Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

sevgili turkuaz,
benim yorumuma gelecek olursak eğer ben biraz daha kilolu tahmin ediyodum ve yaşını da daha büyük amaa bence 28 yaşında falansın daha yukarısı yok. bide ablanızım diyodu bizeeeeee

ahkeşke ben bu akşam enerjik olamıcam galiba kızlar yediğim bişeymi dokundu neee başım ağrıyo midem ağzımda bir halsizlik ateş basıyo resmen saat 5 olsada gitsam eve yatsam

hadi yaa!!! küçük gösteriyosun o zaman turkuaaz..be nde 50 kiloyum :)))) ne çok ortak yönümüz var dermişim:)

kız resim istiyo göndersenize beeeeeeeeeee....

yalnız kalsan kimbilir neler olur ah keşkem ahkeşkemmmm

vvaaavvvvoovvvv yaşıda göstermiyoruz işte süperrrrrrr

banum senin çift kale maç yapmaya ihtiyacın var o zaman hepsssiii geçer...

vefacım 83 oluyom ben ama genelde çevrem daha küçük ve bekar zannederdi, alyans da takmadım ben pek fazla içimden elmedi takmak, oysaki severim alyansı
size hafta sonu gelinlik resmimi göndercemmm... çok sıkıntı yaşadım ya onlar beni olgunlaştırdı. yaşadıklarımda da ders çıkartırımm ben..

efsunnn sen merak etme ben çıtır kızları aratmam.

hadi yaa!!! küçük gösteriyosun o zaman turkuaaz..be nde 50 kiloyum :)))) ne çok ortak yönümüz var dermişim:)
kız resim istiyo göndersenize beeeeeeeeeee....

bencede küçük gösteriyor
ooffffffffffffffffffffffffff bende evlenirken 50liydim 1 yılda 54 oldum acil kio vermem lasım benim yaaaaa

gönder gönder canım bende göndercem de akşama anca atarım kv karşımda oturuyo kaç sattir ne ediyo diyo kesin içinden

aşka geldim benim gelinlik resimlerime de bakın hadii:)

sen zaten ayrı süpersin bacım eylüşümmmm

kızlar ben resim gönderemiyorum işyerinden girdiğim için resim yüklü değil pc'de ama turkuazcım sana bayıldım bende evlendiğimde 52 kiloydum şimdi ise kimse sormasın kilomu(((

vaaaay mükemmel bayıldım valla kız. ben bunu nasıl kaçırırım yaaa ama eylül ben seni sanki biyerden tanıyo gibiyim liseyi falan nerede okudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…