Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

selamlar benimde bir dönem kaynanam vardi sükürler olsun artikim yok biz her yil izine giderdik ve malesefki ayni ev icerisinde tek bir oda bize aitti iki cocugum vardi ufaklardi daha sabahin körü disarisi aydinlanmamis kadin pat diye odaya dalar cocuklari sevme bahanesiyle eski esimde havalar asiri sicak oldugundan dolayi rahat yatan birisiydi ve bu durum beni sinirden öldürüyodu cok fenaydi x kaynanam neyse bu böyle bi kac sabah devam etti uyaniyorum odaya girdiginde ama mecburen sessiz kaliyorum uyandigimi görüyo ama görmemis gibi davraniyo bir müddet odada misafirimiz oluyodu sora bi gece herkez uyudu ve ben gizlice sessizce oda kapimi kitledim ama sabahida cok merak ediyodum kadin kapiya dayaninca ve o kapi kitli olunca neler olucakti aynende sabahin körü gene geldi ziyaretimize odamiza kapiya yüklendi ama giremedi cünk+ kitlemistim uzunca uyuduk sükürki ama bana 3 gün konusmadi sorada o pis hareketi yapmadi allaha sükür ama neye yararki sonuc belli kadin amacina ulasti ve biz bosandik

evde durmak sıkıyo canım bi saatten sonra yaa
senin bebiş vardı demi

bn çalışmaya alışkın olduğum için sıkılyorum.bi senedir çalışmıyorum
kız ALLAH mı söyletti ne. bebiş isteyenlerdenim bnde ama 8 aydır olmuyor.kısa bi süre gerçi ama gelde bana anlat.bugün adet olmam gerekiyordu hiç bir belirti yok.BEKLEMEDEYİM.

inşallah hayırlısıyla olur canım yaa
bi sağlık sıkıntınız var mı
bebiş çalışmaların nasıl, her takdiği uyguluyormusun?
(fazla sordum demi

Sor sor anlatmaya ihtiyacım var.denemediğimiz şey kalmadı.iltihap vardı bende ilaçlarla kuruttuk.bu ay soğan kürünü uyguladım ilk kez.eşimde bi problem yok. Ama oda mesir macunuyla keçi boynuzu tozu kullandı.faydası olur inşallah..

benimde muhabbete ihtiyacım var Patron yok bugün
Soğan kürünü bende duydum onu dene dicektim
Etkili olduğunu söylüyor kızlar gerçi rabbim ol dediğinde olacak ama
sen elinden geleni yap yinede sonra rabbime bırak
inşallah hamişsindir canım yaaa bu ay
bende doktora gittim 2gün önce bi sıkıntımız yok ikimizinde eşimle
ama ben yatmıyorum hiç çalıştığım için duşumu alıp uyuyorum
Bu hafta deneyecektim bende fırsat olmadı
neyse artık...

sen denemedinmi peki soğan kürünü

yok canım ben denemedim hiç soğan kürünü
ya aslında biz bebek içinde pek uğraşmadık bu zamana kadar
10 aylık evliyim 8 aydır korunmuyorum
eşim gitti önce doktora sıkıntın yok demiş ben gittim bana da sıkıntın yok dedi folik asit verdi yinede
benim evle ilgili sıkıntılarım var onlardan dolayı olmuyor sanırım dedim bende
aynı evin içinde insanda moral olmuyorki bacım
bebişte haklı olarak gelmiyo işte

Hoşgeldin Seviçcim.
2 gündür yoktum kaç sayfa döktürmüşsünüz kızlar ,gece yatmadan telefondan okudum birazını ama sonra uyuyakalmışım.
Efsuncum harcamışsın bu ayı? Ben boş geçmedim ama bizde de moral bozukluğu oldu.Kocişe ne için yaptığımızı anlattım.Strese mi girdi,görev gibi mi hissetti,bilmiyorum zorlandı.Ben sıkıldım,can acısı bir yandan velhasıl kızdık biribirimize,öyle uyuduk.Sabah çıkarken o seslendi,ben cevap vermedim.Azönce 2 kere aradı içine sinmedi demekki.Akşama kv.ye gidecektik "gidecek miyiz"dedim,"pazartesi gideriz" dedi ben gene Birdaha da anlatmayacağım ne için olduğunu yada günü falan söylemeyeceğim.

