Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

benim ablam olmuyo diye tedaviye başlamaya karar verdi. sonra bi baktı hamileee. oğluşumuz geliverdi. suprizzz yaptııı. böyle supriz olunca insan daha şaşkın ve sevinçli oluyo galiba.. gerçi ben öğrendiğimde bunalıma girdim resmen ama sorunlardan bebişime sevinemedim. zatim yavrumda yarım kaldı...

aynen canım çok yüklenmiyorum valla bi de sıcaklar bastırdı,iyice serdim :) valla işin zor hem iş hem çocuk hem evle uğraşıyosun,Allah kolaylık versin canım

neyse bacımmm muhümmm deiilll siz çalışında.. arada haber ver sadeceee .. en çok da bebiş gelirse ilk bize duyur emii. tabii kocadan sonra ilk bizeee... bizde bebişe hoşgeldin partisi yapıveririzzzz....

bebişi haber vermez olur muyuuuuuummmm!!!! jet hızıyla hem de..bi benim haberim olsun da önce :) bakalım.....
yıldızlı pekiyi alabilecek miyim senden!!!

relax ol tatlım relax....koy ver gitsin...ne demiş büyüklerimiz su akar yolunu bulur :):)

benimde çok ihtiyacım var miskinliğe hemde çokkkkk gözlerim kapanıyo iki gündür gece 1 de yat sabah 7 de kalk bünye kaldırmıyo artık

canım yaaa insan olana zaten konuşsan anlar ama bazılarına konuşma fayda etmiyor.. ben konuştum konuştum sadece kendimi yedim bitirdim. bide dert anlatınca bana ne dedi paşam biliyon mu. sen bana laf sokuyon dedi. ben msj çekerdim hani bunaltmıyım konuşarak diye, mail atardım, mektup yazar cebine koyardım, arada konuşlurdum. amacım duygularımı anlatmaktı. oysaki derdimi bilsin bana sahip çıksındı. ama bunu 2,5 senedir bir kere bile anlamamış bu çabama rağmen. boşanma davası açtım adamın umru değil. toplamış kıyafetlerini gitmiş anasının evine. bir kere barışalım dedi. yok dedim. adamda da tık yok. yani üzülme filan yok. birde nasıl evlendiğimiz anlatsam şok olusrun. çok zordu herşeyi kendimiz yaptık. kuruş paramız yoktu. dedimki ben bu kadar zorla kurduk yuvayı bu adam bu evin benim kıymetimi bilecek. yok ama arkadaşım bilmedi bileceğide yokk.

valla ben de çok sevdim sizleri,kv ile sorun olsun olmasın buraya gelip hepinizden haber alınca,yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluyorum,paylaşıyoruz ya herşeyi bu çok güzel..

valla al bendende o kadar sabah işe gelir gelmez hemen ayy ne yaptı kızlar acaba deyip hemen neti açıyorum. ayy keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık buluşur gezerdik valla bide tanıdık çıkıyomuşuz

kızlar
eşimin 2-3 sene sonra işinde pozisyon değişikliği olabilir.değişince şehir değişikliği de olabilecek..belli şehirler.ankara da var içlerinde..dün öyle bi konuştuk daha ortada bişey yok ama ben sanki hemen olcakmış gibi duygulara kapıldım..ankaraya tekrar taşınmak bana önce çoooooooookk güzel geliyo.ama bişeyler düşününce bi duraksıyorum.ne düşündüğümü tahmin edersiniz :)
eşime kalsa hemen değil ama bi 15 sene sonra gitmek istiyo oraya..bi de bizim işte tayin olayı öğretmenlik gibi filan değil,sürekli zorunlu olarak yer değiştirmicez yani..
o insanlardan o kadar sıkıldımki,o kadar görmek istemiyorumki,aynı şehirde olmak o yüzden kötü geliyo..yoksa belki de bşy olmıcak.onlar karışmaz,bişey yapmaz ama başka sıkıntılar olur işte..
bi yandan da diyorumki,2-3 seneye neler değişir,belki herşey daha iyi oturur,sorun filan olmaz,mesafeyi koruyabiliriz..
bi yandan diyorum bunların hepsi saçma,boşver zaman ne gösterirse....
bi yandan kendi ailemle aynı şehirde olmak istiyorum şiddetle..ama bebek olunca ve zaman da geçince ben alışırım iyice,kimseyi aramam gibi de geliyo..
şimdi bunların zamanı değil bunu basa basa söylüyorum ama düşünüyorum da işte...
bi yorum yapsanız bana..ne diyorum ben anladıysanız tabii,çok karışık yazdım :)

