Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

bende kaynannamı hiç sevmiyorum kaynanamdan kayınpederimden büyük kaynım ve büyük eltimden nefret ediyorum.3.5 yıldır evliyiz bi gıdım ısınamadım malasefki.kendisi kendini dört dörtlük sanıyormmalasefki.herşeyi o bilir o yapar .........:44: eşimle kendi düğünümüzü kewndimiz yaptık sayılır eşyalarımızın borçunu ödedik o bitti evimizde tadilat vardı onu yaptırdık sonra az daha çalışıp bi araba aldık bunlar kolay şeyler değil 3 yılımızı aldı eşimle ortak olarak bebek yapmadık istedikki rahata erelimm hem erkendende olmasın daha 3 aylık evli iken arkamdan kısır bu demiş onu hiç affedemiyorum.4 aydırda deniyoruz henüz hamile kalamadım sitresden oluyor bence sürekli aklımda o laf var

selam canım , 4 ay uzun bir zaman değil ben de 5.ayımda kalmıştım ama stres etkiliyor lütfen o lafları düşünme, bir de doktorumun bana söylediği şeyi söyliym sana, kusuuma bakmazsan,
birer gün arayla birlikte olacaksınız, ve birliktelikten sonra yarım saat kalkmadan yatacaksın ve çok sıcak suyla yıkanmayacaksın ( ölüyormuş spermler çok sıcak suda )..
bu şekilde düzenli bi uygulamayla çözüm alırsın Allahın izniyle, Allah gönlüne göre versin canım
selametle kal

öncelikle çok teşekkür ederim cevap için...1 gü araile birlikde olunması gerektiğini duymuştum ben adetin 10-12-14cü günü etkiliymiş bide ben 10 dakika anca yatıyorum sonra hemen duş alıyorum bide çok sıcak su ile ama tavsiyeni tutcam canım inş olur haftaya çrşbm adet günüm şimdiden sinir bastı beni :)

yok yok sinirlenme :

sen çalışmalara devam et, bi de dua et,
bebiş gelir yakında inşallah,
öptüm canım

aynenn bende eşimin ailesinden nefret ediyorum....çok bilmişler,herşeye karışırlar,ağzından çıkanlara aldırış etmezler
en son sinirime hakim olamayıp kayınpederimle fena tartıştık.
sözde babamı aradı çağırdı beni şikayet edicek ama babam ben kızımı bilirim ve bizim için değerlidir sizin için değilse bilemem dedi ve totoları sıkıştı dahada sinirlenip gittiler...
allahtan eşimde iyi tanıyor ailesini ama kimseye birşey dediğide yok,bu dahada üzücü oluyor.
ben eşim ve oğlum 3 kişilik ailemde mutluyum,huzurluyum çekemeyen kendi bilir:)
ayrıca ailesi için sakın eşinle kavga etme ailesini koruyup kollarsa daha kötü olur.sadece zamanla buna alındım gibi konuşup bitir.
BU ARADA SANADA TAVSİYEM CANIM,kesinlikle önce dr.a gidip çocuk istediğinizi anlatmandır.
ben hemşire arkadaşımın tavsiyelerine dayanamayıp gittim ve iyikide götürmüş.
bende iltahap vardı ve oda geçiktirmiş dedi ama eşimin sp-rm sayısını arttırmak için e vitamini hap verdi.ben o ay hamile kaldım:)
yani çabuklaştırmak istiyorsan durumu git derim.
inş.en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.

bende sevmiyorum ..çünkü yalancı ve övünüyo.. ancak görümceme aldığı şeyleri övünür. değişik bir yapısı var. kayınpderim hatrına susuyom yoksa ağzının payını alır benden değil konuşmak ağzını açamaz yanımdada işte.. ama patlarım yakında az kaldı

benimki sevemek değil benimki nefret hatta daha fazla allah onun bana beni ona muhtaç etmesin inş.
fesatlık desen onda yalan onda yaptığı herşeği bütün kötülükleri yapmadım diyip sıyrılan bi kadın rabbim öbür dünyada hesaplaştırsın beni onla 8yıllık evliliğmde yaptı yapacağını ama sorsanız kedi gibi uysaldır cadı olan benimdir yaa sabııır bak gene aklıma geldi delirdim

