Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

öle düşünme canım benim buda bizim imtihanımız işte. sen bunları boşver hem bebişe odaklan tatlımmm

valla insanda ne bebiş hevesi bırakıyorlar nede yaşama sevinci canım
akşam olunca eve gidesim bile gelmiyor artık ama mecburen gidiyorum
bu seferde odama kapanıp dışarı çıkmamak istiyorum
bütün dünyam o oda zaten...

Son düzenleme:

ah efsunum ah seni bu yüzden seviyorum çok yakın buluyorum işte çünkü aynıııııı bennn aynıları valla

ah efsunum ah seni bu yüzden seviyorum çok yakın buluyorum işte çünkü aynıııııı bennn aynıları valla

evet handecim sanki tıpkısının aynısıyız biz...
Bebiş yapsam bi dert yapmasam bi dert...

canım bebiş çok mu istiyosun. bende istiyorum aslında ama daha erken şartlar ortada diyorum bebiş olsa mesala ona ait bi oda bilke yok. daha çok sebep var tabi o yüzden duygularımı bastırıyorum.

canım bebiş çok mu istiyosun. Bende istiyorum aslında ama daha erken şartlar ortada diyorum bebiş olsa mesala ona ait bi oda bilke yok. Daha çok sebep var tabi o yüzden duygularımı bastırıyorum.

eşim çok istiyor
Bende istiyorum ama kendim daha eve alışamamışken biraz daha bekleyeyim diyorum
Aynen bebişme ait odam benimde yok
Odamda yerde yok
Offf oofffffffff

eşim çok istiyor
Bende istiyorum ama kendim daha eve alışamamışken biraz daha bekleyeyim diyorum
Aynen bebişme ait odam benimde yok
Odamda yerde yok
Offf oofffffffff

ya bitanem çocuk şans getirir rızkıyla gelir derler ama sende bende daha yeni evliyiz ve şartlar daha oturmamış ben en azından bir yılı geçirme taraftarıyım. şartlarımız ortada psikolojimiz belli bişey biz bu durumdayken bebişimize ne verebileceğiz ki

evet rıskıyla gelir de odasını getiremiyor ki garibim
Benim 1. Yılıma az kaldı zaten doğana kadar 2 yıla yaklaşırım daaaa
evlilikten bişey anlamadık kiii bebiş olduktan sonra hiç anlama şansımız olmayacak
Uuffff daraldım yine

veeeee bende çok daha kötü bişey daha var eşim daha askere gitmedi

ah be bacım asrın hatasını yapmışsın
askere gitmemiş adamla evlenilir mi hiç gülüm yaaaa

ah canım ah aslında eşim askere gidecekti ama sorunlar çıktı falan kaldı kısmet işte. ama onu çok seviyorum yaaaa özledim zaten kaç gündür görmüyorum doğru düzgün ayyy askere gidince ne yapacağımmmm.

evet kısmet...
Niye göremiyorsun geç mi geliyor yine?
Eşin askere gidince zor olacak canım malesef
özlem bi yandan evdeki isyanın bi yandan
Inşallah kısa dönemdir

valla bitanem ben öle karar aldım ne yapayım. artık günümü yaşıyacağım ne geçmiş ne gelecek yok benim için bugün bitti mi iyimiyim çok şükür yarına allah büyük yoksa ne yapayım oynatmaya az kaldı doktorum nerde oldum yaaa

bu arada sözünü dinledim günlük tutuyorum artık.eşime aşk mektubu gibi oldu ama varya eşim bi okusa eminim ki ağlar valla

evet kısmet...
Niye göremiyorsun geç mi geliyor yine?
Eşin askere gidince zor olacak canım malesef
özlem bi yandan evdeki isyanın bi yandan
Inşallah kısa dönemdir

evet canım geç geliyo. kısa dönem gidecek inşallah önce ayrı eve çıkalım sonra göndereceğim askere yani böle düşünüyorum. inşallah böle olur.

aynen bende kimse için üzülmeyeceğim ben hasta olmaya başladım artık
bebiş bile gelmiyor o yüzden
Günlük tutmak iyidir canım paylaşmak gibi bir nevi ama yazdıklarına dikkat etmeyi unutma
Ağlasın ağlasın Içindekileri anlamaz başka
benim eşim ağlamama dayanamaz mesela

benim eşim kızar ağlamama ama o günlüğü okursa kesin ağlar adım gibi eminim. bitanem ben çıkıyıyorum mesai bitti. öptüm.
evde net yok pazartesi görüşürüz kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…