Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

İlk yıllarda saygı sevgimi hiç esirgemedim ondan,yıllar içinde sevgim azaldı ona karşı.
1 ay önce ayağımdan ameliyat oldum şu an alçıda fazlasıyla dikiş var.
3 hafta bizde kaldı sağolsun yinede yemek yaptı evle ilgilendi,3 hafta sonunda basmaya başladım koltuk değnekleri olmadan basamıyorum çünkü.
Sen artık kendini toparladın deyip evine gitti biz yakın oturuyoruz kendisiyle tek başına yaşıyor.Annem gelemiyor babam hastanede yatıyor büyük bir ameliyat geçirdi.
Ben tek başıma kaldım evde bir bardak çayımı bile elime alıp götüremiyorum sonuçta.
Yemeğimi tek ayak üstünde durarak yapmaya çalışıyorum hala sonuş şişmiş ve morarmış bir ayak oluyor.
Allah o kadar büyükki geçen hafta evinde düşüp omuzu çıktı bandajlı bir halde büyük oğlunda kalıyor şimdi.Onlara muhtaç yani.
Sonuç bana göre beni bıraktı tek başıma kaldım yani etme bulma dünyası bu

ya aslinda sevmemek degil severim cok iyilerde ama bazen kirilma oluyo ozaman tak diyo olur olmaz konusuluyo
biz nasil olacaz bakalim kaynana olunca insallah dörtdörtlük oluruz ama sanmiyorum

esindenmi dayak yedin onlarin yüzüne anlamadim :1shok: :1shok: :1shok:

emiy seni nerlerde görüyorum valla bende sevmem kayinvalidemi ama ne yaparsin oglunu seviyorum ve katlanyiorum ben uzagim onlara ben almanyada onlar tr de yilda 1 defa tatile gidince görüyorum oda yetiyor bize

emiy seni nerlerde görüyorum valla bende sevmem kayinvalidemi ama ne yaparsin oglunu seviyorum ve katlanyiorum ben uzagim onlara ben almanyada onlar tr de yilda 1 defa tatile gidince görüyorum oda yetiyor bize

anlasildi sen beni takip ediyon kiz ben sevmiyorum demedim ki
sadece bazen beni cileden cikariyolar nede olsa hala demi canim
sevilmezmi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

böyle bi soruyu sormamış kabul ediyorummm cık cık cık:jeyyar:
canım çok seviiyosun sanırımkayınvalideni..
çok sevindim..allah bozmasın

canım bizide gelişmelerden haberdear edersin değil mi:)

bende kaynanamdan nefret ediyorum.
herşeye karışıyo konuşuyo ve konuştuğu hiç bişey hakkında bilgi sahibi değil. evimiz ayrı ama ilk evlendiğimiz zamanlarda çok kaldık bana yapmadığını bırakmadı köle gibi görüyo beni evinin bütün işini yaptırıyo şu an hamşleyim ve onun yüzünden inanılmaz bel ağrıları çekiyorum. benim annemler ankarada burda tekim ve onların yaşam tarzlarına hiç alışkın değilim ailemden ayrıyım çok isterdim kayınvalidemin annemin eksikliğini bana hissettirmemesini ama malesef o benim içime sürekli nefret verdi.eşim annesinin saf ve temiz kapli olduğunu söyler sanırım annesi olduğu için göremiyo... ama annesi tam bir şeytan çok acımasız ve vicdansız tek dileğim eşimin annesinin gerçek yüzünü görmesi

slm arkadaslarrrrrr iyi aksamlar buraya pek kimseler takilmiyo demekki herkesin kaynanayla aralari iyi

Sevmek için çok çaba sarfettim ama olmadı...Çok cahil... Düşünceleri çok basmakalıp... Yeniliklere açık değil.... takılarımı takıp peşi sıra onunla gezme geziyim istiyo... Beni sürekli bilmem kimin geliniyle kıyaslıyo...Ben ne söylersem söyleyeyim ne dersem diyeyim hep kendi bildiğini yapıyo benle ilgili konuları bana danışma gereği bile duymuyo...O bunları yaparken ben onu nasıl sevebilirim ki....

ben hiç sevmiyorum sürekli sağda solda yapmadığım şeyleri söyleyip dedikodumu yapıyor bende bunları duyduğumu söyleyince hep inkar ediyor kabul etmiyor çok gıcik kapıyorum bu yüzden :jeyyar:

Son düzenleme:
merhabalar bende kaynanamı hiç sewmiyorum mecburıyetten konusuyorum resmen allahtan ewlerımz uzakda pek gorusemıyoz ama kayınpeder wefat ettı yalnız kaldı korkuyo dıe bıze gelmek istıyo 2 yıllık ewlıyım sırf o gelmesın dıe ben kaloferlı ewe cıkamyorum gelicek die bılmıyorum ya basta iiydi sonra kudurdu benı hıç kızı gıb gormedı hep oğluyla arasına gıren kara kedı olarak gordu ama o bızım aramızda kara kedı bıde war ya ınkar da etmıyo kıskanclıgını ya -sizin birbirinize aşkım demenizi bile kıskanıyorrum diyo ya warmı boole bişy ya ay bana uzak olsun allah kımseyı kaynanayla beraber oturmak zorunda bırakmasın oturanlarada sabır wersin başta da burdakılere .......yok yok benımkı turunun tek örneği walla cok sinir oluyorum ona ki eminim o da bana sınır oluyodur cunku cok şükür aşkımla çok iiyiyiz her ne kadr anasının yaptıklarına inanmasada en azından benı suçlamıo hiç
ama sunu bılıyorum kı bu dertte yalnız diilim saolunnnnnnnnnnnn

sana katılıyorum canım benımkde içten pazarlıklı fesat ama baskasının yanında sesiz o yuzden tanımayanlar ınanmıo bana ama 2 kez gorussunler anlıolar cok sukur bıde eşim anlasa çok iii olucak

ewet bende sevmiyorum.çünkü sevmemem için elinden geleni yaptı.benim sorunum ise onla eltimden korkup ona ağzını bile açamaması hatta 14 yaşındaki torunundan bile.bana eşimden de cesaret alıp.boş boş lök lök lafları yerleştirmesi.14 yıldır artık yıldım.eşimi seviyorum.ama artık bir şey dur demeli.ailemde hiç bir zman yanımda olmadı.gerçi 14 yıldır.ben kendimi savundum.çenem saağlam.ama bunda da bıktım.kendi kendimi savunmakdan.:sm_confused:

öyle birisi sevilirmi ki zaten ???????
beni laf etsin bende onu cok seveyim

bende sevmiyorum sevemiyorum elimde değil dışardan görenler keşke benim kaynanam olsaydı diyolar bi de bana sorun içim beni dışım elalemi yakar ama kavga etmemeye yüzgöz olmamaya çalışıyorum ama elde değil

sevmek değil nefret ediyorum ömrüm sonuna kadar da edeceğim zaten hoş artık o şahıs yok hayatımda ama evliliğimi bitirdiği ve onun yüzünde boşanıyor olmam nefret etmeme yeterli sanırımmmmmmmmmmm allah bi daha o kadınla beni yüzyüze getirmesinnnnnnnnnn sonuçte 2seven insanı çatır çatır ayırdı ha suç sadece kaynanalarda değil tabiki kaynanaların sözünü dinleyen erkeklerde benceeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…