kaynanasıyla aynı evde oturanlar;

gib027

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
20
11
3
31
Kızlar aranızda kaynanasıyla oturan varmı herşeyinize karışıyor mu?

Kaynanam yok ama olsa kesin karisirdi, bu model boyle oluyor sanirsam :KK30:

Ayrı evde otursam daha iyi olur bende çıldırıyorum.

ya bu magdur gelinler neden biraraya gelip kv ler icin bir plan yapmiyorlar acaba :) Allah kolaylik versin.

Alt üst oturmamiza rağmen herşeyin içinde herşeye karışıyor...

Kendisini görmeye tahammül edemezken aynı evde nasıl otururum :)
Size sormalı oturmayı nasıl beceriyorsunuz?
Neden oturuyorsunuz?
Hastalığı olmadığı sürece aynı ev paylaşılmamalı diye düşünüyorum.

Otırmuyorum.
Kayınvalidem çok iyi biri ağzı var dili yok ama bence aynı evde yaşasak kesin sorun yaşarız..
Genel olarak da gördüğüm o, melek olunsa da illa sorun yaşanıyor.

Benimki karismiyorsa sizinki de karismiycak diye bi kural yok...
En bastan ayri oturmak en dogrusu. Bdv da hergun onlarca konu aciliyor bu sebepten . Mevzu benim kv ise "hayir karismaz ,gayet uyumlu ,anlayisli ,pamuk gibi hatundur kvdem"

Çok kıskanç bir Kaynanam var. Hep suratını aşıyor.

Ayni evde oturupta hicbiseyinize karismicak bi kayinvalide gosterin bana :))

Ben oturmuyorum ama ettim 1 sene zor dayanmış. Zaten 2 gelininden tek farklı benim onlar aynı evde ben ayrı ve 8 saatlik mesafedeyim. Müdahale etmeye kalktı ilk zamanlar ama başaramadı

Bence de en mantıklısı baştan aynı evde oturmamak.

KayınValidemle aynı evde oturmuyorum. Zaten ev ev üstünede olmaz. Çok iyi anlaşıyoruz. Ne aldığıma karışır ne verdiğime. Aynı evde otursak ister istemez tartışma çıkar insan yeri geliyor annesiyle zıtlaşabiliyor.

Benim üst katımda .1 sene beraber oturduk.Haliyle karışıyorlar.Temizlikti,gezmeydi, harcamaydı.karışılması hoşuna gider mi,gitmez.Oğullarının büyüdüğünü Onunda aile olduğunu anlamıyorlar.Küçükken yaptığı gibi onu yönetmek istiyorlar.Oğlum evlense karışır mıyım:KK64:bilemiyorum

Benim üst katımda .1 sene beraber oturduk.Haliyle karışıyorlar.Temizlikti,gezmeydi, harcamaydı.karışılması hoşuna gider mi,gitmez.Oğullarının büyüdüğünü Onunda aile olduğunu anlamıyorlar.Küçükken yaptığı gibi onu yönetmek istiyorlar.Oğlum evlense karışır mıyım:KK64:bilemiyorum
Aynen öyle

Back
X