- Konu Sahibi KatnissEverden
-
bende kaynannamı hiç sevmiyorum kaynanamdan kayınpederimden büyük kaynım ve büyük eltimden nefret ediyorum.3.5 yıldır evliyiz bi gıdım ısınamadım malasefki.kendisi kendini dört dörtlük sanıyormmalasefki.herşeyi o bilir o yapar .........:44: eşimle kendi düğünümüzü kewndimiz yaptık sayılır eşyalarımızın borçunu ödedik o bitti evimizde tadilat vardı onu yaptırdık sonra az daha çalışıp bi araba aldık bunlar kolay şeyler değil 3 yılımızı aldı eşimle ortak olarak bebek yapmadık istedikki rahata erelimm hem erkendende olmasın daha 3 aylık evli iken arkamdan kısır bu demiş onu hiç affedemiyorum.4 aydırda deniyoruz henüz hamile kalamadım sitresden oluyor bence sürekli aklımda o laf var
selam canım , 4 ay uzun bir zaman değil ben de 5.ayımda kalmıştım ama stres etkiliyor lütfen o lafları düşünme, bir de doktorumun bana söylediği şeyi söyliym sana, kusuuma bakmazsan,
birer gün arayla birlikte olacaksınız, ve birliktelikten sonra yarım saat kalkmadan yatacaksın ve çok sıcak suyla yıkanmayacaksın ( ölüyormuş spermler çok sıcak suda )..
bu şekilde düzenli bi uygulamayla çözüm alırsın Allahın izniyle, Allah gönlüne göre versin canım
selametle kal
öncelikle çok teşekkür ederim cevap için...1 gü araile birlikde olunması gerektiğini duymuştum ben adetin 10-12-14cü günü etkiliymiş bide ben 10 dakika anca yatıyorum sonra hemen duş alıyorum bide çok sıcak su ile ama tavsiyeni tutcam canım inş olur haftaya çrşbm adet günüm şimdiden sinir bastı beni :)
bende kaynannamı hiç sevmiyorum kaynanamdan kayınpederimden büyük kaynım ve büyük eltimden nefret ediyorum.3.5 yıldır evliyiz bi gıdım ısınamadım malasefki.kendisi kendini dört dörtlük sanıyormmalasefki.herşeyi o bilir o yapar .........:44: eşimle kendi düğünümüzü kewndimiz yaptık sayılır eşyalarımızın borçunu ödedik o bitti evimizde tadilat vardı onu yaptırdık sonra az daha çalışıp bi araba aldık bunlar kolay şeyler değil 3 yılımızı aldı eşimle ortak olarak bebek yapmadık istedikki rahata erelimm hem erkendende olmasın daha 3 aylık evli iken arkamdan kısır bu demiş onu hiç affedemiyorum.4 aydırda deniyoruz henüz hamile kalamadım sitresden oluyor bence sürekli aklımda o laf var
senin ki ayrı bir tuhafmış,
ya hakaretvari sözler söylemek geli içimden ama, terbiyemi bozmayayım diyorum,
benimki, tabiri cazise kıro tamam mı?
yani böyle çocuğumu bi giydirşi var anlatamam, alt pijamayı karnına kadar çekiyo yavrumun ,
yeşil bluz altına mavi pijama üstüne de desenli abuk bi yelek giydiriyo filan,
çıldırıyorum ,
anne bu ne ya köylü gibi giydirmişin filan diyorum, hani gülerek tepki veriyorum ki fazla da alınmasın diye
Artık iki dünya bir araya gelse seni bir daha sevemem kadın!Duyduğum saygı sana çok bile.Ahh ahh babam arkamda olucaktı ki bak o zaman seni kaç paralık yapıyorum ama sen galip geldin benim arkamda duran babam yok maalesef.Yoksa görürdün sen.Ama ama Allah büyük..Hakkımı helal etmiyorum sana.Geber git nalet kadın..İki yüzlü,yalancı,soytarı..Sevmiyorum seni sevmeyeceğim..Defol hayatımdan..Ha bu arada seni bir gün dövmeyi çok çok istiyorum böyle saçlarını elime dolayıp gebertmek istiyorum seni ama Alah'ımdan korkuyorum ben senden değil..Çok kin doluyum sana haksızlığın en büyüğünü yaptın bana.Ve sen eşşek gibi de biliyorsun haklı olduğumu.Yuttum..Ama gün gelecek sen bana muhtaç olacaksın..Ve ben o zamanda elimden geleni yapacağım.Ama ahirette yakanı bırakmayacağım.
Allah senin iyiliğini versin..oruçlu oruçlu az güldürmedin beni..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..hiç üzülme..rabbime en güzeline havale et gün gelecek göreceksin canım..rabbimin adaleti çok büyük inan..Yaz buraya yazmak iyi gelir kendimden bilirim...
aaaaaaa pislikte benimkinin üstüne tanımam yılda 2 kere anca görürümoda biryıl yeter bana...buzdolabından suyu çekilmiş çatlamış yemekler çıkar..anca gezer..bayramda bile evde oturuyum büyüğüm demez..bizimle gezer...ben çarşı pazardayken oğlunu doldurur..yolar bide evinin herşeyini aldırır..veeee dönüş yolunda biz kavga ederiz..yıllardır böyle.rabbimden bbulsun... pis karı..yatak ayrı pis ev ayrı..hasta flanda değilha dipcik gibi öööööööööö..bak sinirlendim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?