Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

el insaf..bu nası vicdansızlık ya..
hamile insana böyle davranılırmı...
allah bildiği gibi yapsın böyle insanları..
canım kusura bakma kendimi tutamıyoeum..
bu nedir ya...kötükedihüso:mymeka:

evliliklere hiç bir zaman 3. kişiler karışmamalı
tabi bunu sağlıcak olan eşler
allah kolaylık versin canım benim..

evliliklere hiç bir zaman 3. kişiler karışmamalı
tabi bunu sağlıcak olan eşler
allah kolaylık versin canım benim..

sağol canım bir 14 yıl geçti hastalık sahibi oldum sayelerinde bir 14 yıl daha geçermi .geçerse nasıl geçer bilmiyorum.:çok üzgünüm:

çok şükür aynı şehir ama farklı semtler.bir ara aynı semtteydik.:1no2:

BTRKLC canım allah sabır versın ne dıyım aynı seylerı onun kıza yapsalar hosuna gıdermıydı acaba yaa ben anlamıyorum ne ısterlerkı bunlar gelınlerden allahtan benım öyle bı sorunum yok kayın valıdemle aynı semtte oturuyoruz ve aramız cok ıyı allah bozmasın bazıları kaynanasını gormemek ıcın elınden gelenı yapar bende 1 gun gormesem kendı annem gıbı özluyorum ama tabıkı karsılıklı bu o bana kendını sevdırdı bende elımden gelen saygıyı gosterıyorum kayınvalıdesınden cekenlerın allah yardımcısı olsun keske hepsı bır olsa ama huyları kurusun bazılarının huyu bozuklar klava:kötükedihüso

kızı kaynanasıyla oturuyordu.bizim hanım ayırdı.kötükedihüso

kızı kaynanasıyla oturuyordu.bizim hanım ayırdı.kötükedihüso

canım valla dicek laf degıl kelıme bıle bulamıyorum neyse canım takmamaya calıs sen kocanla mutluysan gerısı bos ve onemsız afedersın ama baskalarına bısey yemek duser :) asma sen yuzunu kırmızıda yakısmıyo sana gul bakıyım sekerım Şeniz

Pandora2008 canım valla ne desekkı sımdı kötu davran yumusama desek sonucta buyuk gunahına gırmek ıstemem ıyı davran demeyede dılım varmıyo .. anladıgım kadarıyla ayrı yerlerde oturuyosunuz o yuzden salla derım nasılsa ayda yılda bır goruyosundur bayramlardada huzursuzluk cıkmasın dıye alttan alıcaksın baska caresi yok gülüm dedıgın gıbı türünün son örnegı dıyıp gecıceksın BTRKLC 'ye dedıgım gıbı sen kocanla mutlu olmaya bak

bende çok seviyordum ama artık tüm kredilerini kullandı bundan sonra kaynana oldu anne hakkını kaybetti

yy ağzına sağlık ne gusel özetlemişsinn kaydirigubbakcemile5 işte aradaki fark anne deilde kaynana olmak :1no2: neyazıkki aynen katılıorum demekten başka bişi diemıom ama benim kaynanam ii olsa ben çok hava atardım haa :jeyyar:

ben sevmiyorum kaynanamı ayrıca kayınpederimi hele hiç sevmiyorum nefretin önde gidenlerinden :1closedeyes:
bilsinde sevmediğimi beni de sevmesin
napıcak beni sevip
oğluna bi iç çamasırı koyamayan çeyizine kaynanaya pek anne denmez
düşüncesizliğine yanarım sülaleme rezil etti beni mirmirmirmir
evlenmeden öz ana - kız gibiydik ay ne kadar safmışım kafamçokkarıştı

sevmekmi:1no2:
o kadar bana çektirmesine ragmenmi seveceğim...
nişanlılık döneminde bile bir sürü sorun çıkardı...

ah arkadaşlar ah oysa kendilerini sevdirmek için o kadar çok nedenleri varki neden sevdirmemeyi seçiyolar anlamadım bende anne gibi severdim ama artık bnm içinde kaynana oldu mektupp arkadaşımla aynı görüşdeyim

aynen benimki de öyle valla evimizde onlara ait bir parça bişey yok.hepsini benim ailem ve eşimle birlikte aldık.benim eşimle memleketlerimiz farklı kızlar,istemeye gelindi aynı gün söz nişan yapıldı uzak diye.2 ay sonra bi gittik kaynanamlara ilk defa ben koyun eti yemem eşim o kadar tembih ettiği halde kaçkere tel.la aramış söylemiş kadın sen yine ky yemeğin içine koyun etini.ben ağzıma alır almaz anladım eşime söyledim.kadın yok diye inkar etmezmi.utanmış benim yanımda sonra itiraf etmiş.neyse düğünde etli sarma yapmışlar bu seferde kuyruk yağı koymuş mahsus yaptı bence beni sevmiyor sanki ben ölüyorum onun için ıyyhhh!!!

aman kızlar üzülmeyin sakın sevmesinler.sevmesinlerde gelecek yüzleri de olmasın.ramazan bayramında gittik eşimin memlekete inadına herkesi çağırdım gelin diye kaynanaya kayınpederede hiç gelin filan demedim.gelmesinler.ben gidince ne hayırlarını gördümde evime çağırıcam...

cok iyi olmus tatlım heal sana
bunlara cadı gelın lazım bence anlasınlar o zaman anyayı konyayı benımkını n de senınkınden alta kalır yanı yok yanı bende hiç bişy göremedm onlardan aman bize uzak olsunlarda ne hallerı warsa görsünler hiç ilgilendirmez bizi dimi yani canım

aynen canım bende bı tek ben warım sanıodum walla
çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…