- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
eşimle bizde evlendiğimiz zaman bebek için çok uğraşıyorduk baya ama hüsranla bitiyordu genelde 6 ay böyle geçti aslında çok erkendi ama biz bian önce bebeğimiz olsun istıyorduk kafayada çok takmıştım ben yumurtlama günleri falan denemeler uğraşmalar neyse en sonunda boş verdim aklıma bile getirmedim doğru düzgün uğraşmadık bile hiç düşünmediğim bir zamanda kızıma hamile olduğumu öğrendim,senin dediğin gibi bebek düşünerek yapmazsan ummadığın anda geliyo rabbimisteyen herkese bu güzel duygusu tatdırsın inş.
oh neala memleket ne güzelmiş eylülüm kıskandım valla senibiz sabahın köründe kalkalım iş kaygısıyla akşamda aş kaygısı koşturur dur,bence güzelim evi bile temizlemöe boşveeeeer canının kıymetini bil miskinlik yap benim içinde bol bol .o kadar çok ihtiyacım varki eylül....
l
neyse bacımmm muhümmm deiilll siz çalışında.. arada haber ver sadeceee .. en çok da bebiş gelirse ilk bize duyur emii. tabii kocadan sonra ilk bizeee... bizde bebişe hoşgeldin partisi yapıveririzzzz....
hoşgördüüüüüüümmmm
yahu bişey yapmadım hepinizin yaptığı şeyler işteeee :))))
iş güç,turkuaz kardeş her ne kadar temizlk yaptığıma inanmasa da dün gerçekten yaptım :)))
akşam geç vakit kocişle sinemaya gittik,gezdik tozduk,o bakımdan mutluyum daha çok..bebeği çok kafaya takmak istemiyoruuuumm,yoksa gelmezmiş ya yavrucakk
onlara sorsan onların derdi herkesden büyük cnm annen çok doğru söylemiş iyisini hep başkalarından dinliyorum allaha şükür benim eşimde iyi ama biz evlendiğimiz yıl çok tartıştık hep annesinden yana oldu annem ne dediyse doğrudur haklıdır dedi baktım başa çıkamıycam aldım karşıma konuştum daha doğrusu üstü kapalı tehdit ettim :)))))) kendi ailesini örnek verdim hani babannen deden dedim neden babanın yanında değiller dedim dedesi öldü babanneside babasıyla tartışıp kızına gitti nerde babannen neden babanla değil dedim nerde halanlar dedim konuşmuyolar bile dedim bak babanın yanında kim var dedim annen var bizimde öyle olcak herkes bi kenara çekilcek biz başbaşa kalıcaz bence sen bugünleri iyi kullan benle iyi geçinmye bak dedim ilerde bu sorunları hatırlayıpta üzmeyelim bize bizden başka kimseden fayda yok dedim etkide etti valla değişti kocam :))))çünkü verdiğim örnek çok doğru bi örnekti
valla ben de çok sevdim sizleri,kv ile sorun olsun olmasın buraya gelip hepinizden haber alınca,yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluyorum,paylaşıyoruz ya herşeyi bu çok güzel..
valla al bendende o kadar sabah işe gelir gelmez hemen ayy ne yaptı kızlar acaba deyip hemen neti açıyorum. ayy keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık buluşur gezerdik valla bide tanıdık çıkıyomuşuz
valla al bendende o kadar sabah işe gelir gelmez hemen ayy ne yaptı kızlar acaba deyip hemen neti açıyorum. ayy keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık buluşur gezerdik valla bide tanıdık çıkıyomuşuz
benim ablam olmuyo diye tedaviye başlamaya karar verdi. sonra bi baktı hamileee. oğluşumuz geliverdi. suprizzz yaptııı. böyle supriz olunca insan daha şaşkın ve sevinçli oluyo galiba.. gerçi ben öğrendiğimde bunalıma girdim resmen ama sorunlardan bebişime sevinemedim. zatim yavrumda yarım kaldı...
kızlar
eşimin 2-3 sene sonra işinde pozisyon değişikliği olabilir.değişince şehir değişikliği de olabilecek..belli şehirler.ankara da var içlerinde..dün öyle bi konuştuk daha ortada bişey yok ama ben sanki hemen olcakmış gibi duygulara kapıldım..ankaraya tekrar taşınmak bana önce çoooooooookk güzel geliyo.ama bişeyler düşününce bi duraksıyorum.ne düşündüğümü tahmin edersiniz :)
eşime kalsa hemen değil ama bi 15 sene sonra gitmek istiyo oraya..bi de bizim işte tayin olayı öğretmenlik gibi filan değil,sürekli zorunlu olarak yer değiştirmicez yani..
o insanlardan o kadar sıkıldımki,o kadar görmek istemiyorumki,aynı şehirde olmak o yüzden kötü geliyo..yoksa belki de bşy olmıcak.onlar karışmaz,bişey yapmaz ama başka sıkıntılar olur işte..
bi yandan da diyorumki,2-3 seneye neler değişir,belki herşey daha iyi oturur,sorun filan olmaz,mesafeyi koruyabiliriz..
bi yandan diyorum bunların hepsi saçma,boşver zaman ne gösterirse....
bi yandan kendi ailemle aynı şehirde olmak istiyorum şiddetle..ama bebek olunca ve zaman da geçince ben alışırım iyice,kimseyi aramam gibi de geliyo..
şimdi bunların zamanı değil bunu basa basa söylüyorum ama düşünüyorum da işte...
bi yorum yapsanız bana..ne diyorum ben anladıysanız tabii,çok karışık yazdım :)
canım benim ben seni gayet iyi anladım,karışık yazmadın sen kendi kafanı karıştırıyorsun bak işte biz kadınlar hep böyleyiz ince fikir ileriye yönük planlar derken yaşadığımız anı unutup gidiyoruz bence şimdiden kafanıu bulandırma hem ankara büyük şehir aynı şehirde otursan çok sıkıntı olmaz sık görüşmezsin tatlım,şimdiden yorma kendini yorma.
ben geldim herkes sustu
ben de giderim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?