düsün.üstelik kv kb genc ve beraber oluyorlar kari koca ve gelin bunu anliyor midem bulamirdi benim inan. Allah beraber oturanlara kolaylik versin
Tam 10 sene degil aslinda turkiye de universite okudum, esim ev bulana kadar ailemin yaninda falan kaldim.10 sene beraber mi oturrdun
Ne yapıyor ki 1 haftadane şanşlısın keşke benimki de öyle olsa.
Geldiği senede 1 hafta ondada canımdan bezdiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?