Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

hemde ne anlayışsız hiç sorma eylüşüm kızı kaçırdı getirdi bee kızı gezmeye diye çıkarmış evlerinden yarım saat uzağa gidince sormuş oda zaten ağlıyomuş geri götür diyememiş ağlamaktan gelmişler işte buraya biz dertleştik de hep msjları silerdik silmeden eve geldi benimki yakalandım hemde ne fevri bacım ne fevri eşimide yoldan çıkarcak diye korkuyodum bi ara ama sağolsun eşim değer verir bana eşime dedim zaten onun konumunda değiliz onun duygu düşüncelerini anlayamayız şuan kiii ayrıca çocukta kv için arada kötü şey söylüyo ama kendi annesi olunca kıza kızıyor... cins

Son düzenleme:

hemde ne anlayışsız hiç sorma eylüşüm kızı kaçırdı getirdi bee kızı gezmeye diye çıkarmış evlerinden yarım saat uzağa gidince sormuş oda zaten ağlıyomuş geri götür diyememiş ağlamaktan gelmişler işte buraya biz dertleştik de hep msjları silerdik silmeden eve geldi benimki yakalandım hemde ne fevri bacım ne fevri eşimide yoldan çıkarcak diye korkuyodum bi ara ama sağolsun eşim değer verir bana eşime dedim zaten onun konumunda değiliz onun duygu düşüncelerini anlayamayız şuan kiii ayrıca çocukta kv için arada kötü şey söylüyo ama kendi annesi olunca kıza kızıyor... cins

Son düzenleme:
efsunnn Allah ım ya ne diyim size. madem böyle tehlikeli konularda msj şıyonuzda ne diye delil bırakıyorsunuz ortada.
Ayrıca kocan görsün çözüm üretsin istiyorsan, içinden gelmese bile " ayy kv iyidir hoşdur (KOCA YALAN) ama insanın kocasıyla ayrı evde olması başka. şöyle rahat rahat giyinriz dolanırız filan yazar" Allah ım sizin aklınızda uçmuşş.
ne diyim, bilemedim. koca muhakkak kızın kocası ile konuşsun, kızada gık demesin sussun, yokmuş bişi gibi davranıp, gönlünü yapmaya çalışsın (karnı burnunda ama ne yapar bilmem) çocuğu telkinleyip, frenleyin.. zamanla onunda siniri geçer. zati bebek olacak onun heyacanı ile unutur. uzun süre kız konu açmasın. (bu kızın kocasıda takıntılı haneye yazıyor benimki gibi) ALLAH O KIZIN YARDIMCI OLSUN.
arkadeşlerrr benim sıkı şekilde çalışmam lazımm. size cvp yazıp okumayacağım kib sevgiler. efsunnn sende kocana dert anlatmak istiyosan kendin konuş, bence senin kocan tava gelmiş... tam vaktidir.

ay bi de plansız mı oldu kaçışları..ben kız da razı sandım..bu daha kötü..ne biçim erkek yaa,erkeklik bu mu o da var tabii..aman canım eşine dikkat et,arkadaş sonuçta,doldurmasın kadınlara karşı..seninki çok şükür iyi hoş da belli de olmaz yakınında böyle biri olması fena..
işte halimize şükür dedirtecek bi olay bu..üzüldüm gerçekten,yani insan ne umutlarla evleniyo,bu kızınki başından kötü..
inşallah hallolur,düzelirler ne diyelim,ama arkadaş o zihniyette olduğu sürece böyle şeyler hep olacaktır..

turkuaz kocanı arar da kvnin kalp krizine sebep olur musun bilmem ama bi gün gelsin de sen kvyi bi ara lütfen,ara içini dök,tüm gelinler adına yap bunu :)

Allah kocamı bana aratmasın. büyük konuşmak istemiyorum o yüzden aramam demiyorum. ama kv aramam asla telefonunu bile sildim. KV Allah birgün bir arayacak yanına çağıracak cezasınıda kesecek... zati kv ararsam hemen numaradan hastanelik yapar, oğlu da gelir benle kavga eder. anamı hst ettin diye... daha önce kv yi aramadığım için üzülüp hst olmuşluğu var (DOĞRUMU KOCAAA Bİ YALAN)
ayrıca ben sen gibi kv sesini duymadığı için sinir harbi yaşayanlardan deilim mutlu olanlardanım

yaa izmir yolcuların yolcu etcez diye oldu herşey yoksa o gelene dek siliyorum ben msjları
bende eşime konuş dedim biz karışmayalım diyor ama olay bizden çıktı
neler çekti neler bi anlatsa roman valla canım
nereye bacım nereye bizi bırakıp
dün akşam konuşurken günlüğümü okudugunu öğrendim zaten hadi hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

hemde ne plansız kızın haberi bile yok çocuk yengesini alıp gitmiş kızın memleketine...
kız seviyormuş ama kaçaçak kadar değil yani... senin gibi ailesinden uzakta kimsesi yok burda 7 saatlik yol var annesine
ayyyy asla asla dayanamam ben öyle adama Allah korusunnnn ben şükrediyorum zaten kocama
o zihniyeti nasıl düzeltcez işte eşime konuş anlat dicem

