Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ayın 14 ünde regl olmam gerekti bugün 21 ben daha olmadım. valla tırsmaya başladım ben haaa.

al bendende okadar benim günüm normalde haftasonu ama ben ilaçlarımı 2gün unut içmeyi şaşkınoyüzden çok korkuyorum kızlar ya hamile kalırsam

ya canım düşünmüyorum çocuk aslında istiyorum ama daha zamanı değil o yüzden. hele şuan çok riskli bebek o yüzden tedirgin oluyorum. takmayım diyorum ama günler geçiyo tık yok.
düzensizliğim var benim belki ondandır neyse bi kaç gün daha bekleyim bakalım

al bendende okadar benim günüm normalde haftasonu ama ben ilaçlarımı 2gün unut içmeyi şaşkınoyüzden çok korkuyorum kızlar ya hamile kalırsam

oğlun kaç yaşında canım..belki ikinci gelecektir,nasip yaaniiii

risk varsa inşallah bişey olmamıştır diyelim o halde...düşünmemeye çalış,koyver gitsin,olursun inşallah bugün yarın

amin canım inşallaah. rabbim hakkında hayırlısını varsin rahat ol sen

inş tatlım,akşam eve gittim k.v dün bizde baktı çocuğa,akşam sen koca bir düdüklü nohut yemeği yap sanki misafir biri gelecekmiş gibi,kendide eşim benden önce gelmiş bırakıp gitmiş çocuğu ona.yazık günah dedim ya israf koca bir düdüklü yemekmi yapılır gelen giden olsa tamam dersin odayok her akşam evimizdede yemek yemiyoruz eşim bi yemeği 2.günü zorla yer bide.,herzaman annem der evi ev yapan kadındır diye bukadar müsrif olan birinin ev dam yapamaması çok normal gelde kızma

sıkma canını tatlım yaa boşver aklına getiripte sinirlenme. bunlar böle işte kendilerine laf yok sen yapsa öle bi kazan yemeği amaaaaan ne kadar müsrif bu gelin vah vah ocak batıran olur hemen.

günaydın kızlar nasılsınız

dün öğleden sonra giremedim izinliydim annem gittim,haftasonu mantı açalım diye konuştık haftasonuda ordayım.

akşam eve geldik eşimle 7 gibi kayınvaldenin el koyduğu vişneler olduğu gibi duruyo yapmamış reçelleri bi yanda temizlik br yandan onun reçelleri derken geç yattım yine bilmiş bilmiş konuşur ama bir reçeli de yapamaz yani o derece çamaşırları toplamış atmış yatağın üstüne katlama gereği bile duymamış.

vefa canım bende kzım 1,5 yaşındayken oğluma hamile kaldım çok kötü olmuştum ilk öğrendiğimde kızıma haksızlık yapıyorum gibi gelmişti,regl düzensiz olurdu benim 2 ay bazen 3 ay gecikirdi ben yine geciktim zannederken hamileymişim evdeki testte 2. çizgi silik çıkmıştı hastanede kesin sonucu almıştım,çok zorlandım ilk zamanlar ama oğlumda 2 yaşına geldi ikiz gibi büyüdüler birbirleri olmadan asla yapamıyorlar, oğlum gece kalkıyo bazen anne diyeceğine abla diye ağlıyo :)

:)) en iyisi olmuş,ne güzel iştee...benim de düşüncem o,bi birinciyi yapabilseydik,ikinciyi de hemen fırına vercem Allahın izniyle :))

sıkma canını tatlım yaa boşver aklına getiripte sinirlenme. bunlar böle işte kendilerine laf yok sen yapsa öle bi kazan yemeği amaaaaan ne kadar müsrif bu gelin vah vah ocak batıran olur hemen.

aynen öle saçma sapan şeyleri hesap ederler öbür taraftanda ziyanlığı görmezler işte

ooo baya bi yoğunsun yani canım kolay gelsin valla ayy mantıda severim ama o kadar uğraş iki dk da bitsin hemen.biraz bu konularda tembelim pek bana göre değil.
ayy ne güzel bişey yaaa valla eğer rabbim bi çocuk veriyosa nasip edip vardır bi bildiği bak ne güzel birbirlerine sahip çıkıyolar ne güzel bi mutluluk olmalı anne baba için.allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim ufaklıklar hep böle olurlar inşallah.
kıııııızzzzz kötü kaynana olma sakın haaaaa

ay kıyamam çok güzel bi duygu insanın kardeşinin olması ,tabi bende oğlum için isterim ama ne o nede ben hazır değiliz çok hareketli ,bazen ona bile zaman ayıramıyorum enerjim bitiyor.maddi olarakda tam kendimizi toparlamışken biraz zamanı var diyorum tabi olursa tabiki doğuracağım ama olan bana olacak işi bırakmam gerekecek k.vdem bakmaz

haaahaaaaaaa kötü kaynanaaa ;eşim bazen diyor senden nasıl kaynana olur acaba çok merak ediyorum diye ama yeminim var kayınvaldem görmediğim bütün sevgiyi saygıyı güzel sözleri ben gelinime göstericem,ondan duyduğum bütün çirkin edepsiz terbiyesiz sözleri de yaşatmıcam.kayınvaldeyede yaşarsa göstericem nasıl kayınvalde değil gelinime anne olduğumu.

allah inşallah sana senin düşüncelerin gibi bir gelin versin canım sevginiz karşılıklı olsun

gözün korkmasın kız alışırsın bir süre sonra ,turkuaz olsa şimdi bu kadar çalışmayla üçüz bile olur derdi sana.

turkuazın bu söylemleri dua yerine geçerse o üçüzlere bakması için onu buraya getiririm zorla!!!
şaka bi yana eşim de çok ikiz delisi..ama zor olur..bi de eşimin ikiz kardeşleri var,kv ikiz doğurmuş ya ben de ikiz doğurmak istemiyorum... "gelin kaynana toprağından" demesinler :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bende çok korkmuştum oğlumda ikizmiki diye,eşiminde benimde teyzelerimizin çocukları ikizdi çok şükür teki bulduk ama bundan sonraki nasıl olur allah bilir,korkunun ecele faydası yok kasma boşver tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…