Kaynanasıyla bir evde iki yabancı olan var mı?

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
86
39
Ankara
açıkcası ben öyleyim,kaynanamla nezaman samimi olsam kalbimi kaıracak bir sözü eksik olmadığı için ve beni gelini gibi görmediği için kendi evimi alana kadar onunla aynı evde nerdeyse hiç konuşmadan geçen günlerimiz oluyo inanınki böyle daha iyi.mendebur kaynanalarla başka geçine bilme yolu yok çünki.kıskanç mendebur

açıkcası aranızda böyle benim gibi yaşayan ve yaşamış olanlar varmı yabancı gibi.ne beraber yemek yeriz,ne sohbet ederiz ne güleriz o böyle istedi aslında.soğuk birisi

baska bir forumda kayinvalidenin nasil gaz cikardigini anlatman... simdi de burda onu kötülemen... insanlarin aklina baska sey getirir.... acaba sorun sende degilmi??? Belki sen böyle olmasina sebebsin...

mendebur lafı çok çirkin belki tamam kaynanan belkı de çok kötü bir insandır ama yani yok gaz çıkarmış yok mendeburmuş bence sorun sende de olabilir:1no2:

Dikatimi Çektide Sürekli Kaynana nı Kötüleyecek Konular Açıyosun
Belkide Kaynananın Seni Sevmediği Kadar Varsın :kahve:
Kadının Çıkardığı Gaz'a Bile Konu Açmışsın
Ayıp Yazık Günah Kendine Gel :delphin:
Annelerimiz Bize Böyle Öğretmedi Ne Kadar Kötü Olsada 4 Atanın Hakkı Bir Dediler
Benimde Kayınvalidem Var Annemden Farkı Yok
Bir Gelin Adayı Olarak Yaptığın Hareketleri Çok Kınadım
Azcık Mertsen Git Yüzüne Söyle Rahatla :1closedeyes:
Aptal Saptal Konular Açarak İnsanları Günaha Sokma Şu Mübarek Günlerde :kızgın:

Memnun değilsen ayrılın ev tutun. Herkes ev alcak diye bi kural yok. Evi 10 sene sonra alırsınız belki ama o da huzurlu olur sen de. ışe girer çalışırsan daha da kolay ev alırsınız.

arkadaşımız sevilmiyorsa ve bu da hayatını olumsuz etkiliyorsa böyle şeyler yazması gayet doğal üstelik aynı evdeler biraz da kendinizi onun yerine koyun sevgisizlik bunalım insana herşeyi yaptırır lütfen daha ılman bir yaklaşım sergileyelim:enbuyukkk:

canim ayri eve çikmak için ev almak şart değil ki
hele gecinemiyosaniz ayirin evinizi
eşinmi razi değil pekifisfisfis

arkadaşımız sevilmiyorsa ve bu da hayatını olumsuz etkiliyorsa böyle şeyler yazması gayet doğal üstelik aynı evdeler biraz da kendinizi onun yerine koyun sevgisizlik bunalım insana herşeyi yaptırır lütfen daha ılman bir yaklaşım sergileyelim:enbuyukkk:

sana teşekkür ederim arkadaşım.buarada ordan atıp tutmak kolay diğer erkadaşlara sesleniyorum.herkes sorunu neyse onu paylaşıyo benimde tek sorunum kaynanam .başka sorunum olsa onu yazarım demi.hem size ne ilgilendirmez sizi benim konulaarım

Back
X