kaynanasıyla aynı evde oturanlar;

Merhaba.Ben 2 yıllık evliyim 5, 5 aylık bir oğlum var. Kaynanam ile oturuyorum evlenmeden önce birkaç aylığına yani evimizi alana kadar oturcaktık aslında. Kaynanamın evi ve emekli maaşı da var kayınpederim rahmetli olmuş eşim sadece 2 kardeş birtane de ablası var oda evli kaynanam bize evlerini alana kadar benimle otursunlar evini aldıklarında ayrılırlar demişti. Ama işler öyle olmadı biz evimizi aldık ama evimize geçtiğimiz de kaynanam da bizimle geldi o kadar pişmanım ki şuan, konuşup ayrı gitmek istiyoruz demediğim için. Evlendiğim günden beri gelen giden eksik olmuyor ayrıca düğüne yakın aileler arasında sorun çıktığı için ailemden kimse evime gelemiyor kaynanam rahatsız oluyormuş açık açık söyledi geldiklerinde surat yapıyor kovmaktan beter ediyor zaten. Şimdi ayrı eve çıkmak istiyorum ama eşim bizim evimiz bura diyor annesinide bırakmıyor. Kaynanamla tartışmalarımız çoğaldı herşeye karışıyor kaynanama ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim hele bi çıkın oğlum da kabul etsin hakkımı helal etmem falan tarzında konuşuyor. Ne yapmalıyım yaşayan varsa aynı durumu yardımcı olun lütfen eşimi bir şekilde ikna etmeliyim yoksa boşanıcam gerçi çocuk olmasa 1 dakika durmazdım da bide severek evlendik ve seviyoruzda ama bu şekilde daha fazla yapamam...

Kaynanamla altli üstlu oturuyorum bu zamana kadar bir kere karıştığıni bir seye müdahale ettiğini hiç görmedim. Allah yardımciniz olsun ne diyim

Aynı evde neden oturucaksınız ki ? yıl olmuş 2016. Ne beraber oturması !? (Çok geçerli sebepler olmadığı sürece tabii )

Ha altlı üstlü,ha aynı evin içi. Fark var mı oturan arkadaşlar ?!

Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var. Ne yapicam bilemiyorum. Ben kayinvalidemle oturmuyorum ama bi sokak var aramizda. Sagolsun bekcim gubidir biyere gidip gelince isigim yaniyor mu nereye gittim geldiginde ne yemek yak isim tencerelerde ne var dolapta falan doger odalarda ne var yatak odam nasil diye merak eder. Neyse kiskancligina veriyorum hepsini. Asil konu biz esimle evlendigimizde bize yeni daireyi vermislerdi kendileri gecekondu da oturuyordu . bizim daireyi de toki vermisti . her firsatta bize verdigini dile getiriyorudu ayrica pisman oldugunuda. Neyse simdi yeni i binalar yapiliyor ve kendisi benim evime gececekmis bende esimin calistigi yerde ki lojmana gidicem ama in cin top oynuyor bakkal icin bile köy icine inmemis gerekiyormus dusunun ki istanbuldayim ve gibeginden buraya esim icin geldim simdi de daha bi issiz biyere gitmemi istiyor . sonrasinda yeni evlerden bize verecekmis ama icine birsuru masraf gerekiyor eksigi cok olacak çünkü. Kucuk bebegim var iki kere tasinmak zor olacak bana ve kendi kira yardimi da alacak belediyeden . 30 sene de taksit odeyecegim kendiside odememek icin bu eve gececek sanirim ve odeme yaomadigi halde buyuk ogluna verecek evi biz ise omrumuzun sonuna kadar borc odeyecegiz ve ben 5 senelik evliyim simdiye kadar borc odedim. Ilk evlendigimde bi iki esya da ailen alsin dedigimde anahtar sallayip ben ev veriyorum demisti kp. Ne oldu ardina saklandiklari evi elimizden aliyorlar ben 5 senedir esya borcu odemekle ugrasiyorum. Sizce ne yapayim gideyim mi itiraz mi edeyim kalayim mi . biktim artik bu kadindan. Esim annem buraya alisik kiraya gidemez uzak kalamaz biz gidecez diyir ama aptal demiyor ki sen orda ne yapacaksin diye beni bebegimi dusunmuyor hic. Ne yapicam bilmiyorum acil bi fikir verin lütfen

Bence sen esine oturup sakin kafaynla konus ne isin var issiz yerlerde ki birde su var tabi sen niye cikiyorsun da eltine veriecek o ev senin hakkin kaynanan gitsin issiz yerlere

Back
X