valla al bendende o kadar sabah işe gelir gelmez hemen ayy ne yaptı kızlar acaba deyip hemen neti açıyorum. ayy keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık buluşur gezerdik valla bide tanıdık çıkıyomuşuz

o kadar isterdimki sizlerla normal hayatta da görüşebilmeyi...ama her birimiz başka yerdeyiz malesef

ay düşünsenize iki elti burda kayınvalidelerden yakınıyorlar ikiside birbirine teselli veriyor normalde eltilerde kendi aralarında anlaşamıyor):)çok gülerdik valla:))allahtan benim eltim yok

çok üzüldüm canım yavrun şuan cennette annesi ve sana orda şefaat edecek Peygamber Efendimizin bir hadisi şerifi var paylaşmak istedim.

*“Ergenlik çağına gelmeden önce ölen çocuklar, Cennette çok canlı ve hareketli balıklar gibidirler. Birisi babasını karşılar, elbisesinden tutar, Allah ebeveynini de kendisiyle birlikte Cennete koyuncaya kadar bırakmaz.”4

canım benim ben seni gayet iyi anladım,karışık yazmadın sen kendi kafanı karıştırıyorsun bak işte biz kadınlar hep böyleyiz ince fikir ileriye yönük planlar derken yaşadığımız anı unutup gidiyoruz bence şimdiden kafanıu bulandırma hem ankara büyük şehir aynı şehirde otursan çok sıkıntı olmaz sık görüşmezsin tatlım,şimdiden yorma kendini yorma.

vefacım çok doğru yazmışsın,o kadar ince düşünüyorumki,şimdiden her ayrıntıyı kontrol etmeye çalışıyorum yaa aslında ben her konuda böyleyim,emin olmak istiyorum herşeyden,bilmek istiyorum,kontol etmeye çalışıyorum yanlış ama işte...
2 aileye de uzak oturmak mı daha mantıklı,yoksa aynı şehirde mi...benim ailemle bi sorunumuz yok ama orda olsaydık,onun ailesiyle soğuk bi tuhaf ilişkimiz olcaktı..benimkilerle de aksine gayet iyi,hatta sülalemle çok iç içe olurduk..bu durumdan dolayı eşime de mahcup oluyorum.benim annem babam halam amcam kuzenler hep sık görüşüyo,biz de onlara dahil olunca eşime fazla mı gelirki,çünkü onun anne baba bile yok gibi..hep benim taraf hep benim taraf olursa sıkılır mı ki,üzülür mü ne bilim işte..ben bizimkilerden birine gidince gülüyorum,kvlere gitceğimz zaman suratım düşüyo,bu hale geldim..bu ne zamana kadar böyle gider bilmem ama....öff öyle işte amaaaann daralıyorum

ben geldim herkes sustu
ben de giderim o zaman :)

gitme dur canımm..mantıklı düşünüyorsun aslında iki aileden uzak olmak en iyisi gibi geliyor bana bazen. keşke ben de öle olsaydım. ankaradayım. kv ler de ankarada. kendi ailem uzakta burda hiç arkadaşım da yok. kv ler yazlık almayı düşünüyolar keşke gitseler dualarım bu yönde :)