aman ben de sesini duysam bu sefer de ona sinir olurum..mırıl mırıl konuşcak,hastayım başım,gözüm,kirpiğim ağrıyo dicek aramazsa aramasın beeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

neyse o zaman,onu sen hastanelik etme,kendi etti kendi bulsun!! numaracı gıcık kadınlar

bencede aramasın eylülüm aynen başım,gözü,kulağım,saç diplerim bile der yani

günlüğünü okudu muuuuuuuuuuuu...vaaaaaaaaaaaaaaaaaooooovvvvv!!!!!!!!!!! güzel habeerr...kızııııııım umutsuz olma bak sen buldun böyle kocayı,şükret!! güzel şeyler olacak sizin içinn

gökyüzü ben eşin zannettim demek kayınvalden bunu yapan içimden neler geçiyo ona karşı ama şuan burda yazamam,tek diyeceğim evini almışsın kurtulacaksın bunlardan senin adına çok sevindim.

ALLAH yardım etti eşimde beni anladıda ev alabildik canım . kaynanam burda değil şimdi yiğeninin düğünü var o yokken evi tpluyorum yavaştan bir tek yatak odamı ve çeyizlerimi alıcam . ne hayellerle ne zorluklarla evi düzdük şimdi bir çöp bile almadan çıkıyorum eşimle herşeyi kendimiz yaptık ,düğünümüzü bile kendimiz yaptık kimseden ne maddi nede manevi yardım görmedik . herşeyi orda bırakıp gitmek dokunuyor . ama bunada şükürler olsun ya eşim benim yanımda olmasaydı ( hatasını sonradan anladı ama buda büyük bir erdem ) herşey daha kötü olurdu benim için . kaynana geçenlerde diyor ben geldiğimde taşınında eve geldiğimde şok yaşamayayım diye . ne o dedim annen herşeyi alıp götüreceğimizimi düşünüyor dedim .

günlüğünü okudu muuuuuuuuuuuu...vaaaaaaaaaaaaaaaaaooooovvvvv!!!!!!!!!!! güzel habeerr...kızııııııım umutsuz olma bak sen buldun böyle kocayı,şükret!! güzel şeyler olacak sizin içinn

okumuş bi ara ama nereye kadar, ne zaman okumuş bilmiyorum
akşam arkadaşları konuşurken dedim sonunda
ben senle konuşamıyorum hep yazdım içimdekileri
bi kere merak ettin mi bu kız ne yazıyo diye dedim
okudum dedi oda
ben onu bulduğum günden beri şükrediyorum zaten arada kızsamda
evin ayrılma ihtimali yokda pek en azından daha da anlayışlı olur
daha çok vakit ayırır... benim evden umudum yok
hem maddi hem manevi...

olsun en azından okumuş bu bile bi adım..sen kendi durumunu daha iyi bilirsin ama yine de umutsuz olma derim ben..hiç olmadı,o evde daha huzurlu olmanın yolunu bulursunuz birlikte

senin adına çok sevindim gökyüzücüm hayırlısıyla geç inşallahhh yuvana

olsun en azından okumuş bu bile bi adım..sen kendi durumunu daha iyi bilirsin ama yine de umutsuz olma derim ben..hiç olmadı,o evde daha huzurlu olmanın yolunu bulursunuz birlikte

diyorum ya ayrı ev zor ama yani en azından şimdilik buna da şükür eylüşüm
inşallahh buluruzzz

ALLAH arkadaşına yadım ettsin canım . eşimde bana zamanında çok kaçalım dedi . ama ben istemedim kaçmam ben dedim ailemin yüzünü yere eğdırmem çıkacaksam bu evden telimle duvağımla çıkıcam dedim . eninde sonunda kabul edecekler dedim . İYİKİ kaçmamışım . evin içine ufakta olsa bişeyler yaptırdık sağolsun canım annem her aradığımda anne şu gelecek gidermisin dedim gitti kadıncağaz ağzını bile açmadı . ama kaynanam merak edip eve bile gidip bakmadı anneciğim aldıda götürdü bir gün

eylüş yımırtaların şahane kız bi düzine dicem ama en az 3 düzine
hadi hayılrısı bakalım üçüz üçüz üçüz...

amin canım yar ve yardımcısı olsun...
banada eşim kaç dedi bende aynen senin dediğin gibi kabul edecekler dedim ve ettiler
kv anormal seninkide

amin canım İNŞALLAH daha güzelleri sizin olur İNŞALLAH . baklım taşındıktan sonra neler olacak . kaynana gelecek biz haftanın kaç günü gitmek zorunda kalıcaz bunlar için sorun olacak mı ?

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herşeyin hayırlısı bakalım merak ettim bende şimdiden neler olacak

hoş geldin canımbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…