yuh artık ne mandafon afedersiniz evin yedek anahtarının ondaaa işi neeee aaa
benim eşim nışanlıyken dediki evlenince bi sıkıntı olursa bana söyle sen direk anneme dersen tartışırsınız falan dedi
inşallah tanıdığı gibidir kaynanası ne diyelim,sevinerek ağırlar,sevinerek uğurlar inşallah,zor bi dönem lohusalık inşallah yardımcı olur...bazıları madalyonun arka tarafını sonradan gösteriyor
sabrediyorum ama insanın hayallerinin yıkılması çok kötü bişey hemde bizden kaynaklanan sebep yok dış etkenler...
o hassas zamanda insan kaldıramıyor be kardeşim :100: köstek diil destek olmaları lazım ama nerdeeee
buna katılıyorum deli oluyorlarrrrrrr ya her ay bizim bisürü borçlarımz var kaynanamda bunu cok ii biliyo bioglum var bisiklet istiyo onu bile daha alamadık ama her ay bizden para istiyooo
beninki gümüşhaneli bu yörenin tipik özelliği galiba çok değişik adetleri var insan haklarına aykırı geli,nler hizmetçi gibi görüyorlar kızları prenses
benim oğlan çok gazlıydı doktor rezene çayı verin dedi bizde verdik
1 haftalıkken sarılık olmuştu
kaynanamgil dedilerki
o sarı çayı verdiniz çocuğu sarılık ettiniz
vermeyiz kızzz aaa
oğlana bisiklet alın ona vereceğinize
hiç verrmiyim kız akılladık artıkın yanlız eşim üzülüyo sadece
benim oğlan çok gazlıydı doktor rezene çayı verin dedi bizde verdik
1 haftalıkken sarılık olmuştu
kaynanamgil dedilerki
o sarı çayı verdiniz çocuğu sarılık ettiniz
sevinç ben doğum yaptığımda narkozdan emziremedim çocuğumu,oda istemiyodu ağlıyodu 1,2 kaşık sağarak verdik,kaynanamın içi sızlamışta kendi emzirecekmiş nerdeyse öle dediben açıp vericektim 5 10 sene evvel baktığımda süt gelmişti diyo millette şaşırdı gülermisin ağlarmısın bacım
abboowwwwwwwww
keşkede vereymişiçinde kalmış kadıncağızın
güzel oldu bu topik canım yaa saol valla,ellerin dert görmesin..kendi kendimizi terapi ederiz demişsin ya aynen öyle
eee sen ne yaptın kocana söyledin oda hallettimi
o dış etkenler yüzünden 6 senedir eşimle kavga ediyoruz
bizden kaynaklı tek bir sebebimiz bile olmadı
geçende diyorki bıktım başkalarının yüzünden tartışmaya diyor
İlk gelin olmak zor çünkü hataların çoğu ilk gelinde yapılıyor sonra tepki verince dengeyi bulmak için en kötüsü ilk gelin oluyor diğerleri rahat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?