Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

saçmalamış görümcem. ben hamile kalana kadar 3 kere falan ömrümde istifrar etmişimdir midem çok sağlamdır yani. ama regl günüm 3 gün geçmişti ve midem bulanıp öğürerek uyndım eczaneye gittim yüzümü bile yıkamadan. ve hamileydim. son güne kadar hep midem bulandı özlellikle merdiven çıkarken yorulunca tabi bide et kokusu alınca. kasık ağrılarım vardı ama nezamn başladığını hatırlamıyorum. doğum için vücudun düzene sokuyo kedini.
böle insanlara gıcık oluyorum kendi başından geçmiş teselli edip gecicek diyip yapman gerekenleri söyliyceğine bilmişlik taslarlar.

sen bo su iç canım bide her gün en az yarım saat yaaş tempo yürü tabi doktorunada sor :))

aynen canım çok doğru söylemiş rahmetli anneciğin. zaten bende senin ailen sütten çıkma akkaşıkmı diyorum. ozaman onlarda aynı diyo. ya aslında eşim hep diyo gidelim herkesten uzak biyere. kafamız rahat eder diye ama ben annemi bırakamam bu halde. ama kesin olarak bildiğim şey ben ömür boyu mutlu olamam düşünüyorumda hep başkalarını mutlu edip onları mutlu etmenin sevincini yaşamak istemişim. babam, annem, eşim, eşimin ailesi, arkadaşlarım, memnun olmadıklarında yada bi nankörlük gördüğümdede böle karaları bağlıyorum. kendi kendime hep akıl veriyorum önce kendin için yaşa kendin mutlu ol çevrendekiler de kendileri mutlu olur bir şekilde diye ama yok işte huy bikere.

şimdide ablama gidicem tatile eşimde 10 gün sonra yanımıza gelicek. görümcem aramış kv ve beni çağırıyo.(kesin temizlik işi var) havuza girersiniz falan yeğenini özlemiş. bende dedim zaten tatile gitcem temizlik yapıyorum çocukla zor oluyo. her gün 1 cam silebiliyorum diye. bana demiyo geliim çocuğa bakimm iş yap. illa çağırıyo. en son dedi senin içiin değil yeğenimi özledim. bende dedimki dıııııt yanlış cvp önce beni memnun edeceksin. görümcemde dediki ararım bak abimi. dedim ara abinin çocuk üzerinde 2 yaşına kadar söz hakkı yok sonuçta emiyo :))

eşimede dedim kardeşin seni arayacakmış. eşimde dedi çok bilmesin o senin hayır dediğine ben evet diyecek değilim ya. hoşuma gitti bu laf :))

eşimlede sorunlarımız vardı aileler yüzünden bide şu aralar çok iş stresi var bende hergün evin içinde çocukla bunalıyorum sarıyoduk birbirimize şükür düzelttik şimdi. 3 gündür şeytan kulağına kurşun

ayyy ne çok konuştum ordan burdan umarım anlaşılır yazdıklarım :))

kızlar kv ile dün yine rutin maçımızı yaptık ben yarın memleketime gidiyorum :) o da oğluna diyor ki gitmişken bas tekmeyi, ben de benim gibisini bi daha nasıl bulacak dedim dışarda kız çooook dedi ben de ona 33 yaşına gelmiş oğlun evlendirseydin madem dedim sana nasipmiş napalım diyo eşime döndüm bi sürü kız görüyoruz çoğunu tanıyosun öğretmenlerin benim gibisi var mı dedim eşim yok falan dedi de bi daha derse kaynanam bu lafı sağlam geçircem lafı. dün bi de seminerden çıkmışım elim boş öğlen eşim oraya götürdü beni ( yok da denmiyor ki ) bacağım ağrıyor ev temizlemem lazım evine gitcen mi sen diyo bana gitcem tabi işlerim var dedim hatta onun iki saat yiyip de doymadığı masayla çay bardaklarını da ortada bıraktım çıktım ohhh valla kaldırsın koca pompişini iş yapsın

dün eşimle konuşuyoruz işte birikim yapalım falan diye kv geldi bu yıl tatile gidin sonra gezme tozma yok dedi ben de dedim hayır gezme tozma tatil devam, zaten çocuk olunca çok çıkamayız. akıllı eşimde 2-3 yaşındayken anneme bırakalım dedi ben de asla bırakmam onun annesine ihtiyacı var dedim kv dönüp demez mi ama ben sana bebeğimi verdim diye yuh dedim 33 yaşında kazık kadar adam, istersen vermeseydin ama geçti artık deyip alyansı gösterdim

