Kaynanasını seven var mı?

ben seviyordum annem gibiydi geçen yıl vefat etti :43:
allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin canım benimde geçen yıl arkadaşımın kayınvalidesi öldü bende çok ağladım oda bi anne sonuçta büyük konuşmuyim ama hiç ters gözle bakmam benim annemde kaynana olucak sonuçta

eminim bu türkiyede benim kaynanam kadar kötü ve terbiyesizi yoktur ağzı bozuk kıskanç sürekli benle uğraşan görgüsüz ama kendini görgülü sayan bir yaratık kızlar anlatsam dersiniz ki yazdıkların az bile emin olun öyle ben çok salaklıklar yaptım hef sustum onlara karşı bazen anlamıyordum onların hareketlerinden hiçbişe meğer hep bana laf sokmak için öyle salak salak şeyler yapıyorlarmış ve görümcem hep arkamdan herşeyi ben öğrettim demiş ve inanın ben ortaokuldan beri severek yemek yapan ve her yemeği bilen biriyim eşimde anası ağlayacak küsecek bağıracak delirecek diye yalakalık yapar o cadıya
------------------------------
öyle bir andım varki ölsün meydanda göbek atacam düşünün yani o denli yaaa...
eşim onlara çok düşkündü ve orda uzun süre kaldığımız zaman banyoya giremiyordum kadın kıskançlık krizlerine girecek diye anlarsınız yani!!!!! hiç ama hiç rahat değilim hepsi karışır kaynım bile kıyafetlerime karışırlar beğenmezler bir yıldır da konuşmuyorum bana demediğini bırakmadı ayırmak için elinden geleni yaptı ne yapacak edeceğim seni boşatacağım dedi ama bir yıldır ben de inatla oğluyla yani eşimle iyi olmaya çalışıyorum çünkü seviyorum ve de galip ben mağlup o olmalı pes edemem... yıldırdık gitti diye onlar güle oynaya hayatlarına devam edecekler biliyorum neyse ya nekadar da uzattım ama bilseniz ki onun yaptıklarını yazsam var ya rahat şöyle bir 50 sayfadan daha fazla yazarım eminim yüzde yüz:44:

Bayılıyorum kayınvalideme:27:

bilmiyorum nedenini ama sevmiyorum acaba burnu büyük gelin olduğum için mi sizce??????? bana öyle dedi de allah dese ki günahını verde dese cennetin en güzel yeri senin valla vermem:20:

eminim bu türkiyede benim kaynanam kadar kötü ve terbiyesizi yoktur ağzı bozuk kıskanç sürekli benle uğraşan görgüsüz ama kendini görgülü sayan bir yaratık kızlar anlatsam dersiniz ki yazdıkların az bile emin olun öyle ben çok salaklıklar yaptım hef sustum onlara karşı bazen anlamıyordum onların hareketlerinden hiçbişe meğer hep bana laf sokmak için öyle salak salak şeyler yapıyorlarmış ve görümcem hep arkamdan herşeyi ben öğrettim demiş ve inanın ben ortaokuldan beri severek yemek yapan ve her yemeği bilen biriyim eşimde anası ağlayacak küsecek bağıracak delirecek diye yalakalık yapar o cadıya
------------------------------
öyle bir andım varki ölsün meydanda göbek atacam düşünün yani o denli yaaa...
eşim onlara çok düşkündü ve orda uzun süre kaldığımız zaman banyoya giremiyordum kadın kıskançlık krizlerine girecek diye anlarsınız yani!!!!! hiç ama hiç rahat değilim hepsi karışır kaynım bile kıyafetlerime karışırlar beğenmezler bir yıldır da konuşmuyorum bana demediğini bırakmadı ayırmak için elinden geleni yaptı ne yapacak edeceğim seni boşatacağım dedi ama bir yıldır ben de inatla oğluyla yani eşimle iyi olmaya çalışıyorum çünkü seviyorum ve de galip ben mağlup o olmalı pes edemem... yıldırdık gitti diye onlar güle oynaya hayatlarına devam edecekler biliyorum neyse ya nekadar da uzattım ama bilseniz ki onun yaptıklarını yazsam var ya rahat şöyle bir 50 sayfadan daha fazla yazarım eminim yüzde yüz:44:

