evimi ayırdımen son dank ettii eşimle tartıştım çok fena ayrılmak istiyorum dedimm çekilmiyordu artık annemlere gittim ya ayrı ev yada eşime senden ayrılmayı bile göze alıyorum yeter artık dedim 1 haftada ayırdı evi eşim:)susma sustukça sıra sana gelecek sloganımız bu
gerçekten sustukça aptal yerine koyuluyosun artık ezdirmiyorum kendimi ve el üstünde tutuyolar kaynanam dahil
![]()
ahh arkadaşım kocam bunlara pabuç bırakmaz bunu desem aha kapı orda der benimkisi seninkisi gibi olsa çoktan yapardım senin yaptığını gözünde değil ailesi ortada olunca aklı az benim aptal kocamın herşeyi yanlış anlayan biri bazen diyorumki allahum nerden karşıma çıkardın bunu diye kendimden okadar çok ödün verdimki onun için ama o bunu anlamayan bi insan eyer geriye dönüp gideceğim bi yerim olsa bi dakka çekmem herşey düzelene kadar ya düzeltirsin ya hayatımdan defol derim kzımıda alıp ama maddi güce sahip değilim anlatabiliyormuyum maddi olarak güçlü olsam herşeyi siler kzımıda alır kimsenin bulamayacağı biyerlere giderdimm basit şeyler bunlar ama beni çok yordu anlarabiliyormuyum maviss çözülmiycek konular değil ama ben kocamla oturup konuşamıyorum 2 çift laf söylesem hemen sus sus hemde ailesi hakkında hiç konuşturmaz senin kocan gene iyimişş çaresizim ne yapayımm