- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
kızlarr ben geldimm...yeri değil ama size bişe sorucam..bnde 3 gündür mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku hali karnımın iki tarafnda şişlik vede gaz var.akıntım arttı .yürürken batmalar oluyo.dün akşam acile gittk kan tahlili yaptılar ama negatif.progestan kullanıyorum acaba ondan olurmu yoksa hamilelik kana kaç günde geçer.bilgisi olan varmı..
benim kayınvalidem bizden 45dk.uzaklıkta oturuyor,görümcem ve ben aynı şehirdeyiz,eşimin 2.evliliği ilk evliliğinde altlı üstlü oturmuşlar,eşim evin tek erkeği kayınpederim 10 yıl önce vefat etmiş.biz eşimle evlendiğimizde kayınvalidem ben daha 15 günlük evli iken artık kış geldi diyerek bizim yanımıza geldi evimiz merkezi sistem,benim saf kocam çağırmış,kadın kış bitimine kadar bir bizde bir görümcemde,bizde kaldığı zamanlarda odası yatak odasının yanındaydı ses çıkacak bişey olacak diye diken üstündeydim allahı var hiçbirşeye karışmadı ama ben evde yokken çamaşırları yıkardı bir bakardım benim tangalar dantelli donlar askıda kuruyor,bir iki sustum en son eşimle tartışma yaşadık kayınvalidemin evinde ramazan bayramında kayınvalidem ve görümcemde eşimi savundu ben tek başıma 3 kişinin hakkından geldim.son sözüm sen böyle yaparak şımarık oğlunu daha şımartıyosun ama damadın bu yapılanları gördükçe kendine pay biçer aynı şekilde kızını da üzer sende bir kadınsın beni anlaman gerekirken taraflı davranıyorsun dedim ne hakaret ettim ne aşağıladım odanın kapısını kapattım,dışarıdan oğlum böyle evlilik olmaz yürümez konuşmalarını dinledim.çok içerledim nihayetinde karı kocayız ve barıştık en uygun bir zamanda annenin o lafını unutamıyorum annene baktıkça aklıma geliyor dedim.annemde bende farkındayız dedi eşim bana soğuk mesafeli davranıyor çok kırıldı herhalde demiş,evet dedim biraz zaman geçsin bakarız dedim,bu senede kış oldu toplasam 1 hafta kalmıştır bizde gelmedi,şimdi o bana sıcak davranıyor eşime karşı beni koruyor,demekki bir deprem gerekiyormuş.anladılar ki her kuşun eti yenmez heleki benim ki hiç yenmez....ben bağırmam ağlamam hakaret etmem ama hayatının sonuna kadar unutamayacağı tavrı görür ezilir...
arkadaşlarım beni yalnış anlamayın ama laftan anlayana saz anlamayana davul zurna az derler ben buna inanırım.seninkinin ikinci evliliği olduğu için bunun etkisi vardır kesin.
ben kv hiç yüzgöz olmadım. o dedi ben cvp vermedim. sadece normal konuşma oturma muhabbetlerinde yaptığı yalnışları güzelce söyledim.
eşimi dolduruyomuş gibi olmiyim diye zaman zaman karşıma aldım konuştum. kırıldım yazdım, msj çektim, mektup yazdım hatta eşime.
çok sinirlendim soğuk durdum tavır yaptım. bunu annesine yapmışımdır. tavır koyarım yane. ama anlamadılar. hep eşime dedimki beni dinledin ama bir kere anlmaya çalışmadın değil anlamak çaba bile göstermedin. duvara yapsaydım tüm bunları duvar dile gelirdi, üzülürdü. sen karşımda sadece durdun, verdiğin cvp lar sadece bana laf sokuyosun eleştiriyosun, yine beni hayal kırıklığına uğrattın oldu dedim. ama 2,5 senelik birlikteliğin sonunda ayrılık aşamasında olduğumuz halde adammm hala benim birşey yapmamı düzeltmemi bekliyor. bide bana demez mi sen beni alttan al, sus, idare et, çok anlayışlı ol... yani bu adamla konuşsanda aynı, tavır yapsanda aynı, buna bağırsan yine aynı. demez hiç yaww bu kadın niye bunu yapıyor.bunlarda işte cahillikten başka bişi deil bana göre
hoşgeldin canımm valla tam olarak bilmem ama adetin geçtiyse kanda çıkar muhakkak. hatta bazen adet günü gelmeden bile çıkanlar olduğunu duydum.
sen bebek istiyomuydun??
kııııııız annane gittide nie demiyosun amaaaaan bi kv kaldı desene allah büyük bakalım yer gök dua ile oda biyerlere gider inşallah
az önce yolcu ettik anneanneyi izmire canım gitti...
gitmek istiyorda hasta diye yollamıyoruz
efffsunnn umm bende seni çok sevdim, hepinizi sevdim valla. ama çokkk isterdim görüşebilme imkanımız olsun diyeee..
valla siz zaten yumurtalama dönemini umursamayın ama çalışma yapın, bebek düşünerek yapmazsan daha rahat hamiş olursun bence...
eylülün de temizlik yaptığını pek sanmıyom ama neysebakalım onun durumuda 1 aya belli olur. bu kadar çalışmaya ne olmuş diye
kızlar
eşimin 2-3 sene sonra işinde pozisyon değişikliği olabilir.değişince şehir değişikliği de olabilecek..belli şehirler.ankara da var içlerinde..dün öyle bi konuştuk daha ortada bişey yok ama ben sanki hemen olcakmış gibi duygulara kapıldım..ankaraya tekrar taşınmak bana önce çoooooooookk güzel geliyo.ama bişeyler düşününce bi duraksıyorum.ne düşündüğümü tahmin edersiniz :)
eşime kalsa hemen değil ama bi 15 sene sonra gitmek istiyo oraya..bi de bizim işte tayin olayı öğretmenlik gibi filan değil,sürekli zorunlu olarak yer değiştirmicez yani..
o insanlardan o kadar sıkıldımki,o kadar görmek istemiyorumki,aynı şehirde olmak o yüzden kötü geliyo..yoksa belki de bşy olmıcak.onlar karışmaz,bişey yapmaz ama başka sıkıntılar olur işte..
bi yandan da diyorumki,2-3 seneye neler değişir,belki herşey daha iyi oturur,sorun filan olmaz,mesafeyi koruyabiliriz..
bi yandan diyorum bunların hepsi saçma,boşver zaman ne gösterirse....
bi yandan kendi ailemle aynı şehirde olmak istiyorum şiddetle..ama bebek olunca ve zaman da geçince ben alışırım iyice,kimseyi aramam gibi de geliyo..
şimdi bunların zamanı değil bunu basa basa söylüyorum ama düşünüyorum da işte...
bi yorum yapsanız bana..ne diyorum ben anladıysanız tabii,çok karışık yazdım :)
sinirden çatlıyorum yaaaaa. eşim dr ye götürecekti gelmedi işi varmış ablamı ara diyo gitmiyorum dr ye falan giderim ben kendim dedim.ne trip yapıyosun die bağırıyo sen ne bağırıyosun beee yeter kafası atan bana çatıyo anasını satayım yeter bee dedim suratına kapattım başlarım işine beee
eşim geliyo ha şöle yola gelecek
efsun da kayıplara karıştııı
aman ıyı barı bırı gtmıs de cnm kaynananmı gtmek ıstıo sız gondermıonuz....
evet anneanne gitti canım
bi iki gündür iyiymiş kolu bende gitsem mi diyor eşim ne işin var otur evde diyor
bencede kolu ağrı ya ağrı ya nereye gidiyo kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?