Kız benim varda ne oluyor senede 1-2 hafta. Kayinvalidem taa Türkiye nin öbür ucunda oturuyor. Eltimle altli ustlu oturuyolar. Elimi ikizlerini neredeyse kauinvalidem büyüttü. Tüm kaymagi eltim yiyor yani. Ben zavallı da sende 1 ya da 2 haftaKeşkemm benimde olsaaaa
Benim icin özel hayat önemli ne benimki anlasilsin duyulsun isterim nede baskssininkini duymak isterim heleki kv kbinkinineden miden bulanıcak cok ılgınc bence yanlıs dusunuyosun.
Benim icin özel hayat önemli ne benimki anlasilsin duyulsun isterim nede baskssininkini duymak isterim heleki kv kbinkini
Istedikleri kadar berabrt olsunlar ama ben evdeyken degilhepımizin ki önemlıdır. bizim de mahremiyetimiz var.
ancak kv nın kp le bırlıkte olması neden senin mideni bulandırır onu anlayamadım.
sonucta asık oldugun adam onların üretimi :))
Hem benim dedigim kişi kv azsr isitiyordu orda burda gelin geleli su parasi cok geliyor diye laf ediyordu düşün... hallbuki kendisi esiyle birlikte oluyor ve gelin bunu anliyordu hep her türlü insan var iştehepımizin ki önemlıdır. bizim de mahremiyetimiz var.
ancak kv nın kp le bırlıkte olması neden senin mideni bulandırır onu anlayamadım.
sonucta asık oldugun adam onların üretimi :))
Hem benim dedigim kişi kv azsr isitiyordu orda burda gelin geleli su parasi cok geliyor diye laf ediyordu düşün... hallbuki kendisi esiyle birlikte oluyor ve gelin bunu anliyordu hep her türlü insan var işte
Sen berabermi oturdunvar tabı o tip ınsanlar ama yapacak bısey yok
sonucta sen yasamadın, sen orda degıldın
ınsanlar bazen abartabılıyorda.
takma kafanı
evet 2 aySen berabermi oturdun
Iyi ay ne ki azevet 2 ay
ev baya kalabalıktı kv kp 4 cocuk esım ve ben :) olmadı yanı ust uste :)Iyi ay ne ki az
Herhalde olmaz okadar kişiyle i ne öyleev baya kalabalıktı kv kp 4 cocuk esım ve ben :) olmadı yanı ust uste :)
pardon ben yanolıs okumuşum nıye 2 ay gıbı anladım işteyim de bu arada ondanIyi ay ne ki az
Dogru sigar cok kalabalikmis olmaz tabi bizede teklif ettilet başta ne ben neden eşim istedi ayri ciktik beraber ciksaydin boşanmis olurdum ben kesinpardon ben yanolıs okumuzum nıye 2 ay gıbı anladım işteyim de bu arada ondan
az olabılır ama 2 aya neler sıgar neler
yok yok öyle deme oyle olmuyor . eşin anlayıslıysa tabiiDogru sigar cok kalabalikmis olmaz tabi bizede teklif ettilet başta ne ben neden eşim istedi ayri ciktik beraber ciksaydin boşanmis olurdum ben kesin
Eşin bile tatilde yanlarina ugradik 1 hafta kaldik patladi düşün benim kv frenliyen kbabamdir köyde aile ziyarwtinw gittik kv tarafin odamizin kapisi kapali lap diye girdi ne bir kapi calma ne birsey o yuzden ben kimseyle ayni evde yapamam cok zorpardon ben yanolıs okumuzum nıye 2 ay gıbı anladım işteyim de bu arada ondan
az olabılır ama 2 aya neler sıgar neler
Eşim cok iyi kimseyi ezdirmezde dinlemezde iyki ayri oturuyoruz dedi dusunsene tatilde bile cekemedi bir kac günyok yok öyle deme oyle olmuyor . eşin anlayıslıysa tabii
ay ben öglene kadar odadan cıkmasam kaynanam hayatta gırmez odamaEşin bile tatilde yanlarina ugradik 1 hafta kaldik patladi düşün benim kv frenliyen kbabamdir köyde aile ziyarwtinw gittik kv tarafin odamizin kapisi kapali lap diye girdi ne bir kapi calma ne birsey o yuzden ben kimseyle ayni evde yapamam cok zor
ayyy çok yaşaNe sorunu bacım ?
Ayrılınca kına yakan biliyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?