Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar artık cidden sinir edip duruyor eşimin annesi beni. milletin yanında beni rencide etmeler. evime gelen misafirlere karışmalar eşimin evine gelmesine kızması. en son bugün de haber vereyim dedim. anne ben doktora gittim sağlık ocagına gidecegim dedim. suratıma bönn bönnn bakıyor. ne oldu birşey mi var dedim. sen doktora gitmedinmi diyor gittim de simdide sağlık ocagına gidecegim dedim. eee bana zaten faydan yokki ne yaparsan yap dedi. işin mi var neye faydam yok anne dedim. yok birşey elifgibiolmak dedi eltimde yanında girdim içeriye elim ayagım zangır zangır titrediii. şeytan diyor. bas git oglunu ver eline rahat etsin. ne yüzünü görmeye tahammülüm var ne sesini duymaya.... he sağlıklı olsun bana uzak olsun eşime de dedim şurdan taşınalım beni buraya sürükleyerek getirirsin anca diye yetti artık kadın yaaa

sevinççim hoş geldinnn...

hoşbuldum canım

böyle zamanları iyi değerlendiremezseniz bebiş biraz zor gelir canım
herşeyin sebebi stres sakin ol diyecem ama nasıl olunuyorki:26::26:

daha neler canım yaaa töbe töbeeee. sen yap bebeği doğuruncada sevdirmezsin bu laflarını hatırlatırsın

aa delimi ne kadın ..
ama annen güzel demiş biz alırız diye ohhhh
sen boş ver canım aile hayatına bak doğacak bebelerine bak
o konuşsun dursun

Allah yardımcın olsun canım dua ediyorum senin için
sende dua etmeyi bırakma Allah ı kadar büyükki hiç ummadığın anda bir sebep verir
ferahlara çıkarsın inşallah

süperrrr aferin tatlım sana tez zamanda rabbim muradını versin inşallah

ahhh ahh çok güzel yazmışsın canım daaa öyle olmuyor sen anne diye benimsiyorsun ama o seni kızı gibi görmüyor gelini gibi bile görmüyor
onların gözünde sadece el kızısın bizde öyle ben nişanı taktığımız ilk günden beri anne derim ama kendinin ağzından bir defa kızım lafı çıkmaz
sadece başkaları varsa o da arada sırada değer vermez umursamaz bizde bir yere kadar ver ver tek taraflı olmuyor
herşey karşılıklı

ama görmüyorlar canım istedikleri kadar desinler kızımız yerine koyduk ayrım yok şöyle böyle
ben asla ama asla inanmıyorum yaşadım biliyorum. kızlarının tırnağına taş değse koşarlar
ama benim bebeğim karnımda ölmüş kaynanam kendi sefasında

eşim çok istiyor
Bende istiyorum ama kendim daha eve alışamamışken biraz daha bekleyeyim diyorum
Aynen bebişme ait odam benimde yok
Odamda yerde yok
Offf oofffffffff

üzülme canım inşallah bebiş kısmetiyle gelir evinizde olur bebişinin odasıda

hoşbuldum canım

daha neler canım yaaa töbe töbeeee. sen yap bebeği doğuruncada sevdirmezsin bu laflarını hatırlatırsın

cnm eski eltimde sevdirmemişte oturduğumuz il çok küçük bir il herkesi tanır kv herkesde onu tanır.duymayan kalmadı eskisi sevdirmedi torunu diye ağlanıyo hala torunu 11 yaşında kv dem bakıyo anne almadı kızı.bende öle yapsam artk duymayan kalmaz. bu arada bi kere onunla bi yere bebek görmye gitmiştik.orda bebeğin babannesi sürekli bana sende al kucağına fln dedi.olsun almıyım dedim bnde gülerek bişey olursa diye.neyse bizmki ne dese beğenirsin.eski eltimle kaynımdan için diyoki çocukları doğduğu zmn sevmesini bilmiyolardı hemen alırdım kucaklarından çocuğu dedi.bnde anne onlar anne babası çocuğu nasıl severlerse sevsinler dedim. cahil insan bebek sevmeyi bilmez onların ilk çocuğuydu cahillerdi bi severken öldürürlerse dediydim demezmii.bi olsa banada yapar aynı şeyleri biliyorm bn

severken öldürmekmiii inanmıyorum canım yaaaaa
yapar valla hazırlıklı ol canım Allah kolaylık versin elalemin içinde dediği lafa bak

bnm eski eltimde hamileyken eşi askere gitmiş.o kv yle oturuyordu.annesi kahvaltıya çağırırmştı bazen .göndermezlermişti.halbuki aynı ildeler ve yakınlar.o yüzden çok zor olur bebiş varken sen ayrı o ayrı bide baştakiler yeter insana zaten.

slm canım ben de o sorun var ki herkezde var emin ol ......
öncelikle şunu söyleyimki kayınvalidelerin hepsi aynıdır şehirdekide bir dagdakide ...
..onun için sen bir çözüm yolu bulacaksan ki bul....eşinle sakın yollarınızı aırmayın bunların hepsi gelir geçer ki.
...hepsi biter olan sana ve eşine olur...ben ayrı gelin geldim kayınvalidemle aramızda 100 metre mesafede oturuyodu ve ben üç yıl koskacaman 3 yıl ki evliligimizin en güzel en tatlı yıllarını biz heranımızı annesiyle geçirdik evimde eşyalarımın tadını çıkaramadım koltuklarda kanepelerde yattım kime yarandım eşim dahil hHİÇ KİMSEYE ....ÇOK ŞÜKÜR 8 YILA GİRECEZ Kİ EVLİLİGİMİZ OTURDU EŞİM BENİ ANLAR OLDU AMA NEYE YARAR EN GÜZEL YILLARIM GELDİ GEÇTİ...
benim valide bana dogum yaptıgımı bildirmedi çıldırmak üzereydim ama çok şükür şimdi iyim ve mesafeliyim ama sakın eşinizle yollarınızı ayırmayı düşünmeyin sabredin ....mutlaka yoluna girecektir...

öncelikle şu anda herşey yolundaymış ona çok sevindim. Ben de evliliğimin 6. senesindeyim canım
ilk 2,5 senemi burnumdan getirdiler bu yüzden ölsem bile eşimi affedemeyeceğim
şimdi eşimle iyiyiz kaynanaylada sınır koydum araya gayet resmiyiz

al işte gelde pozitif ol haber verme canım sende sana böyle davranan birine sende aldırış bile etme

kızlar bir haftadır yoktum ya kaynanatöre yemeğe gidiyoruz bana dua edinde
sinir krizi geçirmeden gelebileyim yazarım sonra size öpüyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…