Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

beninki gümüşhaneli bu yörenin tipik özelliği galiba çok değişik adetleri var insan haklarına aykırı geli,nler hizmetçi gibi görüyorlar kızları prenses

ben doğum yapınca annem gelmişti bana bakmaya
kadıncağız hem bana baktı hem evime hem çocuğuma hem gelenimi gidenimi ağırladı
hemde kaynanama baktı
kadın geçti başköşeye oturdu
destek olacağına bide hizmet bekledi

sabrediyorum ama insanın hayallerinin yıkılması çok kötü bişey hemde bizden kaynaklanan sebep yok dış etkenler...

o dış etkenler yüzünden 6 senedir eşimle kavga ediyoruz
bizden kaynaklı tek bir sebebimiz bile olmadı
geçende diyorki bıktım başkalarının yüzünden tartışmaya diyor

o hassas zamanda insan kaldıramıyor be kardeşim :100: köstek diil destek olmaları lazım ama nerdeeee

benim oğlan çok gazlıydı doktor rezene çayı verin dedi bizde verdik
1 haftalıkken sarılık olmuştu
kaynanamgil dedilerki
o sarı çayı verdiniz çocuğu sarılık ettiniz

buna katılıyorum deli oluyorlarrrrrrr ya her ay bizim bisürü borçlarımz var kaynanamda bunu cok ii biliyo bioglum var bisiklet istiyo onu bile daha alamadık ama her ay bizden para istiyooo

vermeyiz kızzz aaa
oğlana bisiklet alın ona vereceğinize

benim oğlan çok gazlıydı doktor rezene çayı verin dedi bizde verdik
1 haftalıkken sarılık olmuştu
kaynanamgil dedilerki
o sarı çayı verdiniz çocuğu sarılık ettiniz

sevinç ben doğum yaptığımda narkozdan emziremedim çocuğumu,oda istemiyodu ağlıyodu 1,2 kaşık sağarak verdik,kaynanamın içi sızlamışta kendi emzirecekmiş nerdeyse öle dedi ben açıp vericektim 5 10 sene evvel baktığımda süt gelmişti diyo millette şaşırdı gülermisin ağlarmısın bacım

abboowwwwwwwww
keşkede vereymiş içinde kalmış kadıncağızın

güzel oldu bu topik canım yaa saol valla,ellerin dert görmesin..kendi kendimizi terapi ederiz demişsin ya aynen öyle

güzel oldu bu topik canım yaa saol valla,ellerin dert görmesin..kendi kendimizi terapi ederiz demişsin ya aynen öyle

evet ne yapalım başka çaremiz yok
bazılarını örnek alırız bi bakarsın süper fikirler gelir
en kötü ihtimalle yazar rahatlarız

eee sen ne yaptın kocana söyledin oda hallettimi

günaydın sewinncc yok nerdeee oda halledemiyo ki çünkü annesi onuda takmıyo pek... Evlerini hep o İdare etmiş maddi açıdan o yüzden kendini yönetici hissetmeye başlamış Bide eşimin dedesi çok sert bi insanmış mahallede herkes ondan korkarmış öyle sevgiyle büyümemiş yani kayınvalidem Herkes çocuğuna terbiye verir ama bizim dede aşırıya kaçmış bayaa o yüzden banada davranışları soğuk gelio. Isınamıyorum dolasıyla anne diyorum ama laf olsun yani Zaten kızım dediğini hiç duymadım. hep ismimle hitap eder yani yanına ''cim'' falanda katmaz. 2 gündür hastayım işe gitmiyorum dün sabah yumurtayı kırmamıştı kahvaltı hazırlarken ben kırayımmı anne dedim hasta hasta iş yaptırıyo deme sonra bana dedi her zamanki gibi gülerek yok demem dedim bende belki ufak biz söz ama artık zoruma gidio herşey

Son düzenleme:
o dış etkenler yüzünden 6 senedir eşimle kavga ediyoruz
bizden kaynaklı tek bir sebebimiz bile olmadı
geçende diyorki bıktım başkalarının yüzünden tartışmaya diyor

benimde sonum sizin gibi olacak işte sewinncc . Eşimi çok seviyorum kiii 8 yıl bekledim ben onu eşim,hayat arkadaşım can yoldaşım olsun diye her zorluklara karşı gelerek şimdi böyle kolay pes edemem... etmicem bizde ilk evlendiğimizde çok kavga ediyorduk ama hep gelenden gidenden bunaldığım için ona sarıyordum mecburen içimdekileri anlatamıyordum en sonunda anlattım şimdi kavga etmiyoruz genelde onlar kavga ediyo artık ama bu seferde eşim çok sinirli oluyo bana kızmıyo ama onu kızdırıyolar ona üzülüyorum

İlk gelin olmak zor çünkü hataların çoğu ilk gelinde yapılıyor sonra tepki verince dengeyi bulmak için en kötüsü ilk gelin oluyor diğerleri rahat ediyor

İlk gelin olmak zor çünkü hataların çoğu ilk gelinde yapılıyor sonra tepki verince dengeyi bulmak için en kötüsü ilk gelin oluyor diğerleri rahat ediyor

günaydın ema1 benim eşim tek erkek birde ablası var sadece 2 taneler yani başka yok görümcem 18 evlendi bizde o zmn tanıştık zaten eşimle. Evet bunlar hatanın çoğunu bende yaptılar farkında olmadan ve hala devam ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…