Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
MDK55, vefa84, gokyuzu_12, turkuaz8+, AHKESKE+

kızlarrrr son zamanlarda ziyaretçilerimiz çok arttı
gizliden kocişler olmasın sakın bunlar ü
yada kızlar yavaş yavaş üye olup dahil oluyor aramıza

benim kayınvalide çok suratsızdır . hiç tartışmamız olmadı yüzyüze . aramıdaki tek muhabet isten giderim nasılsın anne kolay gelsin iyimisin derim iyiyim der ağzından başka laf çıkmaz . geçen hafta misafir geldi görümcesini çağırdık yemeğe yurtdışından gelmişlerdi . beni aramış ablanlarıda çağırayım mı hep beraber oluruz diye . bende dedim istediğini çağırabilirsin bana sormana gerek yok dedim . sonra eşimi aradım annene beni aramasını senmi söyledin benden ablanları çağırmak için izin istiyor bu nedemek ya dedim . eşimde hayatım seninle paylaşmak istemiştir ondan sormuştur diyor . o paylaşmak değil izin almak dedim . akşamına yine bombayı batlattı biz evlendiğimizden beri ilk defa eşimin halası bize geliyor . gelenlere ufaktan bişeyler hazırlanıp verir yeni gelin benimde aradan geçmiş 2,5 sene hiç aklıma gelmedi açıkçası bişeyler hazırlamış verdi elime bunları giderken verirsin diye . uyuz oldum eşime sonradan söyledim . annen benimle bişey paylaşmak istiyorsa ablanları çağirmak için sormasın elime bişeyler tutuşturdu halana vereyim diye paylaşacaksa onu paylasın . kızım ilk defa geliyor evlendiğinizden beri ufakta olsa bişeyler hazırlasa dese ben hazırlarım zaten uyuz kadın

Son düzenleme:
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 6 ziyaretçi)
MDK55, vefa84, gokyuzu_12, turkuaz8+, AHKESKE+

ziyaretçi 6 oldu

evet çoğaldık ve ben okumaya yetişemiyorum inanın ama benim kociş girmez işi başından aşkın en azından ben öle biliyorum:)

bence izin almak olmuş o canım
yaniiii aradan 2.5 yıl geçmiş senin aklına gelmemesi normal
ama gökyüzü gel bişey hazırlayalım demesi lazımdı yaniiii

evet çoğaldık ve ben okumaya yetişemiyorum inanın ama benim kociş girmez işi başından aşkın en azından ben öle biliyorum:)

evet ilk zamanlar 3 4 kişiydik biz gerçi topik başı bizi bırakıp kaçtı hain sevinç
okumak zor olmuyordu takip kolaydı şimdi yeni yeni arkadaşlar var
kimin ne sıkıntısı vardı bazen onu bile karıştırır oldum bi ara
belli olmaz öle deme valla benimkide çok yoğun gün içinde arayamıyor bile
ama belli olmaz o

bence izin almak olmuş o canım
yaniiii aradan 2.5 yıl geçmiş senin aklına gelmemesi normal
ama gökyüzü gel bişey hazırlayalım demesi lazımdı yaniiii

aynen öyle oldu canım . evi toplamaya başladım benim süpürgem var bide kaynanamın süpürgesi vardı şu su ile çalışanlardan . bende eşime hayatım annene sorarmısın bir dedim giderken hangisini alalım içine su konulanı kullanmak annene zor olur ama sen bir sorarmısın dedim . kaynanamda o bana bilmem kimin hediyesi onu bırakın kendi süpürgenizi alın demiş bende banyo dolabımı bırakmayı düşünüyordum ama artık bırakmıycam oda bana annemin hediyesi

ailenden dostundan gelen hediyeleri bırakma tabi canım helede annecininkini asla bırakma derim koltuk kanepeyi boşver ayrılırsam bende öyle düşünüyorum

gokyuzu sen neyi seviyosan al derim. bırakırsın bıraktıklarını beğenmez arkandan konuşur.. al götür en azından arkandan konuştuğunda aldım da konuşuyor dersin.
buda benim kv gibi eşya konusunda gözü aç. sankim mezarına götürecek..
ben bilirim ne zorlukla ev kurulur. ben evlendiğimde yemin bilah bana kimse düzgün bişi almadı. günlük yemek yemeğe tabağım yoktu. anacım olmadığından çeyizimde yoktu.
kv bir yemek takımını bile zorla verdi.kocam istedi ama onda da gözü kaldı. yok makineye koyma bilmem ne derdi. her geldiğinde dolabı açıp kontrol ederdi. bi tane bana 10 milyonluk cevze almış, elli kere sordu ne yaptın kullanıyon mu diye..