Mesajları okurken kimine güldüm kimine üzüldüm allah sabır versin sizlere:2: Çok zor gerçekten peki bir nişanlı olarak merak ediyorum siz nişanlıyken de kayınvalideleriniz böylemiydi? Ne bileyim şuan benim kayın validem melek gibi gerçi genel olarak herkezin yorumu bu en azından cahil değil nerde ne konuşacağını bilir biraz kayınpederim tez canlı sıkıntı çıkarsa ondan çıkar gibi geliyor.. Benim asıl korkum aramızda kalsın kendi annem
Bu arada herkez kaynanasını kötülerken aklıma bir fıkra geldi onu paylaşıyım çoğunuza uyabilir

Gelinler bir otobüste kaynanalar bir otobüse doluşup pikniğe giderken kaynanaların otobüsü kaza yapmışlar, bütün kaynanalar ölmüş
tüm gelinlerde başlamışlar sevinçten oynamaya bir gelinde oturmuş dövüne dövüne ağlıyormuş sormuşlar neden ağlıyorsun?Bak kaynanalar öldü rahatız demişler?
Ağlayanda demiş ki: Ben kaynanamı evde bırakmıştım

:):) ay ne güldüm Allah da seni güldürsün ben de nişanlıyım cnaım şimdiden bazı hareketlerini görüyorum kv nin. bence mesafe koymak lazım çok yakınlaşınca hepsi aynı

sinirden çatlıyorum yaaaaa. eşim dr ye götürecekti gelmedi işi varmış ablamı ara diyo gitmiyorum dr ye falan giderim ben kendim dedim.ne trip yapıyosun die bağırıyo sen ne bağırıyosun beee yeter kafası atan bana çatıyo anasını satayım yeter bee dedim suratına kapattım başlarım işine beee

Banucum sözünü çok beğendimm valla okurken gözlerim doldu ve tüylerim diken diken oldu.
Ayy ne bilim yüreğim aslında çok istiyor ama koşşullar el vermeyince kaderim napim demekte öteye gidemiyorum..
Allah dileyen temiz kalpli kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Eylülülümmmm daha erken bebeeammm bunları düşünmek için. Ayrıca sen nerde olursan ol sen de bu koca varken sırtın yere gelmez. Bir yapar iki yapar kv ler. Kocan lafı şap diye yapıştırdımı herkes çizgisini öğrenir.. ayrıca illa fikir istiyorsan ben sana fikrimi apaçık sölim. Aynı şehre gitmeyin derim. Gözden uzak kafadan rahat olursun (bu arada bu benim yeni sözüm ))))
Yani emin ol kendi ark ve kardeşlerimden gördüğüm kadarı ile evde bebek olunca herşeyin ona adapte oluyor. Küçükken zati sana bağlı, kaplumbağa gibi sırtında taşıyacaksın, aha büyüdü derken ikinci isteyeceksinnn. O yüzden üzülme. Kocanda kendi ailesi öyle diye üzülmez merak etme. Üzülürse ona söyleyeceğin lafın ne yapalım canım kimse kendi ailesini seçemiyor. Seninde kısmetin nasbin oymuş dersin. Boşver bizim evimiz ailemiz huzurlu olsun dersin. Artıkınnn zati sen onun ailesisinn.

Bilana canım fıkrayı gerçek yapmak elimizde olsa diye düşündüm . Allah ım seni beni affet ne olur düşündüklerim için. Ama beni bu hale cadı kv getirdi. Keşke onu bir arabaya bindirim göndersemde geri gelmese.. valla iyi diye kimseye güvenme. Belli olmaz sen tedbiri elden bırakma derim.

ahkeşkem sende sakin ol bacımm. tamam bende gitmem deyip masumca kapadaydın eeeeiiiyyddddiiiii ama artıkın olan olmuş. tamam eve gidince uzatma emi. öptüm sakin ol bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…