Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar yaaa aklıma geldi şimdi bi ara dolunay vardı birden kayboldu ne yaptı acaba ayrılıyodu oda. allah yardımcı oluyodur inşallah

benimki beni kendi üye yaptı buraya :))))))))) gebelikle ilgili bişeyler merak ettiğim için buralarda takılıyodum,o da üye ol da rahatça gez dedi,yaptı :))
tukuazcım benim kv nişanlıyken benden su istedi.götürdüm.içti bıraktı "ıııyyy" dedi..noldu dedik cevap yok..içemicem dedi...sonra mutfağa geldi bi ara...kendi bulaşık makinesinin kokusundan midesi bulanmış da sabah,şimdi su içince aklına gelmiş,onadn öyle yapmış benle ilgisi yokmuş!!! böyle de hassastır midesi...nişanlıyım yaa,gelinin olmuşum daha yeni,yapılacak şey mi,çocuk musun..pislik var sanki bardakta,zehir olsa içmen lazım insanların yanında yaptığına bak,ay delirdim yine aklıma geldi,bir bardak su deyince

Son düzenleyen: Moderatör:

okumuştum canım sorma o nedir öyle yaaaa bencede canım o zmn lazımmış valla...
başın sağolsun bitanem yaaa baya da olmuş nur içinde yatsın annecin...
at canım at insan sohbet edince merak ediyo valla

sen dün ben yokken yazarken iiiimiydi ahkeşkem
evde girince görüyorlar malesef canım kocişler

bak işte luzumsuz zıkkım iç diyeceksin olmayacak olur da terbiyemiz müsade etmiyo işte. tepesinden dökseydin suyu al sana suuu

kızlar yaaa aklıma geldi şimdi bi ara dolunay vardı birden kayboldu ne yaptı acaba ayrılıyodu oda. allah yardımcı oluyodur inşallah

bende merak ediyorum dolunayı ayrıldı mı acaba nerelerdeki :18:

seninki alkışlanacak koca zaten bacım
yuuhhhh bencede zehir olsa içerdim

vaay efsunuma bak sen intikam haaa peki gelin hanııımmmm

bende demedim sormazda,akşamları evde kolay kolay nete girmeyiz çocukla ilgilenelim ister,bilsede bişey demez,herhalde ögrense benim kafama ekşiyeceğine ii yapmışsın orada paylaş anlat deşarz ol akşama ben seni güzel şarz ederim der:)

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 5 ziyaretçi)
MDK55, melankolik28, 18eylul+, tontis, nuvanda, AHKESKE+, vefa84, seoz84, gokyuzu_12, turkuaz8+

vaaaaaavvvvoooovvvvvvvvvvvvv tavan yaptık

bak işte luzumsuz zıkkım iç diyeceksin olmayacak olur da terbiyemiz müsade etmiyo işte. tepesinden dökseydin suyu al sana suuu

kendi annem filan da vardı,o da bozuldu....kp vardı,o da kızdı bi bakış attı ama bizimki çocuk resmen tavırları filan,terbiye fukarası..sinirim depreşti :)

vaay efsunuma bak sen intikam haaa peki gelin hanııımmmm

aynen bacım aynen dişe diş, göze göz,kana kan, intikam intikammmmmmmmmmmm

bencede çok iii fikir canım başlarını ağrıtmıyoruz en azından

niye ağrıtmıyomuşuz canım ağrısın başları tabi onların anaları bacıları biz çekelim sonra başları ağrımasın olduuuu yok öleeee. valla ben alttan alttan ağrıtıyorum hep güzel güzel anlatıyorum bazen ufffff diyorum kendi kendime ne oldu diyo yok bişey diyorum sonra ısrar ediyo anlatıyorum ya neyse konuşup canımızı sıkmayalım boşver alıştım ben deyip kafamı omzuna koyuyorum sonra dertli dertli kalıyo oda ölece.
ne yapayım ben dır dır mı ettim o sordu bende o yüzden anlattım yıksa kv yi ona anlatmak gibi bi huyum yoktur benim canııımmm

