- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
benim eşim kızar ağlamama ama o günlüğü okursa kesin ağlar adım gibi eminim. Bitanem ben çıkıyıyorum mesai bitti. öptüm.
Evde net yok pazartesi görüşürüz kib.
sevinççim hoş geldinnn...
nasıl sinir oldum anlatamam canım ya
dün doktordan iyi haber gelince gebelikle ilgili eşim pasta yaptırmış bana sohbete gitmeden geldi eve bıraktı gitti
bide isterseniz siz bırakın çay falan demleyin oturun pasta yeyin demez mi
zaten kimsem gelmiyordu bende pek davet edemiyordum kimsemi akıllandım dün gece
bide bizimle 00:30 kadar oturdu maşallahh...
tam çocuk zamanında strese soktu yine beni
bebişim sıkıntıdan gelmiyor zaten bana bence
cnm zaten stresten olmuyo bncede..ben hep düşünüyordum herşeye müdahale eden kaynanam bebek konusunda neden ısrarcı davranmıyo diye.dün akşam anlaşıldı.bir tek torunu var eski eltimden.kaynım dediki artık yeğen yapında sevelim fln diye.kv demesinmi ' yanlış anlama neclasu ama ilk torun bi başka oluyo seninki olsa ilk torun kadar olmaz' die.anladım o zmn bi tane var nasılsa bn neden yapayımki umrunda değil.bnde sinirlndim şakayla karışık' olsun bnmki olursa o da annemlerin ilk torunu olcak onlar sever merak etme sen 'dedim.tıkkk yok bizimkinde.eşimin yanında dedi.oda anlasın annesinin ne oldğnu.çıkarkende söylendi annesine deli ediyosun beni gir içeri diye.çok severdi annesini.artık oda laf söylüyo.anneye kızması iyi bişey değil tabi ama gerçekten çok bunaltıyo.
tabiki..ya bn o çocuğu kendimmi yapcam zaten tövbe tövbe...oda oğlundan bi parça yani...
cnm bn nişanlıyken annemle alışverişe çıkmışlardı.bn çalışıyordum o zmn.bi alışveriş merkezindeyken anneme diyomuş dedesi torunumuza herşeyini buralardan en iyisini aldı.ama neclasunun olursa alamayız diyomuş ya daha nişanlıyım ortada çocuk yok.annemde olsun biz alırız sizin almanıza gerek kalmaz demiş.bu kadar densiz bi kadın işteee..bn çocuğumla kafayı bozdu.. torunuda aynı kendi gibi ama bni 2 senedir bunlatıyo.ahım var o kv torundan çok çeksinde bnmm çocuklarıma kalsın yine..
işte bende en çok o zarar görmekten korkuyorum eşimde diyo aslında hergün seni kaybetmenin korkusuyka yaşıyorum diye. eşim benim ayrı ev istiyo aslında ama şartlar buna şuan elverişli değil işte beni de bu durum sıkıyo. artık o kadar soğudum ki ben benim kayınvalidem gülse batıyo bana sinir oluyorum. kadının öle çok bariz yaptığı bişey yok zaten çünki akıllı oynuyo.bana göre. biliyo sorun olursa hiç durmayız aynı evde oda sessiz sessiz hallediyo gerçi birazda ben abartıyorum dedimya herşey batıyo artık. yoksa yemek temizlik falan yapar ben işteyken tabi yemeği kızı damadı var hergün o yüzden yapıyo yoksa yapmaz. ama ben artık eşimle olmak istiyorum kv ile kızı ile onun kocası çocuğu ile bi yaşam sürdürmekten sıkıldım gerçekten. artık yapacak birşeyim de yok dua ediyorum rica ediyorum sizllerde dua edermisiniz benim için. hayat yaşanılmaz oldu yoksa....
cnm bn diyorum ya tamamen ilişkiyi kesemicemize göre bnde üzerime düşnei yapıyorum ama muhatap olmuyorm çok fazla.dün mesela gidelm dedi bi yere hadi kırmadım gidelim dedim.ordan ona gittk dede hasta oldğu için eşim orda sürekli bana gidelim gidelim dedi.anladımki artk eşimde bunalıyo annesinden.yemek yaptı kv dem.bende çamaşırlarını topladım katladım bi makine çamaşırıda tekrar astım.salatayı yaptım yemekten snrada bulaşkları sofrayı topladım vs.laf olsun diye sölemiyorum bunları.yani üzerime düşeni yapıyorum ama samimi olmuoyrum.kendi kaybetti çnkü bnm iyi niyetimi suistimal etti.baktım eşimde benden taraf sen haklsın demesede annesine olan sert çıkışlarından belli oluyo.o yüzden çok şükür diyorum .allahım bize herşeyi nasip etmiş.şükredince yavrumuda nasip eder hayırlısıyla.aslında maddi durumumzda iyi değil. ama herşeye rağmen maddiyatıda kaynanayıda sorun etmiyorum.eşimle mutlu huzurlu sağlıklı olalım o bana yetiyo inan.sizde öyle yapın eşiniz yanınzdaysa ağzınızın tadı varsa gerisini boşverin gitsin..
