Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kolay gelsin canım. bizde yoğunluk yok şükür iş var ama onuda ben yapmadım hiç içimden gelmiyo

ahkeşkem sıcaklarda çok ,bu akşamda k.v dem bizde olucak evde yemek yok gezmeye gideceklerdi benim çocukla.akşama bende yemekle uğraşmıcam yapıcam bi sucuklu yumurta kahvaltı yeter kendimi üzmicem vallla

Cicciiişşş gelinler,
Kahve falı baktırdımm anlatim kısacıktan...
Ben hamile çıktım. Kız bebeğim olacakmış.. (hangi kocaylan olcak bilmem) bu fal bakan kadın bana hamile kalcan demişti. Kalmıştım ama dış gebelik olmuştu.
Dediki haneme aydınlık doğmuş. Babam baktığım sürece sırtım yer gelmezmiş. Ben babamın herşeyi ile ilgilenirim elimden geldiğince..
İşte bayrak dikiyomuşum. Zafer kazanacakmış. İyi haberler alıp, sevinçden ağlayacakmışım. Yılma sakın dedi (burda kimse boşanma sürecimi bilmiyor)
Hadi bakalım hayırlısı inş olurda herşey güzelcene... bana dua edin bol bol çok ihtiyacım var..
Seviyom sizleri,öpüyom sizleri, kucaklıyom sizleriiii..

hoşgeldin aramıza ne yaptı kv cadısı..

ne yapmadıki canım.herkesin içinde bana köpeksin demeye getirdi..çok kızgınım..görümcemin kuranı vardı herkez ordaydı kuran bittikten sonra bi abla çarşıya gidelim bn saçlarımı kestircem dedi.küçük eltm bn o abla gittik saçlar kesildi bizde ufak işleri hallettik.sonra o abla gelmişken saçlarına boya yaptırayım dedineyse bir saat bekledik haliyle yıkaması fönü derken 2 saate yakın kaldık.eve geldik bizimkisi coşmuş eltimin kızı ağlamış falan .senin kocan bn olsaM BOŞARIM NERDESİNİZ SİZ BANA DÖNDÜ İŞTE KÖPEĞİN BAŞI SENSİN SEN ÇIKARDIN BUNLARI.. başımdan aşaya kaynar sular döküldü resmen..

fala inanma falsızda kalma demişler neyseki senin falcı kötü bişey dememiş.bn pek inanmam fal olaylarına.hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.

şimdi sen bunun boğazını sıksan öldürsen bence suçlu değilsin. ona mı sorcan nereye gitceğini. bişi deme kocana anlat. bilmem kocan seni koruyor mu? koruyorsa o annene cvp versin uslubu ile. ayrıca bu köpeğin deil yılanın başıdır. YILAN VARSA ODA TAAA KENDİSİDİR. ayrıca eltin sana mı bağlı dönseymiş. Ona laf diyememiş, sana söylemiş.kocana kesin söyle ama. ağla azıcık duygu sömürüsü yap..

eşime daha söylemedim .dün akşam söyleyecek oldum sabahta diyemedim .evine gitmeme kararı aldım onlar köyde oturuyo bn ilçedeyim eşim mutlaka gitmek isteyecek o zaman anlatacam.eltimin çocuğuda kaynana bakmıyo zaten evde bi dolu kişi var.yani anlayacağın kaynanalık taslamak istedi aklınca.

maşallaahhhhh hiçte kaynatmamışınız yani aşkolsun

ölüm döşeğindede olsa artık kalkcam canım

evin kredisi, işyerinin kredisi, taksitler 12ye anca bitti işim canım
sonra abim aradı babamın emeklilik işleri vardı onları hallet diye anca geldim eve
evet anneanne gitti kv evde, boşver gitmesin kimse ben tek başıma keyiflencem bundan sonra

valla başladım bile çoktan ahkeşkem 10 sayfa yapmışsınız maşşallahhhhh

beni hiç özlemedin demi aşk olsun turkizim sana

arkadaşlar size eylülll cüğümüzün yımırtalarını yükledim umarım becermişimdir yüklemeyi

ekleyemiyom boyutu büyükmüşşş

bugün amma da uğraştık eylülle. onun da pek gelmeye niyeti yok

heee gelmiyo korktu mu ne.. ya nasıl resim ekleniyo yapamadım ben ama eklemeyi çok istiyom

Allah sizi ne etmesin emi çatlak karılar yaaaaa

:18: :18: desene işim zor..yakın zamanda efsun da başlıcak çalışmalara turkuazcım bunu okuyosan lütfen ona da bi el at,bari yalnız kalmıyım :))

efsun sabah bi girdi sonra kaçtı korktu mu neyyyy.

korkmuştur kız napsın,ya da çalışmaları için ön hazırlık yapıyodur..
bana da bak,ben de sizden oldum :))

ne korkması bacılar yaaa öldüm yorgunluktan zaten sinirlenmede cabası...

