Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

en basit bşyini söylüyeyeyim..eşimle kavga ettik saçma sapan bşy yüzünden ramazanda kaynanamda iftar yapma zorunlulugumuz oldugundan oraya gidiyorduk arabadada kavgaya devam ettik eşimle neysee eşim zıkkımlan sonra eve git dedii bende sinirlendim tam kaynanamın evinin önüne park etmişti eşim bende sinirle indim arabadan kendi evime gitmek için döndüm tabi arabanın kapısını çok hızlı kapadım.. neyse kayınpederim geldi aldı zorla beni illa gelcen diye... kaynanama gittik ezan okundu sofradayız kaynanam ne dese begenirsiniz.. beni rezil ettiniz apartmana.. bende zaten sinirliyim ...dedim kimseyi ilgilendirmez ayrıca huzurum yokken umrumdada olmaz etraftakilerin düşündükleri dedim.. sustu kadın gördü gerçekten sinirli oldugumu.beni yumuşatması lazımken o komşularının derdinde.... valla anlatmayla bitmez bu anlattıgım en son oldugu için dedim...daha siz devamını düşünün

Üfff mübarek günn Allah a havale edin bol bol dua edelim..
Ettikleri yanına kalmasın diyorumm
Bana ne ettiyse bulsun
ne huzur bıraktı ne düzen onun yüzünden düzenimi bozdumm sinir kadın..
Oğullarını kaybediyorlar böyle yaparak kendi zararları kendilerine haberleri yok..
Adamda annesine 1 haklısın 2 hakılsıın der bi kerede anne bu kadın hepmi haksız der..
Ununuzu eleyip eleğinizi asmışsınız bırakın yaa keyfinize bakın onla bunla ne uğraşırlar anlamam..
adını duymaya tahammulüm yok

henuz evlenmedım ama bende bi türlü sevemedim... daha evlenmeden tüm iticiliğini göstermis oldu :) sevebıleceğimide sanmıyorum.

aa yeni gördüm bu sayfayı vallaa.bende başta severdim kendisin ama şimdi gözümden düştü iyice..hal ve hareketleri sayesinde soğuttu kendisinden.

Allah yardımcın oslun canım sabret biraz ve bence eşinede anlat durumu belki anlayış gösterir..

ne yaptı kız senin cadolozz da sen bu kadar üzülmüşsün..

nerden başlasamki.. Biz altlı üstlüyüz ve evimin kpısını kilitlemem yasak evimde yemek yapmam yasak eşimle saat 9 dan sonra dışarıda bulunmak yasak aileme sık sık gidip gelmem yasak (artık onlarla bi işim kalmamış artık ona mecburmuşum) bulaşık yıkayınca eşim yardım etse bile deliriveriyo kadın. He bu arada 9 aylık evli ve hala çocuğum olmadığı için kısırım eşimle boşanacak oldum bu sebeplerden yeni bi ev almaya karar verdik bileziklerimi alıyor benden kızına ev alcakmış evi aldık taşınıyoruz diye evini terketti. ben kızının annem babam eşi ve kendisinin eşim erkek kardeşlerimin tırnağı bile olamaz ona göre.. ohoooo daha da neler neler.. yettimi

ayy canımmm allah yardımcın olsun yaa bu ne böyle z tipi kapalı cezaevinde mahkum gibisin aynı...insan evliliğindende bir şey anlamazki bu halde olduğu sürecee.ayy zorr anam zor da ne yapacaksın işte mecburenn..atsan atılmaz satsan satılmaz kimse almaz..ahh

Kurtuldum canım taşınıyorum bayramdan sonra çok şükür.. Beraber olur dedim ama olmuyormuş malesef.. He bide kendisine göre onun kadar iyi bir kaynana bulamazmışım

Kurtuldum canım taşınıyorum bayramdan sonra çok şükür.. Beraber olur dedim ama olmuyormuş malesef.. He bide kendisine göre onun kadar iyi bir kaynana bulamazmışım

ayy canım ohh ohh kurtulmuşsun valla.sevindim senin adına seni hiç tanımıyorum ama olsun:)hani şöyle bi söz vardır ev üstüne ev olmaz aynen canım altlı üstlü otursan bile çekilecek çile değil.gazan mübarek olsun.iyi geceeler görüşmek üzere..

Teşekkür ederim canım darısı tüm çekenlerin başına. İyi geceler dilerim...

kayınvalidemi severim de kayınpederim insanın her şeyine karışılır mı eşim artık telefonlarını bile açmak istemiyor. oğlumun yazılacağı kreşe bile karışmak istiyo ki kendisi bizden çok uzak yaşıyo ne bilebilir ki. görümcem de baba yalakası bazen allah sabır versin kayınvalideme diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…