- Konu Sahibi KatnissEverden
-
bende kaynanamdan nefret ediyorum.
herşeye karışıyo konuşuyo ve konuştuğu hiç bişey hakkında bilgi sahibi değil. evimiz ayrı ama ilk evlendiğimiz zamanlarda çok kaldık bana yapmadığını bırakmadı köle gibi görüyo beni evinin bütün işini yaptırıyo şu an hamşleyim ve onun yüzünden inanılmaz bel ağrıları çekiyorum. benim annemler ankarada burda tekim ve onların yaşam tarzlarına hiç alışkın değilim ailemden ayrıyım çok isterdim kayınvalidemin annemin eksikliğini bana hissettirmemesini ama malesef o benim içime sürekli nefret verdi.eşim annesinin saf ve temiz kapli olduğunu söyler sanırım annesi olduğu için göremiyo... ama annesi tam bir şeytan çok acımasız ve vicdansız tek dileğim eşimin annesinin gerçek yüzünü görmesi
ewet bende sevmiyorum.çünkü sevmemem için elinden geleni yaptı.benim sorunum ise onla eltimden korkup ona ağzını bile açamaması hatta 14 yaşındaki torunundan bile.bana eşimden de cesaret alıp.boş boş lök lök lafları yerleştirmesi.14 yıldır artık yıldım.eşimi seviyorum.ama artık bir şey dur demeli.ailemde hiç bir zman yanımda olmadı.gerçi 14 yıldır.ben kendimi savundum.çenem saağlam.ama bunda da bıktım.kendi kendimi savunmakdan.:sm_confused:
evliliklere hiç bir zaman 3. kişiler karışmamalı
tabi bunu sağlıcak olan eşler
allah kolaylık versin canım benim..
birlikte oturmuyosunuzdur inş.canım
çok şükür aynı şehir ama farklı semtler.bir ara aynı semtteydik.:1no2:
BTRKLC canım allah sabır versın ne dıyım aynı seylerı onun kıza yapsalar hosuna gıdermıydı acaba yaa ben anlamıyorum ne ısterlerkı bunlar gelınlerden allahtan benım öyle bı sorunum yok kayın valıdemle aynı semtte oturuyoruz ve aramız cok ıyı allah bozmasın bazıları kaynanasını gormemek ıcın elınden gelenı yapar bende 1 gun gormesem kendı annem gıbı özluyorum ama tabıkı karsılıklı bu o bana kendını sevdırdı bende elımden gelen saygıyı gosterıyorum kayınvalıdesınden cekenlerın allah yardımcısı olsun keske hepsı bır olsa ama huyları kurusun bazılarının huyu bozuklarklava:kötükedihüso
kızı kaynanasıyla oturuyordu.bizim hanım ayırdı.kötükedihüso
bende çok seviyordum ama artık tüm kredilerini kullandı bundan sonra kaynana oldu anne hakkını kaybetti
arkadaşlar kaynanasını sevenler kulübü açtım ama toplasak bi elin parmaklarını geçicek arkadaş göremedim... bende düşündümki sanırım sevmeyenler daha fazla çoğunlukta..tabi durduk yere kimse kimseye öfkelenmez..kendinizce haklı nedenleriniz vardır..merak ediyorum arkadaşlar..kaynanalarınız canınıza tak dedirtecek neler yapıyo size..keşke böyle kaynanalar olmasa ama varlar işte...allah yardımcınız olsun arkadaşlar..:))a.s.:1hug:
ben sevmiyorum kaynanamı ayrıca kayınpederimi hele hiç sevmiyorum nefretin önde gidenlerinden :1closedeyes:
bilsinde sevmediğimi beni de sevmesin
napıcak beni sevip
oğluna bi iç çamasırı koyamayan çeyizine kaynanaya pek anne denmez
düşüncesizliğine yanarım sülaleme rezil etti beni mirmirmirmir
evlenmeden öz ana - kız gibiydik ay ne kadar safmışım kafamçokkarıştı
aman kızlar üzülmeyin sakın sevmesinler.sevmesinlerde gelecek yüzleri de olmasın.ramazan bayramında gittik eşimin memlekete inadına herkesi çağırdım gelin diye kaynanaya kayınpederede hiç gelin filan demedim.gelmesinler.ben gidince ne hayırlarını gördümde evime çağırıcam...
ben sevmiyorum kaynanamı ayrıca kayınpederimi hele hiç sevmiyorum nefretin önde gidenlerinden :1closedeyes:
bilsinde sevmediğimi beni de sevmesin
napıcak beni sevip
oğluna bi iç çamasırı koyamayan çeyizine kaynanaya pek anne denmez
düşüncesizliğine yanarım sülaleme rezil etti beni mirmirmirmir
evlenmeden öz ana - kız gibiydik ay ne kadar safmışım kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?