bir söz var güzel bakan güzel görür güzel gören hayattan lezzet alır,kaynana diye bakarsan kaynana olarak görürsün anne diye bakarsan anne görürsün empati çok önemli nasıl benim annem bana değerliyse eşimin anneside kendine değerli 5 yıllık evliyim, annemle(kayınvalidem) mutlaka sorunlar oluyor ben anne gibi gördüğüm için sorunu büyütmüyorum bakış açım olumlu oldu için neğatif davranmıyorum bakıyorum kayın validem yumuşamaya başlıyor ben evlenmeden önce kayınvalidemi sevmeye kendimi şartladım ve seviyorum evime geldiğinde saygı en ufak bir kusur yapmıyorum içten ve samimi davranıyorum annemle aramız süpe,r arkadaşlar iyi niyet çok önemli ben sadece eşimin annesi ne değil herkeze iyi niyetliyim evet iyi niyetten maraz lar doğmuyor değil olsun karekterimi değiştiremem pozitiflik çok önemli inanın karsındakine bu pozitifliği verirsen oda zamanla öğle oluyor,tabi şuda var eğer kayınvalideniz gerçekten geçimsizse gönlü yoksa iyiliğe bunada yapabileceginiz eşiniz için fedakarlik saygı ve kısmen mesafe,inşallah herşey iyi olur
cnm bizde öleydik inan.hatta halamın gelini vardı o demiş halama neclasunun kv si ona güzel kızım diyo sen bana hiç demiyosun diyo o kdr iyi yani ama bi de şöle düşün kendi annen sana insan içinde bişey yokken laf sokuyomu yada özellikle insan içinde senin üzülmeni sağlıyomu bide o yönden bak olaya.tabiki kv minde güzel yanları var hatayıda herkes yapabilir bizde yapıyoruz anne gözüyle bakıyosak onlarda bizi kızı olarak görsün...
aynen bu işte biz onları anne yerine koyuyoruzda onlar niye kızları yerine koyamaz ???
eşim çok istiyor
Bende istiyorum ama kendim daha eve alışamamışken biraz daha bekleyeyim diyorum
Aynen bebişme ait odam benimde yok
Odamda yerde yok
Offf oofffffffff
hoşbuldum canım
daha neler canım yaaa töbe töbeeee. sen yap bebeği doğuruncada sevdirmezsin bu laflarını hatırlatırsın
veeeee bende çok daha kötü bişey daha var eşim daha ASKERE gitmedi
cnm eski eltimde sevdirmemişte oturduğumuz il çok küçük bir il herkesi tanır kv herkesde onu tanır.duymayan kalmadı eskisi sevdirmedi torunu diye ağlanıyo hala torunu 11 yaşında kv dem bakıyo anne almadı kızı.bende öle yapsam artk duymayan kalmaz. bu arada bi kere onunla bi yere bebek görmye gitmiştik.orda bebeğin babannesi sürekli bana sende al kucağına fln dedi.olsun almıyım dedim bnde gülerek bişey olursa diye.neyse bizmki ne dese beğenirsin.eski eltimle kaynımdan için diyoki çocukları doğduğu zmn sevmesini bilmiyolardı hemen alırdım kucaklarından çocuğu dedi.bnde anne onlar anne babası çocuğu nasıl severlerse sevsinler dedim. cahil insan bebek sevmeyi bilmez onların ilk çocuğuydu cahillerdi bi severken öldürürlerse dediydim demezmii.bi olsa banada yapar aynı şeyleri biliyorm bn
evet canım geç geliyo. kısa dönem gidecek inşallah önce ayrı eve çıkalım sonra göndereceğim askere yani böle düşünüyorum. inşallah böle olur.
slm canım ben de o sorun var ki herkezde var emin ol ......
öncelikle şunu söyleyimki kayınvalidelerin hepsi aynıdır şehirdekide bir dagdakide ...
..onun için sen bir çözüm yolu bulacaksan ki bul....eşinle sakın yollarınızı aırmayın bunların hepsi gelir geçer ki.
...hepsi biter olan sana ve eşine olur...ben ayrı gelin geldim kayınvalidemle aramızda 100 metre mesafede oturuyodu ve ben üç yıl koskacaman 3 yıl ki evliligimizin en güzel en tatlı yıllarını biz heranımızı annesiyle geçirdik evimde eşyalarımın tadını çıkaramadım koltuklarda kanepelerde yattım kime yarandım eşim dahil hHİÇ KİMSEYE ....ÇOK ŞÜKÜR 8 YILA GİRECEZ Kİ EVLİLİGİMİZ OTURDU EŞİM BENİ ANLAR OLDU AMA NEYE YARAR EN GÜZEL YILLARIM GELDİ GEÇTİ...
benim valide bana dogum yaptıgımı bildirmedi çıldırmak üzereydimama çok şükür şimdi iyim ve mesafeliyim ama sakın eşinizle yollarınızı ayırmayı düşünmeyin sabredin ....mutlaka yoluna girecektir...
kızlar artık cidden sinir edip duruyor eşimin annesi beni. milletin yanında beni rencide etmeler. evime gelen misafirlere karışmalar eşimin evine gelmesine kızması. en son bugün de haber vereyim dedim. anne ben doktora gittim sağlık ocagına gidecegim dedim. suratıma bönn bönnn bakıyor. ne oldu birşey mi var dedim. sen doktora gitmedinmi diyor gittim de simdide sağlık ocagına gidecegim dedim. eee bana zaten faydan yokki ne yaparsan yap dedi. işin mi var neye faydam yok anne dedim. yok birşey elifgibiolmak dedi eltimde yanında girdim içeriye elim ayagım zangır zangır titrediii. şeytan diyor. bas git oglunu ver eline rahat etsin. ne yüzünü görmeye tahammülüm var ne sesini duymaya.... he sağlıklı olsun bana uzak olsun eşime de dedim şurdan taşınalım beni buraya sürükleyerek getirirsin anca diye yetti artık kadın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?