Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

günaydın kayınvalide mağdurları,bendede bir tane numune var akıllara zarar bişey alan bulsam zengin adam hemen tanıştırırım yani oda zengin istiyo,başımdan giderdi,aklına esince bana sarıyo,sinir oluyorum ,yaptıklarını anlatsam agzınız iki metre açık kalır,kocamda anasının karşısında bişey diyemez,allah o kadını nasıl biliyosa öyle yapsın diyorum ,içimi çok yaktı 8 aydır kendininde içi yansın umarım

günaydın MDK 55 BU NEYİN kısaltması ? Benim ki ema-emanzipasion :feminist-ingilizceden . Dertler aynı geçen yıl kaynanam beni kendi kızıma karalamış benim kızım kaynanayı çok sever kaynanada onu ama bu kötülük yapılmaz ki ,beni kızımdan kıskanır ,düşünün yani bende bunu evden kovdum çünkü ailevi meselerimize karışıyordu şimdi eşim olmadan içeri girmiyor

benim eşimin baş harfleri siteyi bayadır takip ediyordum ama üye değildim olurkende aklıma bu geldi tabiki iyi anlaşan gelin kayınvalide vardır ama herşey karşılıklı tabi bu işlerde sen sevecek sayacaksın ki karşıdakide sevsin saysın... evden mi kovdunuz

benimkiside çok sabitli dediğinden asla vazgeçiremezsin doğruda olsa yanlışta olsa
tam eskilerden cahil bi insan ama allahtan görümcem kayınbabam biraz daha anlayışlı insanlar oldukları için engel oluyolar
yoksa kayınvalidem aynen eskiler gibi bana gelin muamelesi yapacakta
ilk zamanlarda bana her yerde gelinde gelin dediğinde eşime ben ne gelinlik yapıyorum ulu orta herkesin yanında gelin diye hitap ediyo
dediğimde eşim rahatsız olduğumu söyleyince gelin kelimesi ağzından çıkmaz oldu hal hareketlerine daha dikkat etti
dediğiniz gibi herşey eşte bitiyo biraz sizi koruduğunu ailesine fark ettirse düzelir gibi oluyolar ama eşimle kaç kavga ettik bunu söyletene kadarda
onların yüzünden hiç bi problemimiz olmayan eşimle aram bozuluyo eşime desem içine atıyo hiç bişi yapmıyo bende bişi diyemiyorum onlara çekingenim o konularda
yada problem olmasını istemiyorum

Ben daha evlenmedim 4-5 sene var daha. Uzun süredir bi ilişkim var sevgilimin annesiylede tanıştım. Çok iyi bi insan ben gelicem diye bi sürü şeyler yapmış çokta iyi davrandı ama gel gelelim benim içimden bi ses çok çektircek sana diyo. Aynı apartmanda oturcaz evlenirsek. Ve sevgilime şimdiden 'Hiss' evlenince kapancak bizim burası laf eder falan demiş çok sinir oldum. Bende sevgilime buna annen değil ben karar veririm dedim. İlerde bende buranın daimi üyesi olucam gibi gözüküyo :26:

aynı kardeş aynı benimde çok sabit fikirli kolay kolay caymaz bildiğinden. Yok kardeşim bende eşimden başka anlayışlı kimse ya eşim koruyo o kolluyo beni ama öyle dikdatör olmuşki kendi içinde anlayamıyo bunu kendi annesi yani anneannede var bizde ikisi çok tartışıyo herşeyden ondan da olabiir diyorum bizde çok kavga ettik 10 ayda oda söylüyo ama nafile ben söyletiyorum da sanabilir

her kaynana ilk etapta gelini alana kadar canım cicim balım der,evlenirsin 90 derece birden degişir ogulları kıymete geçer ve sana oglu görmeden savaş açar onun yanında iyi davranır o yokken seni sindirmeye çalışır canım çok dikkatil ol tecrübe konuşuyo basmakalıp bunlar

işte tam hataya düşme zamanındasın bende evlenmeden çok önce tanıyordum kayınvalidemi 7 yıl kadar banada hep iii geliyordu gerçi yine iii ama çok düşüncesiz benim sıkıntım o zaten neyse... bence şimdiden fazla yüz gösterme samimi olma derim ben oldum şimdi kimsenin umrunda değil benim evliliğim zaten 8 yıl çıktılar diye düşünüyolar sanırım üye olda bizim çektiklerimizi çekme inşallahh...

