Ay ne safımüyesin zaten canım hani sadece oku bize yorum yap demek istedim sen bu sıkıntıları çekme inşallahh...
Senin ki kötüymüş direkte hissettirmiş nasıl olduğunu en tehlikeli tiplerden gurursuz ,yüzsüz ,cekinmez sınıfına girenler ,yani kadın hemen sana meydan okumaya başlamış ,saygısız
Kiminki benimkimiii :26:
janetin kaynanası
Senin ki kötüymüş direkte hissettirmiş nasıl olduğunu en tehlikeli tiplerden gurursuz ,yüzsüz ,cekinmez sınıfına girenler ,yani kadın hemen sana meydan okumaya başlamış ,saygısız
Haaa :) Evet ya valla allah sabır versin. İnsanı zorla kendilerinden nefret ettirmeye çalışıyolar. Bide kocalarının susması daha sinirlerini bozuyo. Hepsi pısırık anam bunların
kocaları pısırık lafı hafif kalıyor eğer kayınbabam kılıbık olmasaydı zaten kaynana istediği gibi davranamazdı ,erkek erkek gibi olmalı ,onun kılıbık oluşuda gençken kaynanayı ezmişte ondan yaşlanınca şimdi o kayınbabayı eziyor oğullarıda analarına söz söyletmiyor, işin iç yüzü bu
Merhabalar,ben de kaynana ve kayınpeder dertlisiyim.Evleneli 5 sene oldu.Altlı üstlü oturuyoruz normalde ama onlar yılın çoğu zamanını köyde geçiriyorlar.Köyden hiç gelmeseler daha iyi.Kayınvalidemin sadece okuma yazması var ve kayınpederim ilkokul mezunu..Ve benim kendi babam üniversite mezunu ve din adamı.Neticede evliliğim acayip bir kültür çatışması içinde sürüp gidiyor.KAyınvalidem bize geldiğinde herşeye karışıyor.Kayınpederim annengille sık görüşme,gelme gitme diye kızıyor.Zaten onlara göre yemek yapamayan,hiç bir iş bilmez bir insan olduğum için onların akrabalarının yanında yeterince aşağılanıyorum.Eşim deseniz, o da aynı,beni çok sevdiğini söylüyor ama her fırsatta şunu yapamıyorsun,bunu yapamıyorsun.Ben üniversite mezunuyum,çalışmak istiyorum.Atamam olmuyor,puanlarım çok yüksek,dersanede çalışmak istiyorum izin vermiyor,ücretli öğretmenlik yapayım diyorum ona da izin yok.Kısacası evde çıldırışları yaşıyorum.
Merhabalar,ben de kaynana ve kayınpeder dertlisiyim.Evleneli 5 sene oldu.Altlı üstlü oturuyoruz normalde ama onlar yılın çoğu zamanını köyde geçiriyorlar.Köyden hiç gelmeseler daha iyi.Kayınvalidemin sadece okuma yazması var ve kayınpederim ilkokul mezunu..Ve benim kendi babam üniversite mezunu ve din adamı.Neticede evliliğim acayip bir kültür çatışması içinde sürüp gidiyor.KAyınvalidem bize geldiğinde herşeye karışıyor.Kayınpederim annengille sık görüşme,gelme gitme diye kızıyor.Zaten onlara göre yemek yapamayan,hiç bir iş bilmez bir insan olduğum için onların akrabalarının yanında yeterince aşağılanıyorum.Eşim deseniz, o da aynı,beni çok sevdiğini söylüyor ama her fırsatta şunu yapamıyorsun,bunu yapamıyorsun.Ben üniversite mezunuyum,çalışmak istiyorum.Atamam olmuyor,puanlarım çok yüksek,dersanede çalışmak istiyorum izin vermiyor,ücretli öğretmenlik yapayım diyorum ona da izin yok.Kısacası evde çıldırışları yaşıyorum.
offfffff ya bende nefret edıyorum kaynanamdan kızlear ben ıtıken gelıp gıder yer ıcer işini yaptırır temızlık yemek vs...sımdı rıdklı bı hamıleyım hıc kalkmamam gerekıyo bunu duydu duyalı evıme adım atmıyolar allah onu kahretsınnnn
canım,cicimli olma mesafeli ve soğuk ol ,sanıyorlar ki yeni gelinsin ya saf ve iyiniyetliliğinden faydalanmak istiyorlar ,gelin ve kaynana yan yana ,vıcık vıcık sonra pençelerini gösteriyorlar seninde onların her yaptığını onaylaman işine gelmezse ,hayır demesini bil, evet kelimesini alışkanlık yapma kendine,karekterine sadık kal,kendine saygılı ol ve sev
walla benimki evlendigim gün başladı dogumu beklemesine gerek kalmadı evlendim ertesi sabah 8 de aradı kahvaltıya gelin diye o an dedimki kızım senin işin var bu kadınlar,balayına gittik beni götürmediniz diye kavga etti ,oglundan ayrılmak istmedim .ok saçmalıklar yaptı kendini rezil etti hala aynı degişmicek de ,
Ay ne safımCanım benim inşallah. Ben herkesle anlaşan bi tipim herkese iyi davranırım dediklerini yaparım ama biri bana bağırdığında kesinlikle altta kalmam. Laf sokarım yeri geldiğinde. Ben kaynanama elimden geldiğince saygı duycam bi kere o sevgilimi dünyaya getirdi o olmasa düşünemiyorum bile benim bunun için bile saygı duymam lazım. Ama gerçekten beni korkutuyo bu dedikleriyle. Bu yüzdende sevgilimden ayrılmam kesinlikle çekceğimi bilsemde. Çünküü hiç bi sorunumuz yok ve 4 senedir birlikteyiz. Sevgilimin babası aşırı iyi ne kadar iyi olduğunu anlatamam. Beni nerdeyse her gün arar bi ihtiyacın varmı diye sorar kaç kez yemeğe çağırdı 8 aydır falan gitmiyorum evlerine yalvarıyo resmen gel diye. Daha bi sürü şey annem sana bişe dese benden önce babam ağzına eder diyo İnşallah hakkımda hayırlısı olur bakalım zaman göstericek bunu.
yuuhhh yaniiiiinşaallah eşiniz annesine tepki vermiştir bunun için...
yoo eşimde tepki falan vermedi güldü geçti,kayınvalide eşinden boşanmış dul yani oglunuda eş gibimi gördü naptıysa şimdide yalnız kaldı evde ,psiloloji de bozuk ,butün bunlar yoplanınca beni kuma gibi görüyo sanırım eşim annecidir
hiçbişe demedi anne bugün insan aranırmı falan fıstık işte... aayyy seninki daha da zor bi arkadaşım var onunda eşi vefat etmiş kaynanasıyla kocası mıc mıc cıvık gibi kız deli oluyo valla Allahtan benimki öle değil :) bide anneciymiş gerçekten zor canım senin işin ne diyim Allah kolaylık versin. Hamilesin bide Rabbim sağlık sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah... belki çocuk olunca eşin değişir biraz aile oluyorsunuz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?