ya bu kaynanalar gelinlere bilerek veya toplanıpda bakın kaynana olunca kötüleşeceğiz gibi bir durummu olmuş acaba al birini vur ötekine
bende anlatsam sayfalar yetmez bir tek oğlu var sanki ama lafta ihtiyaç olduğunda ilk kaçan o oluyor bende çalışıyorum hem iş hem ev hem çocuk canım çıkıyor neymiş oğlu çok yorgunmuş siniiiiirrr yaaaa doğum yaptığım gün hastanede bütün gün mescite namaz kılmaya gitti odaya gelincede hep tesbih çekti yardıma ihtiyacın varmı demedi sanki misafirliğe geldi hastaneye yedi içiti gitti ertesi gün de başka hastaneye randevu almış dr a gitti ve 40 gün sürdü bu olay anneme biz bakarız dedi yanıma bile uğramadı eşim işten 6 30 geliyordu onlarda 6 15 de aşağı iniyorlardı yemek indiriyorları (yemek denirse lohusa kadına kızartma kavurma vs )aşağıya oğlu benim yanımda sansın diye sonra kendi tabaklarını alıp yukarı çıkıyordu eşim anne burda yıkasana bizimkileirde yıkamış olursun diyordu yok ben evimde yıkarım diyordu ama benim mutfak berbat halde kalıyordu zor topluyordum off offf evlenmede öncede neler yaptı akrabalarına hep beni anlatmış şöyle böyle diye geçen gün yine hasta oldum yattım biliyordu neyin var, ihtiyacın varmı demedi beni düşünmüyorsan bari torununu düşün ona yemek falan getir üst katımda oturuyor hemde eşim işten geldi yine ilgileniyormuş sansın diye indi aşağıya ama yine misafir bizimki eşim hizmet etti hep oturdu çakıldı sanki koltuğa eşimi işe yolcu ederim çıt kapı açılır bizi dinler bazen casuslar bizi dinliyor ne varsa derim sesli sesli sonra usulca kapıyı kapatır sanki kapı sesini biz duymuyoruz meraklı akşam yemeğini geç yeriz ancak yetiştiriyorum gelir bu saattemi yiyiyorsunuz der bende ben işten geldim ancak yemek pişti derim demezki ben yapayımda çocuklarda biraz rahat etsin biz onu yaptık bunu yaptık çocuklarımızın her zaman arkasındayız derler eşimde onları denemek için bu ay çok sıkışığım falan der onlarda hemen başlarlar bu ay şu ödemem var evin şurasını yaptıracağım 8 yıllık evliyim hiç bitmedi eksikleri ama hep bizim arkamızdalar nedense hiç öne geçemediler ıyyyy kaynanamın yüzünü bile görsem sinir oluyorum görmek istemiyorum

bende nefret ediyorum kendilerinden hatta nefretin de üstünde gördükçe daha da gıcık oluyorumm konuşmasına yürüyüşüne gıcık oluyorum... onu tanıdığımdan beri nefret ediyommm

ben de nefret ediyorum görmeye tahammül edemiyorum . işin kötüsü o beni seviyor ya da numara yapıyor bilemem çok karışıyor her şeye uyuz oluyorum
bi de yemekle arası yok
her şeyden midesi bulanır o varken ne yemek yapsan kokuyo der bir çok şeyi yemezyok ondan koyma bundan koyma
balık yiyemeyiz yedirtmez falan kadının her hareketine gıcık oluyorum. her gün dua ediyorum Allah'ımya o ölsün ya da ben diye. bir süredir boşanmayı düşnüyordum. çünkü eşimle birlikte olduğum sürece onu görmek zorunda kalacağım. bir de pis olmasa her şeye de karışmasa tahammül edersin ama çok pis ve de sen temizlik yapınca bile kızar
o yüzden boşanmayı düşünüyorum ama eşime konuyu açarmıyorum bu aralar ben üzgünüm diye çok iyi davranıyor çok sütüme düşüyor sebebini bir bilse...6 aylık bebeğim var gelecek planları yapıorum boşanınca nasıl düzen kuracağıma dair
annesineolan nefretim yüzünden aşkımdan vazgeçecek hale geldim ben mesafe koyalım istedikçe o daha da içli dışlı olmaya çalışıyor öff ölmek istiyorum

Ben tam bir kayınvalide gazisiyim offf ben anlatsam sayfalara sığmaz ne kadar dertli olduğumu bir kaç örnek verirsem daha iyi anlarsınız
ben evlendiğimde onu çok seviyordum ama beni hiç sevmedi hep rol yaptı halende yapıyor
herkese beni kötü anlatıyor herkes benim kayınvalideme haksızlık kötülük yapıyor biliyor direk bana söylemeselerde mesafeliler bana karşı ters konuşuyorlar bende hiç birini sevmiyorum artık
bir kaç örnekle yaptıklarını anlatayım
gelinliğimin parasının yarısını verdirmedi bende düğüne bir hafta kala işimde yoktu o sıra abimden para alıp gelinliğimi alabildim
gelinçiçeğimi aldırmadı ben kendim aldım ve ailem onlar aldı diye bildiler
balayına gidemedik sorduğumda eşim annem izin vermiyor demişti
aynı apartmandaydık evlendiğimizin sabahı 10 yaşındaki kız yeğenine bize oturmaya gönderdi eşim çocuğu kapıdan kovmuştu sonra bana eşimin teyzesi anası çok sitem ettiler
yemeklerime karışıyordu giydigime karışıyordu
oğluma hamileyken elbise aldırmamıştı
eşimle tartışsam oda gelirdi bana beddua ederdi
......... bitmez ama en sonuncusu en gıcık kaptığım oldu ben hastayken gelip bana numara yapma dedi işte o zaman ona bağırdım sen neden beni sevmiyorsun ne istiyorsun benden oğlunumu boşayım dedim o zaman pişman oldu biliyorki benim gibi sabırlı gelin bulamaz
haksılık yaptıgımı düşünenlere demek istiyorum asla ama asla büyük konuşmayı sevmem benimde oğlum var bende kayınvalide olucam ama kayınvalidem bana çok çektirdi be halende devam ediyor Allah ona akıl versin banada sabır versin bizi birbirimize muhtaç etmesim tek dileğim bu artık

