Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

ah bu kaynanalari napcaz bilmem her seye burunlarini sokuyolar arkadaslar edolina arkadasima katiliyorum bende yurt disina gelin geldim kimsem yok burda ailem turk yiyede dil bilmem valla cok kotu arkadaslar boyle kimseye tavsiye etmiyorum yurt disina evlenmesinler helede gidecegi yerde bi akrabasi veya tanidigi yoksa..

Hiç sevmiyorum öyle yapmacık geliyorki hareketleri sinir oluyorum Ne yapsam yaranamadım onun yüzünden sevgilimle yiyiyoruz birbirimizi kadın yüzüme gülüyor arkamdan sevmiyorum bu kızı diyor ayyyyyy bıktım:bbo:

sizi okudukça hayret ediyorum:sm_confused:benim eşimin annesi ölmüş allah rahmet eylesin üvey annesi var babasıda oda evimin yolunu bilmiyorlar hiç görmediler torununu ben götürdüm ne yazıkki:1no2:neyse annesinin olmaması onun için çok üzücü kendini çok sahipsiz ve yalnız hissettiği zamanlar oluyor hep kendi ayaklarının üstünde durmak zorunda:çok üzgünüm:evlendiğimizde bile hiç yardım etmediler:1no2:herşeyi kendimiz hallettik belkide böylesi daha iyidir işimize burnunu sokan kimse yok en azından ve başka şehirde yaşadığımız için hiç sorun yoka.s

canım annesi için gerçekten çok üzüldüm..benimde annem vefat etti.eşini çok iyi anlıyorum..
annesi olmayanın babasıda olmuyo ne yazıkki..

canım annesi için gerçekten çok üzüldüm..benimde annem vefat etti.eşini çok iyi anlıyorum..
annesi olmayanın babasıda olmuyo ne yazıkki..

annesi olmayanın babası hiç olmuyor çok doğru bu benim babam içinde geçerli annem olmasa kesin sürünürdük:1no2:erkekler çabuk unutuyor vefasız oluyorlar:çok üzgünüm:

aahh ahhh benim çektiğimi kimse çekmeezz 2003 te evlendik şu an 23 yaşındayım.. ben 18 eşim 19 tu.. düğünümüz oldu eşyamız ayrı bır evımız olamadıı eşim askere gitti yanı tam 3 yıl kaynana ile aynı çatı altında kaldım.. çok zor günler geçirdimm kaynanam dediğim dedik, cahil, bı söylediğini hemen anlamayan tersını anlayan yapıda bır kadın.. hiç sevmiyorum ınanın.. ilk başlarda böyle değildim tanıdıkça soğumaya başlıyor ınsan.. kırıldığım an bıdaha ısınamıyorum.. adı üzerınde kaynanaa bızden uzak olsunlar başka bişey istemıyorum.. 2 yıldır ayrı evımız ve işimiz var.. ama yıne de bıze yetıyolar en azından aynı çatı altında olmadığımız için şükrediyorum...senağlama

valla bende bazen öyle nefret ediyorumki anlatamam.ama asla saygımı yitirmedim..onlar ne dediyse tamam dedim..çok yakınız bi hatam oldumu bana söylüyor iyi söylemesi.bide eşim gelince bide ona söylüyor.tabi eşim anacık olduğu için laf söylüyor.sonrada ben bunu kızman için söylemedim sadece bi daha aynı şeyi yapmasın dedim diyor..bi kez görümcem ve eşimle çarşıdan geliyorduk karşıdan araba geliyordu.görümcem bu tarafa gel dedi bana.eşimde ona bişey olmaz babası namaz kılıyor dedi..bende annende kılıyor sizede bişey olmaz dedim.görümcemde bana sende hiç bişeyde geri kalmıyon dedi.tam apartmana girdik bana gelme diyor eşim...tabi başka şansım yoktu çıktım arkalarında.eşim bağırıyor benim anneme kimse öyle bişey söyleyemez diye...eşimin iş vakti geldi işe gidiyor kaynanam tabi eşimin tepkisni ölçecek ya yabangülüme niye allahaısmarladık demedin dedi.sanki ben ordayken eşim bana hep işe giderken allahaısmarladık diyordu ya...eşimde o haketmiyor dedi gitti.beni orda bıraktı 3 görümcem kaynanam aldılar beni aralarına söylemedikleri laf kalmadı..hatta büyük görümcem beni bırakın ben gideyim yoksa katil olacam dedi...sonra hepsinden özür diledim mecburen..şu an bile gözlerim doldu o anı hatırladım...bi kezde eşim bişey yiyor ağzını şapurdattı bende niye öyle yiyon dedim..kaynanamgile gitmiştik kayısı yiyecek eşim ortada ben yavaş yiyeyim yabangülüm.rahatsız oluyor dedi..bizim yapımızda kulakta kepçelik vardır biraz..kaynanamda sinir o kardeşinin kulaklarına baksın iki tane pabuç çıkar dedi ya.ben ne dedimki sanki..sessiz olmaycaksın en başta yoksa çok eziliyorsun....anneler kızlarınızı tembihleyin ezdirmesinler kendini..benim annem her zaman boşver allaha havale et der..çünkü içimizde kötülük yok...ama keşke deseymiş.gerçi annemde aynı şeyleri yaşamış sesi çıkmamış..çok fazla şey var ama ben allaha havale ediyorum....allah bana haksız yere yaşattıklarını yaşatsın..yavaş yavaş görüyorum ama...