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 7 ziyaretçi)
MDK55, cicolat, nasyabanu+, Hatice27, turkuaz8+, AHKESKE+, 18eylul+, seoz84, gokyuzu_12, vefa84, tontis, nuvanda

huuuuuuuuuuuuuuu kızlar noluyoruz böyle yaaaaa

bugün niyeb öyle coştuysam,aklıma gelen bişeyi daha yazıcam:)
daha 1 aylık filan evliyiz..bi akşam onlardayız.o zaman ankarada oturuyoduk..neyse geç oldu kalkcaz biz.kapıdayız hazırlanıyoruz..kv mutfağa gitti,kocamı çağırdı..konuşmalar oldu kocamın şey dediğini duydum "ben ne biliyim,eylüle söyle"
sonra bana seslendi kocişcim,gittim ben de...kvnin elinde küçük bi tencere,içinde sarma var."bunu vercem de pişirirseniz kızım" dedi...meğer kocama anlatmış nasıl pişirileceğini o da ben ne anlarım eylüle söyle diye beni çağırmış!!!! gel de delirme işte..sanki öğrenci evinde yaşıyo oğlu,ben neyim orda yaaaaaaaaaaa!!! yemekleri oğlu mu yapıyo..be nde soğuk soğuk,o istiyosa alalım dedim,eşim için..aldık tencereyi geldik evimize :) ve ben onu 3 gün pişirmedim,gördükçe delirdim..daha sonra eşime anlattım,cevabını verseydin ya "bana anlat anne,pişircek olan benim" deseydin ya dedi..ama bende akıl mı vardı o zaman....öff aklıma neler neler geliyo,sizin yüzünüzden

efffffsunnn ikidebir sayıp duruyon
ne oluyoo kızzzz
resim attım senle eylüş e bakın bakalım.bu resimlerin nisan ve mayıs ayı canlarrr

efffffsunnn ikidebir sayıp duruyon
ne oluyoo kızzzz
resim attım senle eylüş e bakın bakalım.bu resimlerin nisan ve mayıs ayı canlarrr

turkuazcıım kocanla sen misin oo?? bi de orda mı çalışıyosunuz,yoksa onları denerken mi çekildiniz o fotoyu ??

kııız ne geliyo aklına boşver demedim mi sana düşünüp durmaaa. amaaaaan bide bizi suçluyo bak bak seeeen

kızlar ne çok sayfa atlaşmışsınız zor okudum valla ay bana bir uyku bir yorgunluk çöktüki anlatamam gözlerimi zor açıyorum,hiç kendimde değilim

dün eşimle annemlerdeydik arabada gelirken atıştık bizde biraz annesinin benim evimde bana danışmadan sormadan kızlarına yaptığı kışlık hazırlıklarından ve beni biraz olsun düşünmediğinden dert yandım ben onun kızlarından yaşça küçüğüm ben yapıyorsam herkez alsın parasıyla yapsın neden bütün yükü bizim omzumuza atıyor dedim kızı damadı öğretmen diğer kızının durumuda iyi ama nedense her sene gelir benim evime bütün hazırlıkları bizde yapar parasıda eşimden çıkar sonra onun kızları tutumlu biz savruk oluruz,bu konulardan atıştık baya,bu düzen bitecek biraz sabret çok az kaldı dedi yeni ev aldık oturduğumuz ev onların taşınınca yapamaz izin vermem artık dedi akşamda annesi yine şunu alsak bunu alsak diye başlayınca eşim açtı ağzını yumdu gözünü,sen devam et ayrım yapmaya hep onları düşün tamam düşün ama bana bulaşmadan düşün bütün zararı ben çekiyorum dedi,başladı oğlum ben sizede herşeyi yapıyorum ben onlara ne yapıyorum sus anne sus birbirimizi tanıyoruz dedi kapadı ağzını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…