merhaba kızlar
ben 8 haftalık hamileyim ....kusura bakmayın yazdıklarınızı okumaya zaman ayıramadım çünkü çok sinirim bozuk kaynanam değil ama görümcem beni sinir ediyo hep etti zaten hiç bir şekilde ne yaptıysam yaranamadım hep bi aşağılama küçük görme ezme ...
akşam üstü aradı nasılsın demek için midem bi iyi bi kötü belli olmuyo dedim bana diyoki : benim bi arkadaşım var 4 aylık hamile oda öleymiş bi oluyomuş bi olmuyomuş psikolojikmi sizinki anlamadım diyo
gerizekalıyaa sanki kendi hamile kalmadı
mide bulantısıda başlamadan önce varmı demişti yok daha bişey hatta ülserim var ona rağmen olmamasına şaşırdım dedim bulantılar başlıyınca gülüyo bana söyledin söyledin zorla bulandırdın diye
bu haftalarda olmuyomu mide bulantısı kasık ağrısı ben mi abartıyorum hiç birşey yiyemiyorum vallaha çok sinirim bozuk insanı kendinden şüphe ettiriyolar(
geldim ben yavrularımmm özlediniz mi beni
çikom o zaman bacım sen sevin anacığın bu baba dan kurtulmuş.kız annenin ömrü uzar bak diyim sana. anneciğimin bir lafını senle paylaşmak isterim "EL İLE AYAK AYAĞA DOKUNDUMU BAK GÖR SANA NELER SÖYLER, ELİN İYİSİ OLMAZ DERDİ" bunu ben kocamda da gördüm. yüzüme vurmazmış beyim ama senin ailende böyle demekten geri kaldığını hatırlamam. kendi ailesini benim ailemle aklamaya çalışırdı hep. ayrıca bu senin değil kocanın ayıbı. kurban olsunlar sana bunu yüzüne vuranlar...
kızlar kv ile dün yine rutin maçımızı yaptık ben yarın memleketime gidiyorum :) o da oğluna diyor ki gitmişken bas tekmeyi, ben de benim gibisini bi daha nasıl bulacak dedim dışarda kız çooook dedi ben de ona 33 yaşına gelmiş oğlun evlendirseydin madem dedim sana nasipmiş napalım diyo eşime döndüm bi sürü kız görüyoruz çoğunu tanıyosun öğretmenlerin benim gibisi var mı dedim eşim yok falan dedi de bi daha derse kaynanam bu lafı sağlam geçircem lafı. dün bi de seminerden çıkmışım elim boş öğlen eşim oraya götürdü beni ( yok da denmiyor ki ) bacağım ağrıyor ev temizlemem lazım evine gitcen mi sen diyo bana gitcem tabi işlerim var dedim hatta onun iki saat yiyip de doymadığı masayla çay bardaklarını da ortada bıraktım çıktım ohhh valla kaldırsın koca pompişini iş yapsın
günaydınlar mutlu sabahlar gelin kızlar :)
vaaaaay eylül hanım günaydın bugün erkencisiniz
kız yımırtaların nasıl anlat bakalım ne yolladı turkuaz
erkenciyim yaa,bu ara çok aç uyanıyorum,açlıktan ölecek gibi oluyorum,sonra başım ağrıyo,halsiz düşüyorum..kalkim de bişeyler yiyim dedim..bi de size bakim dedim.sayfalarca yazılmış yine,benim de herşeyi okuyasım var...
yumurtalar çok güzel ahkeşkee..hem de kendi çekmiş turkuaz!! söylemesem mi acaba nasıl olduğunu
ya da söyliyim..böyle yumurta gibi timsah yavruları,minik minik,balon..tarif edemedim tabii ama :) ayrıca timsah sempatik gelmiyo kulağa ama görsel olarak sevimliler :)
bu kız valla deli.. baksana halada gelemedi ist trafiğinden köprü tadilatına takılıyo herhalde.
canım benim yat uyu yaaa valla şimdi biri gelip hadi uyu dese bi iyi olur ki hele şu ilaçtan sonra iyice halsizleştim. mide bulantısı falan yapıyo bide çok. dengem bozuldu tam uyumak bana göre yani.
sıcaktan oluyodur belki canım. akşamda erken yiyorsan yemeği açıkırsın
evet yaa istanbulun çilesi kaça katlandı,sabır versin Allah..
bi yandan yatıyorum canım,uyku açılmştı da yine gelmeye başladı,direnmicem,burda uyurum :)
kocam 5 te geliyo,yemeği de hemen yiyoruz,ondan heralde..bu ara biraz geciktirmeye çalışcam ama,sonra bütün gece bişeyler yemek istiyoruz.
ilaçlar bulantı yapıyosa kötü yaa,sabahları daha zor olur,sen de akşamları erken yatmaya çalış,uykuya biraz daha doy.kocişin de geç geliyomuş,onu yatakta bekle :)
veffaaaaaa kızzz kaç kere sordum görmedin herhal.oğlun nasıl olduu bir haber verirdin.
e sizde bütün gece yiyecek bişey bulusunuz canıııımmm.
evet yaaa neyse alışırmış bünya bi müddet sonra. artık sabır. kv dün eşimle bana canınızı sıkmayan bi grip gibi düşünün geçecek ben inanıyorum bol bol dua ediyorum rahat olun diyo du sabah beni işe yolladı eşim erken gitti de bugün. sonra ilaçlarını sakın ihmal etme diye sıkı sıkı tembihliyo. melek yaniimmm
günaydın tatlım,inan görmedim oğlum iyi turkuazım çok şükür kan tahlili yaptırdık herşey güzel dedi doktor viral enfeksiyonmuş atlatır dediler şükürler olsun
kızlaaaaaar günaydııııın.bugün nasılmış güzellikler.
günaydınlar mutlu sabahlar gelin kızlar :)
ayın 14 ünde regl olmam gerekti bugün 21 ben daha olmadım. valla tırsmaya başladım ben haaa.
günaydın vefaaa,oğulcuğuna geçmişler olsuunn...
günaydın canlarım ben gayet iyiyim sizler nasılsınız,hiç bişeye kafayı bozmicam diye şartlıyorum kendimi ama bakalım nereye kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?