Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Valla ben zırt pırt nişanlımın evine gitmem 8 ayda 1 bayram 1 anneler günü 1 de geçen babalar gününde gittim yeter. Gelinliğimi kendisi diktiği için artık haftada bir dükkana gidiyorum okadar da olsun. Dediğim gibi şimdilik iyi umarım devamıda böyle gider

nişanlı arkadaşlar benim kv nişanlıyken de soğuktu,evlenince de değişmedi,daha beter oldu hatta..
hatta eşim istemeye gelmeden bir ay önce anasına götürdü tanıştırmaya,o gün iyiydi hoştu..sonrasında sordum benimkine,annen ne dedi benim hakkımda diye..hiçbişey dememişti :) çok şaşırmıştım.yani oğlun evlenecem diye kız getiriyo bi yorum yap de mi..bikaç gün sonra yorum yapmıştı hanfendi.çok beğenmişmiş,hanım hanımcıkmışım..anca jeton düştü demekki..o zaman anlamalıydım ama işteeeee.....

bu arada turkuazım sağol,ben de biliyorum ayrı şehir daha iyi ama kendi ailemi de istiyorum işte...ankaraya gitmeyelim deyince vicdanım sızlıyo,ailemi istemiyo muyum diye..ama dediğin gibi çoluk çocuğa karışınca artık farklı bakıcam herşeye..hem biz de ayrı bi aile olduk artık işte...neyse,ne diye düşünüyosam bunalrı şimdiden..kafa işte !!!

kızlarr ben geldimm...yeri değil ama size bişe sorucam..bnde 3 gündür mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku hali karnımın iki tarafnda şişlik vede gaz var.akıntım arttı .yürürken batmalar oluyo.dün akşam acile gittk kan tahlili yaptılar ama negatif.progestan kullanıyorum acaba ondan olurmu yoksa hamilelik kana kaç günde geçer.bilgisi olan varmı..

hoşgeldin canımm valla tam olarak bilmem ama adetin geçtiyse kanda çıkar muhakkak. hatta bazen adet günü gelmeden bile çıkanlar olduğunu duydum.
sen bebek istiyomuydun??

benim kayınvalidem bizden 45dk.uzaklıkta oturuyor,görümcem ve ben aynı şehirdeyiz,eşimin 2.evliliği ilk evliliğinde altlı üstlü oturmuşlar,eşim evin tek erkeği kayınpederim 10 yıl önce vefat etmiş.biz eşimle evlendiğimizde kayınvalidem ben daha 15 günlük evli iken artık kış geldi diyerek bizim yanımıza geldi evimiz merkezi sistem,benim saf kocam çağırmış,kadın kış bitimine kadar bir bizde bir görümcemde,bizde kaldığı zamanlarda odası yatak odasının yanındaydı ses çıkacak bişey olacak diye diken üstündeydim allahı var hiçbirşeye karışmadı ama ben evde yokken çamaşırları yıkardı bir bakardım benim tangalar dantelli donlar askıda kuruyor,bir iki sustum en son eşimle tartışma yaşadık kayınvalidemin evinde ramazan bayramında kayınvalidem ve görümcemde eşimi savundu ben tek başıma 3 kişinin hakkından geldim.son sözüm sen böyle yaparak şımarık oğlunu daha şımartıyosun ama damadın bu yapılanları gördükçe kendine pay biçer aynı şekilde kızını da üzer sende bir kadınsın beni anlaman gerekirken taraflı davranıyorsun dedim ne hakaret ettim ne aşağıladım odanın kapısını kapattım,dışarıdan oğlum böyle evlilik olmaz yürümez konuşmalarını dinledim.çok içerledim nihayetinde karı kocayız ve barıştık en uygun bir zamanda annenin o lafını unutamıyorum annene baktıkça aklıma geliyor dedim.annemde bende farkındayız dedi eşim bana soğuk mesafeli davranıyor çok kırıldı herhalde demiş,evet dedim biraz zaman geçsin bakarız dedim,bu senede kış oldu toplasam 1 hafta kalmıştır bizde gelmedi,şimdi o bana sıcak davranıyor eşime karşı beni koruyor,demekki bir deprem gerekiyormuş.anladılar ki her kuşun eti yenmez heleki benim ki hiç yenmez....ben bağırmam ağlamam hakaret etmem ama hayatının sonuna kadar unutamayacağı tavrı görür ezilir...

valla ne diyeyim herkes böyle dişini gösterse ve kocasınıda arkasına alsa bizler değil k.vdeler mum olur muum,seni tebrik ediyorum bacım

