Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

yok bacım görsen benden diriler benıde gömer bunlar beraber oturuomya ondan ole dedım malum 2 kısının ısıyle 4 kısının ısı bır deıl...

haklısın canım aynı değil malesef
sohbet güzel gidiyordu ama eşim geliyormuş
çıkmam lazım kusura bakmazsan kendine ciciş bak...

bosverin kizlar Allaha havale edin yeri gelincede lafinizi otutturun icinize atmayin icinizde kalmasin yeterrr...ilahi adalet tecelli ediyor kocalarinizla bosuna kotu de olmayin hatta daha da iyi olun ki kudursunlar....

Kızlar bende dert 1 diil 3 tane kv, kp ve elti! 2,5 sene hamile kalamadım torun torun yediler beynimi eltim nispet yaptı falan hamile kaldım kız olduğunu öğrenene kadar eltim hep aradı bebek iyimi diye düşsün diye bekledi günahı boynuna kız çocuktada hevesi var bizimkinin kız olduğunu duyunca bidaha aramadı denk gelip konuşursakta bebek iyimi varmı bi sorun falan diyo bişe bekler gibi merakla neyse...
Bebeğe kıytırık 2 yelekten ve 50 tlden başka bi katkılarını görmedim tedavilerde dahil üstüne para versek kaparlar durumları çok iyi olduğu halde. Kayınpeder nasıl olduysa para vercem dedi bende bebeğe bilezik yaparım hatıra dedim bütün mahallemize yaymış para vercem diye öyle bi övünüyoki dersiniz ev alcak torununa vereceği 1000 tl para bana ikidebir diyo babana söyledinmi baban ne yapcak bilmem ne. Çok cahil bi adam olduğundan takmamaya çalışıyorum.
En sonda kv ve kp keşke normal doğursan demeye başladılarki ben myom ameliyatı oldum sezeryan gibi hem ondan hemde bende bebekte kiloluyuz tansiyon problemide var normal doğum riskli zaten korkuyorumda o yüzden sezeryan olcağım belli ama laf anlamıyolar. Bebek hiç aşağı inmedi ama plasentada kireçlenme var ikidebir kaynanam ay insede normal olsa diyo kayınpeder bile utanmadan karışıyo gelininle böyle şeyi nasıl konuşursun?
Eltim başka şehirde burda ailesi var hem gezmeye hem bebeği görsün diye gelmiş 15 gün kadar kalcakmış tutturmuşlar 10 gün sonra mevlütü yapalımmış neymiş eltimde burda olsunmuş geleceği 3 saatlik yol gitsede yine gelir çalışmıyo haftasonu yaparız kaynımla gelirler çokta dert değil yani ama neden bu ısrar anlamadım ben 10 günde nasıl toparlanabilirimki bide bi dünya akrabaları var 100 kişi toplancak ben nasıl iyileşmeden o kadar insan ağırlarım?
Kendi annemle aynı apartmandayız ve 2 evide açıcaz anca sığacak bu iki evede temizlik yapmak demek inanın ne kv ne elti 1 kez gelip yardım lazımmı demediler annemle telef olduk 2 evide temizlerken uğrayan bile olmadı kaynanam dün çağırdı kendine misafir bide diyo yardıma gelebilcenmi delimi ne ama gezmek oldumu gelirler hizmet beklerler.
Bugün aradım sabah bizimle gelmesinler sonradan gelsinler diye çok erken gitcez biz falan dedim çekemem onları o stresle o ara bile 10 güne mevlütte yapılır diyo bende bilmiyorum iyi olurmuyum dedim sonrada kendime kızdım bi işin ucundan tutmuyosunuz bide emrediyosunuz demedim diye bidaha lafı açılırsa dicem yoksa içimde kalcak!
Yarın sabah doğuma gidiyorum nolur dua edin bu stresle burnumdan gelmesin kızıma kavuşmam dosta düşmana karşı rabbim sağsağlim kavuştursun bebeğimle beni...

Eşin ne diyo derseniz o beni savunuyo ama tavrını koyamıyo pasif davrandığı içinde onu takan yok!