ben beiş mebiş çalışması yapmıyorum bu ay hiç gözümde yok valla
eşim demediği sürece bu ay düşünmüyorum yani o hatırlayıp derse
boşver gitsinnnnn....

dün akşamdan sonra konuşmuyoruz şuan fazla zaten....

bencede ayrı eve baskı yapmanın tam zamanı ahkeşkem için hasta ettiler gencecik kızı baksana sen

fala inanma turkişim falsızda kalma demişler

effsunnn hoşgeldin bebeaamm.. seni özlemem mi kız. yazdıklarıma bakkk hep seni aradımm nirdeee nirdeee diyeee..

sen asıl eylül ün yumurtalarını göreydin kopardın. Eylül ee mail attım artık yarın çalışmalardan popişini kaldırıp gelirseeee resim ile ilgili yorumlarını anlatırrrr.....

efsun kız sen ödemişken şu benim krediyede ödiyi vereydin bişey deil.. 700 TL cikkkkkkkkkkkkkkk. uzattım ki rakam küccükk görünsün

bugün bizi ahkeşke ile yalnız bırakan sizlere asıl benim isyan etmem lazım. ne yapak bizde siz yokken gülek dedik. habirem eylül ün yumurtaları ile uğraşdık durduk.
ama senin de yumurta vaktin geliyo. korkma senlen bu kadar uğraşmıyacağım. seni önce o depresyon varilinden çıkartak da Allah ın izniyle başka bişi istemiyom senden...
efsunnn kız seni ayrı eve çıkartak hergün mini mini şortların askılı dekolteli badilerin ile kocana kahvaltı hazırlarsın inş.. Allah ım dualarımı kabul eylesin. keşke kocana diyeydin. sen ayrı eve çıkar beni bak ben mini mini şortları askılı dekolteli badileri giyip senin kucağında sana kahvaltı yediririm diyeydin yaaaa...
uffff hep ben mi dicem yaaaa.. azıcık canlan kanlannn kız. nenem gibi olmaaaa

hoşbulduk tatlım sağol canım okudum aramış beni gözlerin
baktım ama yımırta resmi yoktu hiç hani nerdeeeee
valla bacım olsa dükkan senin kv maaş aldı bende dağıttım etrafa işte
ödemeleri yapmam lazımdı malesef canım yoksam bende sizi bırakıp gitmek istemezdim hiç
mutlu mesut olsamda keşke uğraşsan dursan benle canım yaaaa
amaaannnn boşver ayrı evi mevi zaten o ihtimal bile değil artık benim için istemiyorum da
hiç gerek yok şorta dekolteye boşverrrrrrrrrrrrrr

öpüyorum hepinizi gelinlerrrrr (hımmmm sizz ne cadı ne fenasınız işiniz gücünüz yok çekiştirin kv leri kocaları : 52: ) ohhh sefanız olsun iyi yapıyosunuz..

yarın sabah Allah ın izniyle görüşürükkk
efsunnnn azıcık başını kumdan çıkar bacım..armut piş ağzıma düş olmuyo. ayrı eve çıkmanın yolu kocandan geçiyor. sende kocanın gönlünü ederken uğraşcan azıcık.. emeksiz yemek yokkk.
ne bu bunalım yawww
yumurta resmini ekleyemiyom boyutu büyükmüş. mail attım eylül e
istiyosan özel den bana mail adresini yazzz sana da gönderiyim. bu resmi sırf sizlere göndereyim diye çekmiştim..

kumdan çıkarmak değil turkuazım olay bizimkinde kendi bilir boşver ben istemiyorum artık zaten
tamam yazarım canım

merhaba kızlar
ben 8 haftalık hamileyim ....kusura bakmayın yazdıklarınızı okumaya zaman ayıramadım çünkü çok sinirim bozuk kaynanam değil ama görümcem beni sinir ediyo hep etti zaten hiç bir şekilde ne yaptıysam yaranamadım hep bi aşağılama küçük görme ezme ...

akşam üstü aradı nasılsın demek için midem bi iyi bi kötü belli olmuyo dedim bana diyoki : benim bi arkadaşım var 4 aylık hamile oda öleymiş bi oluyomuş bi olmuyomuş psikolojikmi sizinki anlamadım diyo
gerizekalıyaa sanki kendi hamile kalmadı
mide bulantısıda başlamadan önce varmı demişti yok daha bişey hatta ülserim var ona rağmen olmamasına şaşırdım dedim bulantılar başlıyınca gülüyo bana söyledin söyledin zorla bulandırdın diye

bu haftalarda olmuyomu mide bulantısı kasık ağrısı ben mi abartıyorum hiç birşey yiyemiyorum vallaha çok sinirim bozuk insanı kendinden şüphe ettiriyolar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…