Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

vaaaay mükemmel bayıldım valla kız. ben bunu nasıl kaçırırım yaaa ama eylül ben seni sanki biyerden tanıyo gibiyim liseyi falan nerede okudun

utandım :)
o zaman ben de seni göriim yaaaaaaa,belki tanıyoruzdur gerçekten..liseyi mustafa kemal de okudum canım,yenimahallede..sen?? iyice merak ettim seni

o zaman ben de seni göriim yaaaaaaa,belki tanıyoruzdur gerçekten..liseyi mustafa kemal de okudum canım,yenimahallede..sen?? iyice merak ettim seni

bende samanyolu koleji vardı keçiörende orada okudum ya valla tanıyorum ama çıkaramıyorum. bu pc de resim yok hiç ama yarın falan yollamaya çalışşırım canım

bende samanyolu koleji vardı keçiörende orada okudum ya valla tanıyorum ama çıkaramıyorum. bu pc de resim yok hiç ama yarın falan yollamaya çalışşırım canım

kızlar çok yoğunlaştı işlerim hızınıza yetişemiyorum ama sonra okucam öpüyorum hepinizi

keçiörende de oturduk canım,biz senle özelden bi görüşelim okuduğumuz bulunduğumuz yerleri...o zaman belki tanıdık çıkarız :)

canlar ekledim sizi msn e ben.
vefamm değişik beklemiştim seni. sana da bebişe de bayıldım.. kız kocan iyi birine benziyo senin.. efendi birine benziyorrr. Allah bozmasın yuvanızı
herkesden resim bekliyom. göndermeyini pzt yakarım şansınız yok
efsunnn valla sen ufak tefek gibisin sankim. seni uzun boylu normal kilolu biri olarak hayal etmiştim.
eylüşş resimlere çoktann baktım ben.. ama sen beklediğim gibisin. cadısın cadııııı

mucuk bebişler kib sevgiyle kalın, siz yazın ben hafta sonu okurum yazdıklarınızııı

bu arada beni beğendinize sevindim. (sankim size varcam ama olsun beğenilmek hoşuna gidiyo insanın)
size sır veriyom. buraya işe başladığımda alyans takmadım herkes beni bekar zannetti. evli olduğumu duyan şaşırdı. bana takılan birkaç kişi vardı hatta. biri dediki kız sen kısmetlisin daha 1 ayda millet peşinde diye....
evli olduğumu öğrenen geri adım attı tabikide olması gerektii gibi

ahkeşkecim seni hiç böyle beklemiyodum :) hayır ne bekliyodum onu da bilmiyorum ama :)) maşallah çok da güzelsin..

keçiörende de oturduk canım,biz senle özelden bi görüşelim okuduğumuz bulunduğumuz yerleri...o zaman belki tanıdık çıkarız :)

ben

bende seni ekledim msnden canım
kızların maillerini banada atsana özelden canım bende merak ettim herkesi
evet ufak tefek sayılırım 54 kilo boyumda 1.55 falan
ooooooooooooooo nasibim çok denesen bacım sen şuna
sende kib tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…