arkadaşlarım beni yalnış anlamayın ama laftan anlayana saz anlamayana davul zurna az derler ben buna inanırım.seninkinin ikinci evliliği olduğu için bunun etkisi vardır kesin.
ben kv hiç yüzgöz olmadım. o dedi ben cvp vermedim. sadece normal konuşma oturma muhabbetlerinde yaptığı yalnışları güzelce söyledim.
eşimi dolduruyomuş gibi olmiyim diye zaman zaman karşıma aldım konuştum. kırıldım yazdım, msj çektim, mektup yazdım hatta eşime.
çok sinirlendim soğuk durdum tavır yaptım. bunu annesine yapmışımdır. tavır koyarım yane. ama anlamadılar. hep eşime dedimki beni dinledin ama bir kere anlmaya çalışmadın değil anlamak çaba bile göstermedin. duvara yapsaydım tüm bunları duvar dile gelirdi, üzülürdü. sen karşımda sadece durdun, verdiğin cvp lar sadece bana laf sokuyosun eleştiriyosun, yine beni hayal kırıklığına uğrattın oldu dedim. ama 2,5 senelik birlikteliğin sonunda ayrılık aşamasında olduğumuz halde adammm hala benim birşey yapmamı düzeltmemi bekliyor. bide bana demez mi sen beni alttan al, sus, idare et, çok anlayışlı ol... yani bu adamla konuşsanda aynı, tavır yapsanda aynı, buna bağırsan yine aynı. demez hiç yaww bu kadın niye bunu yapıyor.bunlarda işte cahillikten başka bişi deil bana göre

ben çok neşeli biriyimdir gülecek birşey mutlaka bulurum,ama nedense kayınvalideme hep sizle hitap ettim çok konuşup çpk gülmedim en başından beri,arkadaşlarımı görüyordum hemen sıkı fıkı oldular sonra üzüldüler birden ayaklarını kestiler,elbet bir olay olmalı keşke olmasaydı ama oldu.bir de ben hem eşime hem ailesine benim babam çok sinirlidir,eşimin siniri onunda yanında hiç kalır babam hep arkamda diye gözdağı veriyorum iyi oldu kayınvalideme oğlunu haksız yere savunmak neymiş gördü.ara sen bu oğlunu nasıl poh pohlamışsın böyle diyorum o da kız haklı saçmalama diyor oğluna o olaydan sonra

benimde açtığım konulara bakarsanız nasıl bir kk olduğunu anlarsınız..

En son yaptığını anlatayım size...

Eşimin yıllık izni gelmiş bizde şehir dışına teyzemlerın yanına gideceğiz.Hamileyim bu arada 6 aylık.Gitmeden 1 gün önce halaları halaların gelinlerini kızını yemeğe çağırmış bize ki benimde en son haberim oluyor ... Ne alakaysa anlayamadm.Neyse yaparız bişeyler dedim ama diyiş o diyiş.Cuma günü hem temizlik yap etrafı topla + yemek yap kendileri 10 merdiven üstümde oturur 1 kere gelipte demedi ki bişeye ihtiyacın varmı??

Bide halalara demiş benı çağırmadı yardım etmem için ne yemek yapalım anne dememişim ben bende dedim ki sizin köyde adetler nasıl bilmem ama bizim köyde hamile kadına çağırılmadan gidilir yardıma dedim insanlıktır bu benım onu çağırmam gerekmıyor..

Neyse biz şehir dışına teyzemlerin yanına gittikkk herşey harika eşim sanki başbakan gibi karşılandı kadıncağız sabahın 6 sında kalkmış börek mörek yapmış sırf damat gelıyor diye...

1 hafta harika bi şekilde geçti kk bızı benı oradada arayıp sormadı nasılsın ne yapıyorsunuz diye...Sabır çektimmm
Geçen kandil sabahı geldil haberide vardı eşim aramıştı yola çıkmadan 1 gece önce
sabahın 12sınde eve vardır.Bizi yemin ediyorum sizlere

ne karşılayan varr ne arayan soran var hamıleyım ayaklarım davul gibi olmuş hareketsizlikten 12 saat yol çekmişim ınsan gelır bısiler hazırlar dımı yokkkkkkkk nerdeeeeeeeee

köpekkkk ne olacak geberesice .....

hoşgeldin canımm valla tam olarak bilmem ama adetin geçtiyse kanda çıkar muhakkak. hatta bazen adet günü gelmeden bile çıkanlar olduğunu duydum.
sen bebek istiyomuydun??

evet istiyordm cnm. kusura bakma kv deyim.işlerden giremedim.en son 3 haziranda adet oldum.bi dahaki adetim 1 inde olur büyük ihtimal.ama erken biraz kanda çıkarmı bilmiyorum. 1,20 çıktı.düşük yani negatif.

ya napıcam bilmiyorum benmkide çok torun düşkünü bıktım yaa.her şeye muhalefet sanki ben çocuk bakamıyorumuşum gbi hissettiriyo bna kendimi.madem güvenemiyodun da niye beni oğluna gelin die aldın niye daha 5 günlük ewliyken eee torunun zamanıda geldi dedin hastamısın be kadın???? stresten böyle oldum yemin ederm dk başı yak bi

görüşme şansımız olsa keşke canım şöyleeee bi tavşan kanı çay demler bol bol muhabbet ederdik süper olurdu
valla yumurta mımırta yok gözümde zaten şuan canım bu ara eşimi gördüğümde pek yok zaten
inşşallahhhh tutar eylüşün bebişi de teyze oluruz mutu oluruzzzz

bence ankarayı düşünme bile derim canım sana aynı şehirde olmak zor boşver uzak olsun temiz olsun canım ankaraya yakın mesafelerde olsun git gel daha iii emin ol canım sen uzaksın özlemden dolayı ankarayı istiyorsun ama herşeyin hayırlısı canım

eşim geliyo ha şöle yola gelecek

ha şöyleee canım gelsin yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…