Merhaba.Ben 2 yıllık evliyim 5, 5 aylık bir oğlum var. Kaynanam ile oturuyorum evlenmeden önce birkaç aylığına yani evimizi alana kadar oturcaktık aslında. Kaynanamın evi ve emekli maaşı da var kayınpederim rahmetli olmuş eşim sadece 2 kardeş birtane de ablası var oda evli kaynanam bize evlerini alana kadar benimle otursunlar evini aldıklarında ayrılırlar demişti. Ama işler öyle olmadı biz evimizi aldık ama evimize geçtiğimiz de kaynanam da bizimle geldi o kadar pişmanım ki şuan, konuşup ayrı gitmek istiyoruz demediğim için. Evlendiğim günden beri gelen giden eksik olmuyor ayrıca düğüne yakın aileler arasında sorun çıktığı için ailemden kimse evime gelemiyor kaynanam rahatsız oluyormuş açık açık söyledi geldiklerinde surat yapıyor kovmaktan beter ediyor zaten. Şimdi ayrı eve çıkmak istiyorum ama eşim bizim evimiz bura diyor annesinide bırakmıyor. Kaynanamla tartışmalarımız çoğaldı herşeye karışıyor kaynanama ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim hele bi çıkın oğlum da kabul etsin hakkımı helal etmem falan tarzında konuşuyor. Ne yapmalıyım yaşayan varsa aynı durumu yardımcı olun lütfen eşimi bir şekilde ikna etmeliyim yoksa boşanıcam gerçi çocuk olmasa 1 dakika durmazdım da bide severek evlendik ve seviyoruzda ama bu şekilde daha fazla yapamam...