- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
hoş geldin canımbenim
amin canım yar ve yardımcısı olsun...
banada eşim kaç dedi bende aynen senin dediğin gibi kabul edecekler dedim ve ettiler
kv anormal seninkide
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herşeyin hayırlısı bakalım merak ettim bende şimdiden neler olacak
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
MDK55, vefa84, gokyuzu_12, turkuaz8+, AHKESKE+
kızlarrrr son zamanlarda ziyaretçilerimiz çok arttı
gizliden kocişler olmasın sakın bunlarü
yada kızlar yavaş yavaş üye olup dahil oluyor aramıza
benim kayınvalide çok suratsızdır . hiç tartışmamız olmadı yüzyüze . aramıdaki tek muhabet isten giderim nasılsın anne kolay gelsin iyimisin derim iyiyim der ağzından başka laf çıkmaz . geçen hafta misafir geldi görümcesini çağırdık yemeğe yurtdışından gelmişlerdi . beni aramış ablanlarıda çağırayım mı hep beraber oluruz diye . bende dedim istediğini çağırabilirsin bana sormana gerek yok dedim . sonra eşimi aradım annene beni aramasını senmi söyledin benden ablanları çağırmak için izin istiyor bu nedemek ya dedim . eşimde hayatım seninle paylaşmak istemiştir ondan sormuştur diyor . o paylaşmak değil izin almak dedim . akşamına yine bombayı batlattı biz evlendiğimizden beri ilk defa eşimin halası bize geliyor . gelenlere ufaktan bişeyler hazırlanıp verir yeni gelin benimde aradan geçmiş 2,5 sene hiç aklıma gelmedi açıkçası bişeyler hazırlamış verdi elime bunları giderken verirsin diye . uyuz oldum eşime sonradan söyledim . annen benimle bişey paylaşmak istiyorsa ablanları çağirmak için sormasın elime bişeyler tutuşturdu halana vereyim diye paylaşacaksa onu paylaştım . kızım ilk defa geliyor evlendiğinizden beri ufakta olsa bişeyler hazırlasa dese ben hazırlarım zaten uyuz kadın
evet çoğaldık ve ben okumaya yetişemiyorum inanın ama benim kociş girmez işi başından aşkın en azından ben öle biliyorum:)
bence izin almak olmuş o canım
yaniiii aradan 2.5 yıl geçmiş senin aklına gelmemesi normal
ama gökyüzü gel bişey hazırlayalım demesi lazımdı yaniiii
aynen öyle oldu canım . evi toplamaya başladım benim süpürgem var bide kaynanamın süpürgesi vardı şu su ile çalışanlardan . bende eşime hayatım annene sorarmısın bir dedim giderken hangisini alalım içine su konulanı kullanmak annene zor olur ama sen bir sorarmısın dedim . kaynanamda o bana bilmem kimin hediyesi onu bırakın kendi süpürgenizi alın demiş bende banyo dolabımı bırakmayı düşünüyordum ama artık bırakmıycam oda bana annemin hediyesi
gokyuzu sen neyi seviyosan al derim. bırakırsın bıraktıklarını beğenmez arkandan konuşur.. al götür en azından arkandan konuştuğunda aldım da konuşuyor dersin.
buda benim kv gibi eşya konusunda gözü aç. sankim mezarına götürecek..
ben bilirim ne zorlukla ev kurulur. ben evlendiğimde yemin bilah bana kimse düzgün bişi almadı. günlük yemek yemeğe tabağım yoktu. anacım olmadığından çeyizimde yoktu.
kv bir yemek takımını bile zorla verdi.kocam istedi ama onda da gözü kaldı. yok makineye koyma bilmem ne derdi. her geldiğinde dolabı açıp kontrol ederdi. bi tane bana 10 milyonluk cevze almış, elli kere sordu ne yaptın kullanıyon mu diye..
gokyuzu sen neyi seviyosan al derim. bırakırsın bıraktıklarını beğenmez arkandan konuşur.. al götür en azından arkandan konuştuğunda aldım da konuşuyor dersin.
ben bilirim ne zorlukla ev kurulur. ben evlendiğimde yemin bilah bana kimse düzgün bişi almadı. günlük yemek yemeğe tabağım yoktu. anacım olmadığından çeyizimde yoktu.
kv bir yemek takımını bile zorla verdi.kocam istedi ama onda da gözü kaldı. yok makineye koyma bilmem ne derdi. her geldiğinde dolabı açıp kontrol ederdi. bi tane bana 10 milyonluk cevze almış, elli kere sordu ne yaptın kullanıyon mu diye..
benim kociş tlfndan girer de beni kontrol eder diye ödüm kopuyo :)) bu topiğe takıldığımı biliyo çünkü :) ama diyorumki
"ordakilerle arkadaş olduk,sadece kv değil her konuda konuşuluyo,hatta kv pek konuşulmuyo bile"
yalan mı :)) kısmen doğru yani sonuçta
yani her konuda konuşuyorz biz artık
yaniiiiiiiiiiiii
neyse korkmıyım da başıma gelmesin:) yapmaz heralde öyle bişey,bikaç kez ağzını yokladım ama bilemiyorum çakallığı tutarsa:18: neyse napiiiim içimi döküyorum derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?