oğlullarını kıskanıyorlar ondan oluyor..oğulları olayların farkına varamıyor varsalar bile o anne olduğu için görmezden geliniyor..sen ne kadar söylersen söyle senin sözün dinlenmiyor ama annesi 1 kere söylesin hemen onun fikri benimsenip uygulanıyor...daha evli değilim,umarım hakkımızda hayırlısı olur...hep aile yüzünden kavga ediyoruz..allah günah yazmasın ama bu sebeplerden ileride oğlum olmamasını istiyorum bu derece canımı sıkıyor şu konu anlayacağınız..

Buna çok güldüm ya

aaaaaaa pislikte benimkinin üstüne tanımam yılda 2 kere anca görürümoda biryıl yeter bana...buzdolabından suyu çekilmiş çatlamış yemekler çıkar..anca gezer..bayramda bile evde oturuyum büyüğüm demez..bizimle gezer...ben çarşı pazardayken oğlunu doldurur..yolar bide evinin herşeyini aldırır..veeee dönüş yolunda biz kavga ederiz..yıllardır böyle.rabbimden bbulsun... pis karı..yatak ayrı pis ev ayrı..hasta flanda değilha dipcik gibi öööööööööö..bak sinirlendim gene

Artık iki dünya bir araya gelse seni bir daha sevemem kadın!Duyduğum saygı sana çok bile.Ahh ahh babam arkamda olucaktı ki bak o zaman seni kaç paralık yapıyorum ama sen galip geldin benim arkamda duran babam yok maalesef.Yoksa görürdün sen.Ama ama Allah büyük..Hakkımı helal etmiyorum sana.Geber git nalet kadın..İki yüzlü,yalancı,soytarı..Sevmiyorum seni sevmeyeceğim..Defol hayatımdan..Ha bu arada seni bir gün dövmeyi çok çok istiyorum böyle saçlarını elime dolayıp gebertmek istiyorum seni ama Alah'ımdan korkuyorum ben senden değil..Çok kin doluyum sana haksızlığın en büyüğünü yaptın bana.Ve sen eşşek gibi de biliyorsun haklı olduğumu.Yuttum..Ama gün gelecek sen bana muhtaç olacaksın..Ve ben o zamanda elimden geleni yapacağım.Ama ahirette yakanı bırakmayacağım.

Allah senin iyiliğini versin..oruçlu oruçlu az güldürmedin beni..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..hiç üzülme..rabbime en güzeline havale et gün gelecek göreceksin canım..rabbimin adaleti çok büyük inan..Yaz buraya yazmak iyi gelir kendimden bilirim...

Valla canım aslında çok ciddi şekilde kızarak kin ve öfke dolu yazmıştım fakat okuduğumda evet birazda bana komik geldi döverim vs.
Ama gerçekten gerçekten hak ediyor.Her neyse bazen yutmakta olduğumuz anlar anılar vardır.Bu onlardan bir tanesi yuttum ama unutmadım.Rabbime havale ettim umarım hakkımı da alırım bir kul olarak.Artık bende adaletli,terazisi oldukça iyi olan insanlarla karşılaşmak istiyorum..

sevmemek mi? nefret ediyorummmmmmmmm.ikiyüzlülüğü,yalancılığı,üç kuruşun hesabını yapması,oğlunu sadece para istemek için araması,benim yanımda oğluna bir düşkün anne numarası yapması(oysa eşim hastalansa bile arayıp sormaz),beni görünce ,ki tatilden tatile giderim,bir kış hazırlığı yapar,bir ev temizler,işine gelmeyince hastayım ölüyommm der.oysa turp gibidir.benim eve gelince her hizmeti benden bekler.kızının evinde damadına meyve soyar.ağzına tutar.böyle tuhaf.böyle ilginç,anlamsız.gereksiz bir insan gömedim yawwwwwwwww

Sen ne diyosun bendede bi kaynana var aynı senin kaynananın ruh ikizi... Bizimkisi bide kedi besliyo. Doğum yaptım bana bir tas çorba yapmadı.. Allahın sanşlı kuluymuşumda sezeryanla doğum yapmama rağmen 2. günümde ayağa kalktım... İki gün kalmasına rağmen bizde evimi görmeniz lazımdı. Temizlikçi zor temizledi.. Evinde kedi besliyo İnsan sevgisinden çok hayvan sevgisi var içinde.. Bende çok çektim lafları sözleri bitmedi.. Hatta bir görümcem var daha 20 yaşında ama TABİRİ CAİZSE YARIM AVRAT.. :) Herşeyi çook iyi bilir. Boşverin kızlar hayatta bizden değerli mi başkaları.. Öyle olmasa OĞULLARI bizimle evlenmezlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…