Canım ya... Allah sana sabır kaynana da vicdan versin. :47:

bilmiyorum nedenini ama sevmiyorum acaba burnu büyük gelin olduğum için mi sizce??????? bana öyle dedi de allah dese ki günahını verde dese cennetin en güzel yeri senin valla vermem:20:

HAHAHAay hiç güleceğim yoktu :60: abartmışsınız biraz sanırım okadarda değildir :9:

ben de çok seviyorum kaynanamı :69::69:
yemek yapıp getirir hep, oğlunun sevdiklerini değil benim istediklerimi yapar hep de, temizlikçisini getirir evimi temizletir. hep hediye alır. misafirim gelcek olsa kek börek kurabiye neler neler yapar hemen getirir. keşke aynı yerde otursak derim hep.
sımsıkı sarılır bana hep :52:
görümcemle hep atışırız saolsun biraz asidir kendisi. kaynanam hep benim tarafımdadır kendi kızına karsı

ayy melek gibi :12::12:

Henüz nişanlıyız ama sevgili dönemi olsun şimdiki nişanlılık dönemi olsun sağolsun hiç kendi kızlarından ayırt etmedi beni. Çok seviyorum kayınvalidemi, Allah ondan razı olsun uzun ömürler versin :69:

bende seviyorum kayınvalidemi hayatta hiç ama hiç bişeye karışmaz.hayatta insanların arkasından iş çeviremez zaten bu yaşına kadar hep çalışmış çocuklarını bile doğru düzgün görmemiş.beni çok sevdiğini hissediyorum ama bunu gösteremiyor kendisi.bende onu severim ama bende gösteremem yapı itibariyle biraz soğuk biriyim öyle sarılmalar falan yok aramızda ama çok şükür şimdilik bi sıkıntımızda yok.:nazar::nazar::nazar:

bende kayınvalidemi severim iyi insandır oğluda bağlı annesine ama pek sıkı fıkı olmayı istemiyorum,mesafe olması en güzeli bu mesafeyide kendileri yaptı ama yinede arayı çok açmamaya çalışıyrm oğlunun hatırına gerisi boş,kaynımla kızkardşm konuşmaya başladı ve kızkardeşm onlarda kalıyo kızıyorm oğluna getirme olmaz dememesine eh gerçi bizim keçide suçlu ama onlar zaten biz evlenirken gözlerine kestirmişler kızkardeşimide, o yüzden hemde onaylamıyorum benim kardeşim daha iilerine layıktı,sonuçta hem eşimin ailesine hemde kendi aileme karşı kızgınım,yinede beni seviyolar ama eskisi gibi samimi olmak içimden gelmiyor. Soğudum iki taraftanda,ailelere ve kardeşime çok kızıyorum.Ne derece doğru bilmiyorum ama bana yanlış geliyo.Mesafemi koruycam ve gerktiğinde gelinliğimi yapıcam benden çokta bişey istemesinler.Ama bana karşı bi sevimsizlikleri olmadı,ii insanlardır saygı duyarım.

kaynanamı ben de seviyorum. ama biraz dominant. ille onun dediği olucak. yine de çok şükür memnunum ben kaynanacığımdan :69:[/B]

Son düzenleme:
bende seviyorum..Evlerimiz uzak o nedenle ayda bir felan görüşürüz..Kızı gibi sefer.Onlara gittiğimizde kızım sen otur zaten bir gün evdesin çalışırsın ben yaparım der..Kıyamaz..Dönüşte elimize verir bir poşet (evde ne yaptıysa börek çörek vs) haftada 2 kez tlf görüşürüz..Yanlız bana kalmaya geldiğinde şunuşöle yap kızım bunu böle yap demesiine sinir oluyorum ben sanki bilmiyormuşum gibim diyorr...Ona bozuluyorum..oda olmasaa valla süper olacaktı :)

