devam devam
evin ayrı olacağı yok bebiş bari gelsin demi
gelsin tabi canım belki o zaman ayrı olur ev. sığmayınca çocukla falan. bebişin şens getiri inş. annesi sanaaa
nerde o günler canım yaaaa
inşallah şanslı gelir canım inşallahh...
artık hiç bişey anlamıyorum çünkü psikolojim iyice bozuldu
al bendende o kadar dün satlerce ağladım eşimde kızdı. ağlamayı hiç sevmez. sonunda zaten dedim yeter yaa ben senlemi annenle mi evlendim die ama hiiiiiiiiiiç kime diyosun ki dinledi dinledi sonra tuttu ben balkona çıkabilirmiyim dedi.buyur işte anvak kaçsınlar. üstüne gidince de yeter yaaa bide mutluyum de bide şükret yaa diyo.bende mutlu et o zaman dedim. ufffffffffffff ne olacak böle yaaa
bide eşimle sadece dün beraberdik şu son iki üç haftadır hiç göremiyorum. dün izinliydi. bana tutmuş ben dışarı çıkabilirmiyim diyo. ölürmüsün öldürür müsün?
canım kan değerlerin düşükse hematologa git mutlaka o seni yönlendirir
bikaç gündür takip edememiştim,konu baya değişmiş..bebiş odaklı sohbetler,ne güzeeelll !!! çok heyecanlandım şimdi yaa biz de bu ay elimizden geleni fazlasıyla yaptıkbakalım...bakalım...
kızlar bir de ben kadınlar kulübüne gebelikle ilgili konular için üye olmuştum,sadece onları okuyodum.2 ay filan olmuştur.sonra burayı keşfettim,baktım neler varmış neler
şimdi burda da bebek muhabbetleri açılınca,oraya temelli girmez oldum!! sizleri arkadaşım gibi görüyorum,daha samimi geldiniz,ondan mı bilmem.böyle daha iyi oldu
bi önceki ay da 3 gün kanamam oldu,2 gün kesildi,sonra yine oldu...yani kısaca son 2 aydır,adetimde bazı değişiklikler yaşıyorum..hayırlısı bakalım,bu ay çok üstüne düşmedik,yaptık bittiiüstüne çok düşmemek lazım,çok bahsedince isteyince gelmedi bizim bebekciğimiz.biz de umrumuzda değilmiş gibi yaptık
Cnm senelerdir tedavi goruyorum ben bu konuda.
Kullandigim ilaclarimda belli.
Aynilarini yine kullaniyorum.
Burada dil konusunda sikinti yasadigimizdan dr gitmemiz zor oluyor.
Esimle de tekrar konusmadim konuyu.
Kendimce daha simdiden 2ay daha erteledim:))
Esim tmm dedi, beni stres basti sanirim.
gıcıga bak sen yaawww
ne dedin yaaa
Ewt cnm ya, onun uzerine atmak isime geliyormus herhalde.
Tirstim ne yalan soyliyim, bu rahati nerde bulacagim diye dusunmeye basladim, kendime yok artik bile diyorum:))
Korunan esim, korunmasini ben istiyorum simdide:))
Ay yok vala, yaranilmaz bizlere.
Bakalim Turkiyeye gelecegim ins, ondan sonra baslariz dedik en son.
Kafadan yani 2ay erteledim, hayirlisi bakalim.
ya ailemi çok özledim ben yaaaaaaaaaaaaaa. dayanamıyorum artık. annemi özledim babamı özledim kardeşlerimi özledim. eski iş yerimi iş arkadaşlarımı özledim. iş yerinden izin alamıyorum amaaaaa
Merhabalarrrr....
Bugün çok mutluyum.
Eşimle uzun zamandır problemlerimiz vardı.
Şimdi daha iyiyz.
Daha da iyi olacağız.
İçimden mutluluğumu paylaşmak geldi....
ya ailemi çok özledim ben yaaaaaaaaaaaaaa. dayanamıyorum artık. annemi özledim babamı özledim kardeşlerimi özledim. eski iş yerimi iş arkadaşlarımı özledim. iş yerinden izin alamıyorum amaaaaa
hiç gitme ihtimalin yokmu canım
valla bişeyler ayarlamaya çalışacağım bu aralar belki hafta sonu falan çünkü hiç ii değilim biraz rahatlarım hatta gidip bir hafta kalsam diyorum ama imkansız
valla bişeyler ayarlamaya çalışacağım bu aralar belki hafta sonu falan çünkü hiç ii değilim biraz rahatlarım hatta gidip bir hafta kalsam diyorum ama imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?