- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi KatnissEverden
-
nefret ediyorum kaynanamdan oğlundan beni ayırmak için elinden geleni yaptı . aramıza fitne soktu..
ve ayrıca iki tanede biri 40 yaşında biri 39 yaşında görümcem var onlarda aynııı ayırmak için ellerinden geleni yaptılar beni telefonla arayıp tartışma çıkardılar ve sanki ben yapmışım gibi anlattılar oğullarına Allahın belaları hiç birini sevmiyorum onların yüzünden kaç kere dayak yedim inş Allahlarından bulurlar ...
emiy seni nerlerde görüyorum valla bende sevmem kayinvalidemi ama ne yaparsin oglunu seviyorum ve katlanyiorum ben uzagim onlara ben almanyada onlar tr de yilda 1 defa tatile gidince görüyorum oda yetiyor bize
canım çok seviiyosun sanırımkayınvalideni..böyle bi soruyu sormamış kabul ediyorummm cık cık cık:jeyyar:
tsk ediyorum canlarım. büyük büyüklüğünü gösterecek ama. diğer tarafta eltime istedikten 3 gün sonra nişan takıp 3 ay içinde düğün yapılıyor. sesimi çıkarmasam 2015 te anca evlenirim bu gidişle. anneme ve babama olanı biteni birbir anlatıcam bugün ama. ben sahipsiz miyim canım. annem en güzel cevabı verecektir. susmam susamam zaten öyle bir yapım yok. benim ailem bile bana emrivaki yapmaz, el bebek gül bebek büyümüşüm bu yaşıma kadar evin de tek kızıyım. bu arada dün aradı erk ark.ım başladım ağlamaya,inceden inceden işledim tabi sonra dedi tamam ben haftaya getireceğim annemleri güzel bi nişan yapıcaz dedi:jeyyar: annenden izin aldınmı dedim bende laf soktum. sorun olmaz benim dediğimi mecbur yapacaklar dedi. bu seferde kardeşim tıp okuyor ve stajı var o yüzden ben gelemem dedi, varsın ertelensin ama bu bencil kaynanamdan değil canım kardeşimden kaynaklansın. ve daha söylemedim kardeşim haftaya gelemez diye, test ediyorum bakalım annesine söz geçirebilecek mi bizimki, arkama yaslanıp izleyeceğim.
emiy sev canim halani sevme diyen olmadi sana
bende kaynanamdan nefret ediyorum.
Herşeye karışıyo konuşuyo ve konuştuğu hiç bişey hakkında bilgi sahibi değil. Evimiz ayrı ama ilk evlendiğimiz zamanlarda çok kaldık bana yapmadığını bırakmadı köle gibi görüyo beni evinin bütün işini yaptırıyo şu an hamşleyim ve onun yüzünden inanılmaz bel ağrıları çekiyorum. Benim annemler ankarada burda tekim ve onların yaşam tarzlarına hiç alışkın değilim ailemden ayrıyım çok isterdim kayınvalidemin annemin eksikliğini bana hissettirmemesini ama malesef o benim içime sürekli nefret verdi.eşim annesinin saf ve temiz kapli olduğunu söyler sanırım annesi olduğu için göremiyo... Ama annesi tam bir şeytan çok acımasız ve vicdansız tek dileğim eşimin annesinin gerçek yüzünü görmesi
ben hiç sevmiyorum sürekli sağda solda yapmadığım şeyleri söyleyip dedikodumu yapıyor bende bunları duyduğumu söyleyince hep inkar ediyor kabul atmiyor çok gıcik kapıyorum ondan hatta nefret ediyorum :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?