kızlar bide sabahları incir ve ceviz yeyin çok işe yarıyo. hergün 5 tane. nüfüs patlaması olacak valla
bide ovulüasyon testi alın. gebelik testi gibi uygulanıyo eğer çift çizgi çıkarsa bilin ki ogün yumurtlama günü doğru maçaaaaaa
Evet maçlar daha yeni
Canım üzüm pekmezi iç yanında c vitamini içeren meyveler
felan ben mesela portakalı sıkıp içine 2 yemek kaşığı pekmez koyuyorum
direkt kana geçiyor
kızlarr biraz sonra kolay hamile kalmak için bitkisel bir kür geliyor bana
eğer eşinizde problem yoksa süper etkiliymiş yumurta kalitesini arttırıyormuş
ikin olma şansı bile varmış denenmiş 5 sene çocuğu olmayan öğretmen arkadaş
denemiş ilk ay hamiş kalmışSizinle paylaşacağımm
kızlar bana şimdilik müsade evimi silip süpüreyim toz alayım geliyorum öptüm sizi kürü paylaşacam bir yerlere ayrılmayın
kızlar bide sabahları incir ve ceviz yeyin çok işe yarıyo. Hergün 5 tane. Nüfüs patlaması olacak valla
bide ovulüasyon testi alın. Gebelik testi gibi uygulanıyo eğer çift çizgi çıkarsa bilin ki ogün yumurtlama günü doğru maçaaaaaa
tamam canım paylaş bakalım
ok canım buralardayız bizde
bunlarıda mesaj atim ben
bende duydum onu artık önümüzdeki ay bu aydan geçtik
desene bu ay boşa gitti.
bikaç gündür takip edememiştim,konu baya değişmiş..bebiş odaklı sohbetler,ne güzeeelll !!! çok heyecanlandım şimdi yaa biz de bu ay elimizden geleni fazlasıyla yaptıkBakalım...bakalım...
HOŞGELDİN CANIM
konu aynıda canım arada bebişte konuşuyoruz işte
hadi hayırlısı bakalım canım
batın ne zaman senin
kızlar bir de ben kadınlar kulübüne gebelikle ilgili konular için üye olmuştum,sadece onları okuyodum.2 ay filan olmuştur.sonra burayı keşfettim,baktım neler varmış neler
şimdi burda da bebek muhabbetleri açılınca,oraya temelli girmez oldum!! sizleri arkadaşım gibi görüyorum,daha samimi geldiniz,ondan mı bilmem.böyle daha iyi oldu
hoşbuldum efsuncuum..konuşalım konuşalım herşeyii..
benim bat 8 mayıs..yumurtlama günlerimi henüz geride bıraktım
senin ne zaman?
bir de bişey sorucam,benim adetim hiç sapmaz 28 günde bir olurdu.hiç geciktiğini,erken geldiğini bilmem..ama geçen ay tam 5 gün gecikti.artık doktora kan vermeye gittim ki orda adet oldumdr stres,mevsim geçişi filan etkilemiştir,ondan gecikmiştir dedi..ama şaşırdık yani..şöyle bişey duymuştum.bu tür gecikmeler vücudun gebeliğe hazırlandığını gösteriyomuş..aslı var mı bilmem ama,sen duydun mu böyle bişey
bizde sizleri görüyoruz canımmm
benim 14 mayıs 15 te olabilir
benimde genelde hep 30 oluyor yani aynı günlerde hep 14 mart 14 nisan 14 mayıs gibi benimki...
bendede genelde gecikme olmaz 1 yada 2 gün canım
günün geçmesini değilde kanın azaldığını yani 1 2 günde kesildiğini duydum bende
şuan 7 aylık hamiş arkadasım var o dedi bu ay bana benimki 3 gün sürdü 3 gün olmadın sonra 7.günde lekelenme oldu yine
bana o arkadas dedi bende hamiş olmadan önce böyle oldu diye
ama oda olabilir yani canım
bi önceki ay da 3 gün kanamam oldu,2 gün kesildi,sonra yine oldu...yani kısaca son 2 aydır,adetimde bazı değişiklikler yaşıyorum..hayırlısı bakalım,bu ay çok üstüne düşmedik,yaptık bittiiüstüne çok düşmemek lazım,çok bahsedince isteyince gelmedi bizim bebekciğimiz.biz de umrumuzda değilmiş gibi yaptık
efsuncum aslında son dönemlere gelmişsin yumurtlaman geç oluyosa eğer hala ihtimal var demektir.ben derim ki boş geçme şanşını dene. maçtan sona kurallara uyuyosun demi canım.kalkma şöle yat bi yarım saat dinlen yani falan...
bi önceki ay da 3 gün kanamam oldu,2 gün kesildi,sonra yine oldu...yani kısaca son 2 aydır,adetimde bazı değişiklikler yaşıyorum..hayırlısı bakalım,bu ay çok üstüne düşmedik,yaptık bittiiüstüne çok düşmemek lazım,çok bahsedince isteyince gelmedi bizim bebekciğimiz.biz de umrumuzda değilmiş gibi yaptık
valla perşembe doktordaydım çatlamamış yımırtalar vardı
bencede boş geçmim bari
normalde kalkar hemen duşumu alırdım ama bu ay yattım sabaha kadar
canım kalkma yat çok önemli bu. sırt üstü yat şöle bi güzelce canım. çalışmalara da devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?