Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ahh şu iş güç izin almak çok zor oluyor yaaa

valla öle yaaaa. yıllık izinden alsam diyorum oda zaten iki hafta bir hafta şimdi alsam geriye kalacak bi hafta oda çok az kalıyo. amaaaan aklı olan gurbete gitmesin BENDEN TAVSİYE. daha doğrusu acı bi TECRÜBE...

valla öle yaaaa. yıllık izinden alsam diyorum oda zaten iki hafta bir hafta şimdi alsam geriye kalacak bi hafta oda çok az kalıyo. amaaaan aklı olan gurbete gitmesin BENDEN TAVSİYE. daha doğrusu acı bi TECRÜBE...

Eğer çok ihtiyacın varsa kullan izninin 1 haftasını.

Daha iyi hissedersin kendini.

valla öle yaaaa. Yıllık izinden alsam diyorum oda zaten iki hafta bir hafta şimdi alsam geriye kalacak bi hafta oda çok az kalıyo. Amaaaan aklı olan gurbete gitmesin benden tavsiye. Daha doğrusu acı bi tecrübe...

bencede kullan git canım ii gelir az ferahlarsın
kv kurtulursun 1 haftada olsa

cuma günü kaynanatöre gittik kadın yemek yapmamış üstelik bizide evde bıraktı gezmelere gitti
bugünde aramışlar akşama yemeğe çağırıyorlar valla benim aklım ermedi bunlara

cuma günü kaynanatöre gittik kadın yemek yapmamış üstelik bizide evde bıraktı gezmelere gitti
bugünde aramışlar akşama yemeğe çağırıyorlar valla benim aklım ermedi bunlara

hatasını telafi ediyor sanırım
kocan deseymiş geçen seferki gibi olmasın yemek işi

arkadaşlar benim kayınvalide de hiç hazırlık yapmıyor. 6 aylık evliyiz, iş yerinden çıkıp akşam gidiyoruz, gider gitmez eşim salata yapmaya falan girişiyor ben de yardım ediyorum. çocuk mahçup oluyor , haberli gidiyoruz bari salata malzemelerini fln yıka. benim annem güzel sofralar hazırlar ben de çok severim misafir ağırlayıp yedirip içirmeyi, garip geliyor vallahi.

hatasını telafi ediyor sanırım
kocan deseymiş geçen seferki gibi olmasın yemek işi

kız yokk kociş gelemeyiz işimiz var demiş bana bile sormadı

benim annemde telaşlıdır ne sofralar kurar salataya cacıka kadar yapar dolaba koyar
ama kaynanatör ün umurunda bile olmaz gider aç döneriz
yada bize yaptırır kendiside yer

nişanlıyken iş yerime çok yakındı evleri ramazanlık gün beni iftara çağırırdı
bende giderdim işten çıkıp koştura koştura genelde ezan okunmasına çok yakın
yada okunurken bi giderdimki sofra hazır değil salata felan yapılmamış beni bekliyor

sonra bi silkelendim kendime geldim ben eve gidiyorum anneciğim sofrayı kurmuş beni bekliyor
ellerimi yıkayıp geçiyorum yemeğe ondan sonra gitmez oldum

akşama kadar evde oturuyor benden bekliyordu gelde dellenme

kötü düşünüp kadından soğumayayım istiyorum sewinnncc , soğukluk fena ama ne yalan söyleyeyim yaptıkları çok kötü yenmiyor. en son giderken eşime dedim ki yorulmasın kahvaltı hazırlasın. gittik peynir zeytin fln.. :) kendi ailemizde alışkın olmadığımız için garip geliyor. ama yemeyi çok seviyor , ben evden gittiğimizde pasta börek yapıp götürüyorum bayılıyorlar valla :)

baştan belliymiş kız senin kv
balık baştan kokmuş yaniii

aynen vallaaaa bana gelirler yer içerler yemeyi severler kendine yenmiş içilmiş aramaz ama tembelliğinden yapmaz beklerde bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…