Vallahi 19 yıldır sabır ediyordum patladım birden gözümün ucundan bana yapılan haksız müdahaleler , sözler geldi buraya kadar mış ben kaynana o cahil gelin rolünden bıkmıştım, o an herşeyi göze aldım ,eşim isterse beni boşasın dedim ki artık kız 19 olmuş başka çocuk yok ,rahatım yani kimsede 3 çocuk doğurmasın ! Tavsiye etmiyorum ,evlilik ve kaynana zor işler

Of ya bilmiyorum gerçekten. Sevgilimin babasına demişki ben kesinlikle gelinlerime kötü davranmıcam el üstünde tutcam sonra kaçar giderler valla demiş. Ama herkesede Hiss kapancak evlenince diyomuş Bi hiss'e sor bakalım öyle bi niyeti varmı demi ama? Ben zaten sevgilime herşey diyorum ben aynı apartmanda oturmak istemiyorum,annen bana karışmasın,bak annen bana kapancan evlenince derse sende arkamda durmassan çok kötü olur falan diye. Oda ya annem öyle bi insan değil karışmaz zaten sana ama bu kapanma konusunda çok hassas sadece bunu ister kapanana kadarda söyler diyo. Çıldırcam ya. Bende dedim gitsin o zaman kapalı gelin bulsun bunuda söylicem annenin yüzüne dedim söyle aşkm arkandayım diyo kendi bi b*k demiyo !! Bu erkekler bu kadar pısırık,ana kuzusu olmak zorundamı ya.

onların eli kolu o kadar uzunki heryere yetişir merak etme
huzursuzluk çıkartacaklarsa her türlü becerirler .benim kaynanada görümcede oğlunun yanında bi farklı o gidince bi farklıoluyorlar hep ikili oynadılar bu zamana kadar onlar varya bir şeytan bana yaptıklarını bir bilseniz 7 yıllık evliliğimde neler çektim eşimde onlara uydu hayatım zindan olmuştu.doğumdan eve geldim hastaneden eşimi üstüme yolladı daha 1 günlük lohusayım beni kendi evimden kvdu vede arkasına hadi gidelim bizde oğlum oda alsın çocuğunu anası gile defolsun gitsin dedi eşimde tık yok ve ben 22 yaşındayım ozamn ve utanmadan hağla yüzüme bakabiliyorlar

Üye ol derken nasıl üye olabilirm?:44:

kaynanamı çok seviyorum diyenler çocuğun doğumuyla birlikte bu sözler mezara gömülüyor doğumda başlıyorlar çirkin yüzlerini göstermeye

bende patlamaktan korkuyorum işte eşimin ablasıyla daha önceden tanışıyorduk ve aramız çok iyiydi evlenince gittiği yerde hiç arkadaşı yoktu ben destek oldum ona sonra arkadaş bulunca kendine bizim samimiyet suya düştü biraz ben nişanlandım bi kez oturmaya davet etmedi beni herkesi çağırdı beni aramadı bile kayınvalidemde aynı şimdi heryere götürmek istiyorlar görümcem 2 günde bir halimi hatrımı soruyo ama benim kalbim kırıldı bi kere...
siz bizden tecrübelisiniz sonuçta ne yapmamı tavsiye edersiniz...

utanmazlar canım benimkide beni evinden kovdu sebesiz yere ogluna olan kıskançlıgından ,hala yüzüme bakabiliyo utanmadan yüz kalmamışki arsız oluyolar ,valla nasıl ölecek bana yaptıklarıyla bilemem

utanmazlar canım benimkide beni evinden kovdu sebesiz yere ogluna olan kıskançlıgından ,hala yüzüme bakabiliyo utanmadan yüz kalmamışki arsız oluyolar ,valla nasıl ölecek bana yaptıklarıyla bilemem

mezar kabul etmezki bunları bide abdest alıp namaz kılıyor. şimdi ikinciye hamileyim aradan 5.5 sene geçti acaba şimdiki doğumuma ne hazırlayacak diye merak ediyorum eğer eşim eskisi gibi olsaydı katiyen herşey biterdi

canım,cicimli olma mesafeli ve soğuk ol ,sanıyorlar ki yeni gelinsin ya saf ve iyiniyetliliğinden faydalanmak istiyorlar ,gelin ve kaynana yan yana ,vıcık vıcık sonra pençelerini gösteriyorlar seninde onların her yaptığını onaylaman işine gelmezse ,hayır demesini bil, evet kelimesini alışkanlık yapma kendine,karekterine sadık kal,kendine saygılı ol ve sev

aynen benimkide öyle gelir annen nerde otursun yanıma işini ben gittikten sonra yapsın.. gelip torununa bakacağına sen işini yap diyeceğine birde yapacağın işe engel oluyor.
ama dün görümceme gitmiştik. orada biri negüzel gelinin var dedi. yok dedim bende kilo alınca çok çirkinleştin diyorlar dedim. kim demiş onu diyo kendine baksın diyo. benim yavrularımın eşleride benim yavrumdur niçin çirkin diyeyim diyo. tabi bir sürü insan var bak diyorlar negüzel kaynanan.güzel de işte böyle huyları da var. sağolsun yine çocuklarını kışkırtmaz..

kaynanamı çok seviyorum diyenler çocuğun doğumuyla birlikte bu sözler mezara gömülüyor doğumda başlıyorlar çirkin yüzlerini göstermeye

walla benimki evlendigim gün başladı dogumu beklemesine gerek kalmadı evlendim ertesi sabah 8 de aradı kahvaltıya gelin diye o an dedimki kızım senin işin var bu kadınlar,balayına gittik beni götürmediniz diye kavga etti ,oglundan ayrılmak istmedim .ok saçmalıklar yaptı kendini rezil etti hala aynı degişmicek de ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…