Son düzenleme:
yabangülüm çok üzüldüm canım yaşadıklarına..
ya her insanın içinde biraz allah korkusu olmalı..
kendi kızlarıda varmış..onlarında kayınvalidesi nasıl davranıcak bakalım onlara..
insan gelin değilde kendi kızı gözüyle baksa sorun kalmayacak aslında..

bende katıldım aranıza daha evlenmeden hatta daha nişanlanmadan. daha doğrusu nişanlanamadan. benide bayramda istemeye geldiler babam bir süre uzak memlekette oldukları için araştırma süresi istedi. araştırdı etti. 15 kasımda nişanım olacaktı. ne zamandır bugüne odaklandım hatta alyanslarımızı bile seçtik. en son babam gençler karar versin tarihine dedi. bizim tarihimiz zaten belliydi gerçi yani bugün olcaktı senağlama ama sevgili kaynanam kendi kafasına göre kurban bayramına erteledi. hani gençler karar verecekti, ve bana bayramda olur mu bile denmedi, nişan bayramda dendi. canım çok sıkkın sevgilimle konuşmuyorum. yine bozdu aramızı ve özellikle yaptığından eminim. bu yaptığı ilk hata değil, çok kez kırdı beni ama yuttum. hatta özür bile diledim o hatalı olduğu halde. sorun beni kıskanması. eltimi çok seviyor ama neden çünkü o tam bir saf. okumamış, ev hanımı, memleketlerinden, görücü usulü. ben akıllıyım, üniversite gördüm geçirdim, severek evlenicez, gözüm açık, büyük oğlunun işi yaş. bu arada bunlar benim laflarım değil yanlış anlaşılmasın kendisinin lafları. ki beni tanımaz etmez. şimdiden böyleyse ilerde neler olur diye o kadar korkuyorum ki. ayrılmayı bile düşünüyorum yakma kızım hayatını diyır içimden bi ses. en mutlu olmam gereken zamanlarımda o kadar mutsuzum ki, içimde hiç heves kalmadı. Allaha havale ediyorum ve kara kara düşünüyorumbenneyaptımki

kahvekolik çok üzüldüm canım benim ..
Kendin hakkındaki en doğru kararı yine sen vericeksin..
Allah yardımcın olsun

yaa canım çok üzüldüm ama üzüldügün şunakiii buyüzden sevgilinle aranızım bozuk olmasına...
büyüktür annedir kayannadır olur diyelim ama sevgilinle aran bu yüzden bozukması kötüü.... idare etmeliydi sizii...
boşver bugün olmasında 3 hafta sonra olsun... bırak kıskansınlar sonudan mutlu olan sen ol önemli olan bu...
her büyük anlayışlı olmuyorki ..asldna bu dönemler çok hassas dönemler kaynana olacak annen olacak o senin daha yeni temelleri atıyorsunuz bağlarınızın bu günlerde anlayışlı olmalı kendini sevdirmeliydi...

canım daha ne bunlar bide kaynanam ben seni kızlarımdan ayırt etmiyorum der.tabi benim gibi saf,salak bi gelin bulmuşlar.kahvekolik hakkını ara.sessiz kalma sakın..ne kadar sessizsin o kadar tependeler...en iyisi oluyosun öyle yapınca gerçekten..benim görümcelerim var ama uyanıklar bi tanesi evli kocasını elinde oynatıyor...çok çektirdiler bana allahım herkesin gönlüne göre versin...çok huzurumuz kaçtı hakkımı o konuda helal etmiyorum...eşim annesigilin ağzına bakıyor.ne deseler kabul ettiriyorlar..eşimde tabi yargısız infaz yapıyor..susma sustukça sıra sana gelecek...:tomato::tomato:

kahvekolik çok üzüldüm canım benim ..
Kendin hakkındaki en doğru kararı yine sen vericeksin..
Allah yardımcın olsun

tsk ediyorum canlarım. büyük büyüklüğünü gösterecek ama. diğer tarafta eltime istedikten 3 gün sonra nişan takıp 3 ay içinde düğün yapılıyor. sesimi çıkarmasam 2015 te anca evlenirim bu gidişle. anneme ve babama olanı biteni birbir anlatıcam bugün ama. ben sahipsiz miyim canım. annem en güzel cevabı verecektir. susmam susamam zaten öyle bir yapım yok. benim ailem bile bana emrivaki yapmaz, el bebek gül bebek büyümüşüm bu yaşıma kadar evin de tek kızıyım. bu arada dün aradı erk ark.ım başladım ağlamaya,inceden inceden işledim tabi sonra dedi tamam ben haftaya getireceğim annemleri güzel bi nişan yapıcaz dedi:jeyyar: annenden izin aldınmı dedim bende laf soktum. sorun olmaz benim dediğimi mecbur yapacaklar dedi. bu seferde kardeşim tıp okuyor ve stajı var o yüzden ben gelemem dedi, varsın ertelensin ama bu bencil kaynanamdan değil canım kardeşimden kaynaklansın. ve daha söylemedim kardeşim haftaya gelemez diye, test ediyorum bakalım annesine söz geçirebilecek mi bizimki, arkama yaslanıp izleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…