ayy hakkaten bas tekmeyi mi diyo yaa!!! hem de senin yanında!! ama maşallahın varmış,cevaplarını vermişsin,hep böyle devam et :)

vaaaaay eylül hanım günaydın bugün erkencisiniz
kız yımırtaların nasıl anlat bakalım ne yolladı turkuaz

erkenciyim yaa,bu ara çok aç uyanıyorum,açlıktan ölecek gibi oluyorum,sonra başım ağrıyo,halsiz düşüyorum..kalkim de bişeyler yiyim dedim..bi de size bakim dedim.sayfalarca yazılmış yine,benim de herşeyi okuyasım var...
yumurtalar çok güzel ahkeşkee..hem de kendi çekmiş turkuaz!! söylemesem mi acaba nasıl olduğunu
ya da söyliyim..böyle yumurta gibi timsah yavruları,minik minik,balon..tarif edemedim tabii ama :) ayrıca timsah sempatik gelmiyo kulağa ama görsel olarak sevimliler :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bu kız valla deli.. baksana halada gelemedi ist trafiğinden köprü tadilatına takılıyo herhalde.
canım benim yat uyu yaaa valla şimdi biri gelip hadi uyu dese bi iyi olur ki hele şu ilaçtan sonra iyice halsizleştim. mide bulantısı falan yapıyo bide çok. dengem bozuldu tam uyumak bana göre yani.
sıcaktan oluyodur belki canım. akşamda erken yiyorsan yemeği açıkırsın

evet yaa istanbulun çilesi kaça katlandı,sabır versin Allah..
bi yandan yatıyorum canım,uyku açılmştı da yine gelmeye başladı,direnmicem,burda uyurum :)
kocam 5 te geliyo,yemeği de hemen yiyoruz,ondan heralde..bu ara biraz geciktirmeye çalışcam ama,sonra bütün gece bişeyler yemek istiyoruz.
ilaçlar bulantı yapıyosa kötü yaa,sabahları daha zor olur,sen de akşamları erken yatmaya çalış,uykuya biraz daha doy.kocişin de geç geliyomuş,onu yatakta bekle :)

e sizde bütün gece yiyecek bişey bulusunuz canıııımmm.
evet yaaa neyse alışırmış bünya bi müddet sonra. artık sabır. kv dün eşimle bana canınızı sıkmayan bi grip gibi düşünün geçecek ben inanıyorum bol bol dua ediyorum rahat olun diyo du sabah beni işe yolladı eşim erken gitti de bugün. sonra ilaçlarını sakın ihmal etme diye sıkı sıkı tembihliyo. melek yaniimmm

veffaaaaaa kızzz kaç kere sordum görmedin herhal.oğlun nasıl olduu bir haber verirdin.

günaydın tatlım,inan görmedim oğlum iyi turkuazım çok şükür kan tahlili yaptırdık herşey güzel dedi doktor viral enfeksiyonmuş atlatır dediler şükürler olsun

her gece de bulamıyoruz canım :)
kv o melekliği zamanında yapsaymış daha makbule geçerdi..hadi günahına girmeyelim üzülmüştür belki,dua da ediyodur..yani insanlık varsa yapıyodur bunları..seni hiç sevmese bile oğlunun karısısın..amaan bunu idrak etseydi zaten...............neyse o melekse sende faydalan biraz,kendini düşün,ötesini o düşünsün artık.

ayın 14 ünde regl olmam gerekti bugün 21 ben daha olmadım. valla tırsmaya başladım ben haaa.

gerçekten miiiiiiiiiiiiii!!!!!!! baya gecikmiş,normalde düzenliysen bi de bu niye olduki...
stres sıkıntıdır belki canım,bebek düşünmüyosun diye biliyorum doğru di mi? bu ara hastalığı düşündün,hastaneler,ilaçlar filan,evdeki şeyler de eklenince....bu o kadar hassas bişeyki herşeyden etkileniyo yaa,biz etkilenmiyo gibi gözüküyoruz ama..düşünmemeye çalış onu,rahat ol ki gelsin..
ya da hamilelik testi al :)
ben bikaç ay önce 5 gün gecikince sevindim,kan vermeye hastaneye gittiğimde orda regl oldum :))))))))))))) rahatladım demekki,oluverdim işte

günaydın canlarım ben gayet iyiyim sizler nasılsınız,hiç bişeye kafayı bozmicam diye şartlıyorum kendimi ama bakalım nereye kadar :)

sonuna kadar arkadaşıım sonuna kadar...ne düşüncen allahaşkınaa boşver gitsiin,oğlunu düşün,kocanı düşün,arada kendini düşün yeter işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…