- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi KatnissEverden
-
betülcüm Allah yardımcın olsun ya, aynı binada mı oturuyosunuz, yoksa aynı evin içinde mi?
sevenlerin çok nadir olduğunu düşünüyorum
başta çok severdim ama artık sevemiyorum
Bende üye olmak istiyorum9 ayımı zehir etti yuvamın huzurunu bozdu cadolozz
daha evliliğimizin ilk günü sabah 8 de aradı uyandırdı bizi. kahvaltıyı o hazırladı neymiş efendim ilk gün iş yaparsam işim hiç bitmezmiş sanki kimin işi bitmiş bu zmana kadar. yani ilk günden soğudum kendisinden. ben çok konuşmayı sevmem o da devamlı tepemde dır dır konuşur cvp vermeyince laf söyler. hamileliğimin ilk ayında çok iştahım vardı bi gün işten eve geldim daha yemek vaktine çok vardı yemek hazırlamadan önce bişiler atıştırayım dedim sonra o geldi işten eline beline koyup gelin beni sinir etme hani yemek dedi. şok oldum bişi diyemedim evde yemek var zaten ama ben yine bişiler yapıcam dedim sonra geçti tezgaha kendi yaptı. bana senin derdin ne dedi bende canım istemedi yemek yapmak dedim ama yapacaktım sinirle söyledim onu gerisi malum uzun süre küslük oldu. eşim istediği ve üzüldüğü için barıştım daha doğrusu cvp verdim dediklerine. şimdi de devamlı herşeyimize karışıyor dışarı çıktığımızda geç gelsek laf sokuyor, kavga bile edemiyoruz eşimle ağız tadıyla ona bile karışıyor. hiç mutlu değilim... tabi yine Allahıma şükrediyorum daha kötüleride var. ama siz söyleyin bana benim suçum ne bu olayda. ben bulamıyorum siz söyleyin bana. kimseye anlatamıyorum derdimi eşime anlatayım dedi kavga ettik annesi sonuçta laf söyletmiyor. dua edin benim için artık ayrılsın evlerimiz ve bu hepimiz için hayırlı olsun Allahın izniyle. ve sabır dileyin benim için.
ne yaptı kız senin cadolozz da sen bu kadar üzülmüşsün..
nerden başlasamki.. Biz altlı üstlüyüz ve evimin kpısını kilitlemem yasak evimde yemek yapmam yasak eşimle saat 9 dan sonra dışarıda bulunmak yasak aileme sık sık gidip gelmem yasak (artık onlarla bi işim kalmamış artık ona mecburmuşum) bulaşık yıkayınca eşim yardım etse bile deliriveriyo kadın. He bu arada 9 aylık evli ve hala çocuğum olmadığı için kısırım eşimle boşanacak oldum bu sebeplerden yeni bi ev almaya karar verdik bileziklerimi alıyor benden kızına ev alcakmış evi aldık taşınıyoruz diye evini terketti. ben kızının annem babam eşi ve kendisinin eşim erkek kardeşlerimin tırnağı bile olamaz ona göre.. ohoooo daha da neler neler.. yettimi
ayy canımmm allah yardımcın olsun yaa bu ne böyle z tipi kapalı cezaevinde mahkum gibisin aynı...insan evliliğindende bir şey anlamazki bu halde olduğu sürecee.ayy zorr anam zor da ne yapacaksın işte mecburenn..atsan atılmaz satsan satılmaz kimse almaz..ahh
Kurtuldum canım taşınıyorum bayramdan sonra çok şükür.. Beraber olur dedim ama olmuyormuş malesef.. He bide kendisine göre onun kadar iyi bir kaynana bulamazmışım
ayy canım ohh ohh kurtulmuşsun valla.sevindim senin adına seni hiç tanımıyorum ama olsun:)hani şöyle bi söz vardır ev üstüne ev olmaz aynen canım altlı üstlü otursan bile çekilecek çile değil.gazan mübarek olsun.iyi geceeler görüşmek üzere..
Allah sabır versin hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?