kaynanasindan ayni evde oturup ayri eve cikanlar

Keşkemm benimde olsaaaa
Kız benim varda ne oluyor senede 1-2 hafta. Kayinvalidem taa Türkiye nin öbür ucunda oturuyor. Eltimle altli ustlu oturuyolar. Elimi ikizlerini neredeyse kauinvalidem büyüttü. Tüm kaymagi eltim yiyor yani. Ben zavallı da sende 1 ya da 2 hafta

Aynı evde oturmak iyi değil bence. Bir aile olunmuşsa insanın özel hayatı olmalı. Kocamla kavga bile edemiyorum onlar varken ya da kendi ailem varken. Bazı konulardaki anlayışları sıfırdır, maddi beklentileri çoktur eşim tarafının. kv geldiğinde kıyafetime kadar ütüler dolabıma asar, yatağımı düzeltir geldiğinde ama ben rahatsız oldum yatak odama girip dolabıma yatağıma ellemesinden bu yönüyle düşüncesiz bence. Özel eşyalarım var sonuçta. Kırmadan nasıl söyleyeceğimi de bilemedim

Benim icin özel hayat önemli ne benimki anlasilsin duyulsun isterim nede baskssininkini duymak isterim heleki kv kbinkini
hepımizin ki önemlıdır. bizim de mahremiyetimiz var.
ancak kv nın kp le bırlıkte olması neden senin mideni bulandırır onu anlayamadım.
sonucta asık oldugun adam onların üretimi :))

ancak kv nın kp le bırlıkte olması neden senin mideni bulandırır onu anlayamadım.
Istedikleri kadar berabrt olsunlar ama ben evdeyken degil

Hem benim dedigim kişi kv azsr isitiyordu orda burda gelin geleli su parasi cok geliyor diye laf ediyordu düşün... hallbuki kendisi esiyle birlikte oluyor ve gelin bunu anliyordu hep her türlü insan var işte

Zaten şehir dışında yaşadıkları için buraya gezmeye geliyoruz misafiriz mantığında sürekli gezmek istiyorlar.
Evde oldukları zamanda önlerine servis yapıyorum önlerinden kaldırıyorum (görümcemde dahil ki yaşı benden küçük)
Bir masaya tabak koymuşlukları yok.Eşim saolsun hep yardım ediyor ki genelde Ramazan ayında genelde geliyorlar oruçlu oruçlu sürekli iftar ve sahur kurup topluyorum. Genelde onlarda yatıyor.

Hem benim dedigim kişi kv azsr isitiyordu orda burda gelin geleli su parasi cok geliyor diye laf ediyordu düşün... hallbuki kendisi esiyle birlikte oluyor ve gelin bunu anliyordu hep her türlü insan var işte
var tabı o tip ınsanlar ama yapacak bısey yok
sonucta sen yasamadın, sen orda degıldın
ınsanlar bazen abartabılıyorda.
takma kafanı

pardon ben yanolıs okumuzum nıye 2 ay gıbı anladım işteyim de bu arada ondan
az olabılır ama 2 aya neler sıgar neler
Dogru sigar cok kalabalikmis olmaz tabi bizede teklif ettilet başta ne ben neden eşim istedi ayri ciktik beraber ciksaydin boşanmis olurdum ben kesin

pardon ben yanolıs okumuzum nıye 2 ay gıbı anladım işteyim de bu arada ondan
az olabılır ama 2 aya neler sıgar neler
Eşin bile tatilde yanlarina ugradik 1 hafta kaldik patladi düşün benim kv frenliyen kbabamdir köyde aile ziyarwtinw gittik kv tarafin odamizin kapisi kapali lap diye girdi ne bir kapi calma ne birsey o yuzden ben kimseyle ayni evde yapamam cok zor

ay ben öglene kadar odadan cıkmasam kaynanam hayatta gırmez odama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…