evet harcadık bu ayıda...
Yaaa sen bebiş için demesene tatlım hastalık bittikten sonra devam gün aşırı
Valla bizde öyle sıkıntılar olmuyor hiç şükürler olsun yola maça devam
Söyleme bence Ayrıyetten bişey mi dedin de böyle oldu yaaa

Yok güzelim birşey demedim de zorladım.Günlerdir yorgun geliyor eve bende bebiş için diye zorlayınca ...

Hanimlar konu bebege donmusken bende birsey danisabilir miyim?
Benim esim bebek istemiyordu, bende bu konuyu kapamistim.
Simdi ama kendisi istiyor, fikri degismezse tabi:))
Sen hazirsan, istiyorsan bebisimiz olsun dedi sonunda.
Simcik hanimlar, benim ezelden beri kansizlik sorunum var.
Adetim 10gun suruyor cunku.
Evlenmeden once en son tedavi uyguladim, hersey normale donunce doktorum, bir kac kutu hap birden vermisti.
Evlendikten bir sure sonra aylik kullan diye.
Ben onlari hic kullanmadim. Halsizliklierim basladi yine, 6aydir cunku 10ar gun suruyor hala.
Birde baska bir sikintim daha var, evlendikten sonra o nuksedince doktora gitmistik, 2aylik evliyken.
Hem onun icin kontrole girmistim, hemde gelen tetkikler falan.
Sukur hersey normal dedi doktorumuz.
O zamanda 6kutu, folik asit vermisti doktorumuz, bebek dusunuyoruz dedigimiz icin.
Esim cocuk istemediginden o zamanlar bunlari da kullanmadim ben.
Simcik aciklamadan sonra asil soruma geleyim.
Kan ilaclarima ve folik asite baslayayim, bir kac ay gecireyim ondan sonra bebis icin calismalara baslayayim diyorum.
Hem bu arada sinavim vs de atlatmis olacagim.
Doktora danisma durumum cok zor oluyor bu ulkede.
O yuzden size danisayim dedim.
2hapi birden kullanip, ardindan calismalara baslasak olur mu?

Hanimlar konu bebege donmusken bende birsey danisabilir miyim?
Benim esim bebek istemiyordu, bende bu konuyu kapamistim.
Simdi ama kendisi istiyor, fikri degismezse tabi:))
Sen hazirsan, istiyorsan bebisimiz olsun dedi sonunda.
Simcik hanimlar, benim ezelden beri kansizlik sorunum var.
Adetim 10gun suruyor cunku.
Evlenmeden once en son tedavi uyguladim, hersey normale donunce doktorum, bir kac kutu hap birden vermisti.
Evlendikten bir sure sonra aylik kullan diye.
Ben onlari hic kullanmadim. Halsizliklierim basladi yine, 6aydir cunku 10ar gun suruyor hala.
Birde baska bir sikintim daha var, evlendikten sonra o nuksedince doktora gitmistik, 2aylik evliyken.
Hem onun icin kontrole girmistim, hemde gelen tetkikler falan.
Sukur hersey normal dedi doktorumuz.
O zamanda 6kutu, folik asit vermisti doktorumuz, bebek dusunuyoruz dedigimiz icin.
Esim cocuk istemediginden o zamanlar bunlari da kullanmadim ben.
Simcik aciklamadan sonra asil soruma geleyim.
Kan ilaclarima ve folik asite baslayayim, bir kac ay gecireyim ondan sonra bebis icin calismalara baslayayim diyorum.
Hem bu arada sinavim vs de atlatmis olacagim.
Doktora danisma durumum cok zor oluyor bu ulkede.
O yuzden size danisayim dedim.
2hapi birden kullanip, ardindan calismalara baslasak olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…