Son düzenleme:
Benim de hiç aramda sorun olmadı kayınvalidemle...
Her zaman bana destek oldu.Tabii ki öz anne gibi olmuyor ama eşimle tartıştığımda bile hep benim tarafımı tuttu.Ben anne babamdan uzağım,aynı şehirde değiliz.Belki de bu yüzden haksız olsam bile hep benim yanımda oldu.O eksikliğimi bildiği için hep nazik oldu bana...
E tabii herşey karşılıklı,ben de elimde geldiğince kız evlat oldum ona...
Bazen kırıldığım ya da üzüldüğüm oluyor.Ama bu durumlarda biliyorum ki kötü niyetinden yapmıyor bunu.Tamamen kendi hayat görüşü ya da düzeninden kaynaklanıyor.
İki yakın arkadaş bile zaman zaman birbirlerine kırılabilir.
Önemli olan niyet...
Ben de bir erkek annesi olduğum için ileride "kaynana"olacağım.
Şimdiden buraya yazayım..Benim gelinim çok şanslı olacak.Onu öz evladım bile benimseyeceğim.
Etrafımda eşlerinin annelerinden çok çekenler çok üzülenler var.Bunlar hep bana ders oluyor.Ben kimseyi üzmeyeceğim...

ilk başta sevdiğim insanın annesi diye-henüz tanışmadan önce- çok heyecanlıydım çok mutluydum. tanıştıktan sonra ne yazık ki çok kırıldım. iki yıl kötü geçti. evliliğimizin ikinci yılında ben hamile kalınca çok değişti Allah razı olsun şuan çok iyi davranıyo. torununu çok seviyo beni de çok sevdiğini söylüyo. içini bilemem tabi ama önemli olan iyi davranması. zamanla benim de içim ısınmaya başladı hatta geçenlerde çok kalmıştı bizde. o gidince özledim

kayınvalidesine karşı kötü hisler besleyenler okusun. bir ömür gıcıklıkla gitmez. inşallah belli mi olur belki onların kayınvalideleri de değişir:34: umudu kesmemek lazım

okadar çok seviyorumkiii... tabiki kendi annemden çok değil ama arasıra sarılır öperiz birbirimizi annem seni çok seviyorum derim o da bana bende seni kuzum der tatlı kızım benim der eşimde kıskanır :)

ne kadar imrendim benimkide kendi oglunu her fırsataa doldurur amaan bir sürü neyini anlatıyım beni görsünde adam olsun bencee ben yaşımdan çok olguın davranıyorum ama hep ben suçlu oluyorum

bende çok severim cancağızımı
ayın 20 de geliyolar ben şimdiden onun en sevdiği yemekleri yapmak için kafamda planlar yapıyorum
nerelere götürsem gezmeye diye düşünüyorum :62:

kaynanamı ben de seviyorum. ama biraz dominant. ille onun dediği olucak. yine de çok şükür memnunum ben kaynanacığımdan :69:[/B]

benim kayınvalidem de dominant bir insan. aksine ben de öyle biri olduğum için pek anlaşamıyoruz :37: şimdilik nişanlıyım fazla ses çıkarmıyorum ama ilerde böyle devam ederse ağırlığımı koyarım diye düşünüyorum :63:

8 yıllık evliyimbende kaynana 1 değil 2 bir gün huzur vermedi ler en son geçtiğimiz hafta sonu üzdüler beni hemde ne üzmek üstelikte hamileyim allahtan canım eşim bana bişiy bırakmıyor pek güzel savunuyor beni
son 2 yıldır hiiiiç ama hiç sevmiyorum daha önceleri çok sabredip affettim ama bende insanım offff neyse uzadıda uzadı konu deşmeyin yaramısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ben hiç sevmiyorum napiyim aynıyız canım anlattığın hikaye bendede var ama kayınpederimi hiçmi hiç sevmiyorum 2 aydırda görüşmüyoruz konuşmamda zaten zaten 3.5 yıldır bi hayırlarını görmedik lazımda değil zaten ama uzak dursunlar sevmiyoruuum zorlamı ya öfff:63:

bende severim kayınvalidemi:69: bazen kızsamda hiç kaynanalık yapmadı bana allah var .. ama insan bazen kendi annesine bile kızabiliyor değil mi ama önemli olan olaylara tarafsız bakıp kalplerini kırmamak ... sonuçta onlar bizim eşlerimizin annesi annelik ne kadar hakkı ödenmez bişey .... tabi anne var annecik var ama o başka konu zaten istisnalar kaideleri bozmaz ... ve en önemlisi herkes kendi geleceğini kendi hazırlar diye düşünüyorum ben .. geleceğin kayınvalidesi olarak yatırım yapıyorum kendime ve evlatlarıma...:34::1:

Back
X