kih kah kohh kohhhh çok güldüm turkuazım sana yaaa ne kv miş o öyle
annecin olsa danteller tabaklar çanaklar herşey dolu olurdu valla
nerelisin turkuazım sen annecin ne zmn vefat etti

gokyuzu sen neyi seviyosan al derim. bırakırsın bıraktıklarını beğenmez arkandan konuşur.. al götür en azından arkandan konuştuğunda aldım da konuşuyor dersin.
buda benim kv gibi eşya konusunda gözü aç. sankim mezarına götürecek..
ben bilirim ne zorlukla ev kurulur. ben evlendiğimde yemin bilah bana kimse düzgün bişi almadı. günlük yemek yemeğe tabağım yoktu. anacım olmadığından çeyizimde yoktu.
kv bir yemek takımını bile zorla verdi.kocam istedi ama onda da gözü kaldı. yok makineye koyma bilmem ne derdi. her geldiğinde dolabı açıp kontrol ederdi. bi tane bana 10 milyonluk cevze almış, elli kere sordu ne yaptın kullanıyon mu diye..

benim kociş tlfndan girer de beni kontrol eder diye ödüm kopuyo :)) bu topiğe takıldığımı biliyo çünkü :) ama diyorumki
"ordakilerle arkadaş olduk,sadece kv değil her konuda konuşuluyo,hatta kv pek konuşulmuyo bile"
yalan mı :)) kısmen doğru yani sonuçta

hayat zor valla bir evladın annesiz büyümesi çok agır bir yük canım,benim annem gurbetteler her geldiğinde bana evime yetmedi k.v ,k.peder,görümceme,eşimin halasına,babannesine dedelere hep hediye alır gelir daha ben evleneli k.vdem annemlere bir hediye yapmamıştır birazda görgü meselesi.anneme derim yapma alma diye olsun sen el kapısındasın der,annemin kıymetini evlenince anlayanlardanım,gellirler yılda 2 kez 1hafta kalırlar 4yıldır evliyim kayınvalidem 2kez zorla davet etti evine ailemi geldiklerinde.annemlerin geldikleri gün eşimin ailesi dökülüverir benim eve,demezlerki dinlensinler dertleşsinler..kendilerine çağırmazlar.görgü meselesi işte

yani her konuda konuşuyorz biz artık

efsunnn sen benim 3 ü bir aradaların (kv, elti, kayın ) yaptığını bilmiyon mu bir bardak su için isteme gecesi yaptıklarını. asıl o zaman s. kir etmem gerekmiş kocayı..
ayy ona koca demek istemiyom o adam artık benim için...
bu olay kv ne pislik iğrenç bir malukat olduğunu göstermeye yeter.

eylüşş o adam bu siteyi okusa bir bardak su olayını hemen anlar benim olduğumu. çünkü dünya üzerinde onun anasından başka kimse bu su olayını yapmaz.
bize geldi istemeye başının ağrıları tuttu. keşke beyin kanamasından gideydi en azından daha tanımasam bile içimde sevgi olurdu ona karşı.

canımm benim annem vefat edeli 13 sene oldu. kanserden öldü annem. 45 yaşındaydı. anacım olaydı hepsinin hakkından gelirdi. Annem çok otoriter ama dediğini yapan zeki bir kadındı. zati annem kocama iki laf edip onu b. k a sokup çıkartırdı. babam nayif dir kırmak istemez. bide babam ona acıyodu yazık diye.
yazık dedik adama kalktı bize kelek yaptı. ben doğumuluyum cnm erzican-erzurum karışık yane...
ama merak ediyosan resim atarım sana lazlara benzetirler beni.

yaniiiiiiiiiiiii
neyse korkmıyım da başıma gelmesin:) yapmaz heralde öyle bişey,bikaç kez ağzını yokladım ama bilemiyorum çakallığı tutarsa:18: neyse napiiiim içimi döküyorum derim :)

sonra arkadaşla bizim olaya dönmesin canım seninde içini dökmen

öyle yapıyorum valla eşim bazı şeyleri almamam için elinden geleni yapıyor ama işe yaramıyor . severek ve beğenerek aldığım herşeyi alıcam . süpürgeyide ben evleneli 2,5 sene oldu bir kere bile kullandığını görmedim süs diye duruyor öylece .

kızlar ne kadar çok yazışmışsınız yaa aziş vardı onları yapayım derken almış başınızı gitmişiniz yavv.
amaaaan kocişlere dediniz mi ki siz kk yı. benimkinin haberi yok enrahatı benim yani yoksa durmaz didik didik inceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…