Son düzenleme:
dün gece eşmle tartıştık buarada düğün olmadı ayrı evlerdeyiz bugün bi tartışma daha neyse oturduk konustuk bak dedim ben senin ailen gibi değilim bana laf sokup durmasın annen ben kaldıramam yazık değil mi bana düğüne 24 gün kala gözümün yaşı dinmedi vs bi de orda ağladım biraz da dedim annen beni küçümsüyor(kendi okumamış ama bnm öğretmenliğimi sorguluyor hasbam:)) neyse eşim dedi tamam. neyse bi dğüne gittik çıkışta kv ye uğradık dedim sen bana 2 bilezik takcan ucuza gidiyorum ben gene fakir edebiyatı yaptı(90bin parası var ya neyse) ben de dedim ki merak etme ben doğurana kadar biriktirir doğumda takarsın borç hanene yazıyorum :) hahaha oh rahatladım valla

hepinize günaydın tatlış gelincikler
Rabbim ne dileğiniz varsa bugün gönlünüze göre versin inşallahhh...

canım bnm umarım okuyabilirsin bunları sakın takma kafana sütün kesilmesin loğusa stresli olur derler terslen biraz boşver kp kv yi yap nazını ohhh güzel ve sağlıklı bir doğum olsun da sefanı sürrr

efsunum günaydın nasılsın

günaydın ahkeşkem nasıl olayım atıştık akşam bizimkiyle erken kalkıp kahvaltı hazırlamak benim zoruma gidiyormuş bende 6da kalktım kahvaltısını hazırladım yolladım işe şimdi anneci kalksın ona da kahvaltı hazırlayayım diye bekliyorum işte kimse yoktu nette oyun oynuyorum bende sen nasılsın canım

canım benim atışmayın yaa bazı erkeklerin var böle kahvaltı tutkusu işte.inan birbirinizi üzmeye değmez.
efsun dün dr ye gittim ya sonuçlar belli oldu dr epilepsi dedi ilaç tedavisine başladık.......
kocaman boşluğa düştüm sanki

aman boşver onlar nasıl isterse öyle olsun benim için önemi yok zaten artık
çok ggeçmiş olsun yaa inan ne diyeceğimi bilmiyorum ahkeşkem
ilaçlar fayda veriri inşallah sana gerçi epilepsi hakkında pek bilgim yok ama
düşme boşluğa canım Rabbim yanında yar ve yardımcın olsun inşallahhh

amin canım çok saol. insan şok oluyo birden ne yapacağını şaşırıyo. hastaneden eve gelene kadar eşimle hiç konuşmadık konuşamadık ikimizde şok olduk neye uğradığımızı şaşırdık. sadece ikimiz değil herkes kötü oldu kv bile. sabah çıkarken yine tembih ediyo ilaçlarını aksatma sakın die.
hele annem beni de göremiyo yazık aklı bende kaldı. babam desen seni seviyorum die başladı telde ağlamaya kötü bi akşamdı yaaa. zamanla alışacağız ama tedavisi var sonuçta zorlu bi süreç ama sabır. rabbim büyük...

vay anasını ya bizden başka herkes herşeyi çok biliyo bi biz cahil kalmışız, özellikle kaynana,kayınbaba,elti,görümce... başka kimsede kalmadı galiba :)

neyse canım sen bunlarla niye canını sıkıyosun salla gitsin umrunda olmasın sen artık lohusa sayılırsın... niye illa normal doğumu bu kadar çok istiyolar anlamadım, çokmu iyi bişeymiş,ben normal doğum yaptımda noldu başım göğe mi erdi, az daha kan kaybından ölüyodum yoğun bakımdan ne çıkar nede yaşar bu kadın dediler bana, öldürmeyen Allah öldürmüyo bunu bir kere daha anlamıştım...

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, uzun ömürlü, hayırlı bi evlat olsun inş... şimdiden Allah analı babalı büyütsün...

canım yaaaa
inşallah hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun canım
evet ilaçlarını sakın aksatma vaktinde al canım
kalır tabi akılları sende sen onların biricik yavrususun
rabbim sabır verecek ve inşallah bu zorlu süreçte bitecek canım inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…