kızlaaar günaydıııııınnnn
günaydın canım iyiyim çok şükür sen ne yaptın nasıl oldun iyi misin biraz daha
günaydın canım iyiyim çok şükür sen ne yaptın nasıl oldun iyi misin biraz daha
yok canım aynıyım hala ne oldu anlamadım mide bulantısı, karnım ağrıyor, halsizlik bütün gece uyuyamadım dün ayran içmiştim ondan mı oldu acaba dr gitmedim geçer diyee...
canım benim öncelikle gelinlik resimlerin için yorum getireceğim bir içim su olmuşsun tatlım allah bahtını güzel etsin,işin aşkın yolunda olsun bak bugün cuma mübarek gün senin için dua ediyorum tatlım,bu arada ben resim göndermedim pcde kayıtlı değil demiştim aMA yaramaz seniiiiiiiiiiii gel gelelim sen benim resimlere faceden baktın dimiiiii seni uyanık seniiiiiiiiiiiiiiii:))))
Gunaydin sekerler vefam benim face im neyim yok. Senin resmine bakmadim. Bekliyorum resim
Ahkeske resim tam senle ortusmus. Cadiii muck muck muck
Efsun popisi kaldiramamis gene. Efsun sende guzel gelin olmusunn. Ole hic masum gelin gibim degilsin. Cadinin bi tekide sensinn :)))
Eylul bacim seninki ne calismaymus yimirtan bitti calisman bitmedi. Meyve ye demistim fazla mu yedin neeee
Gunaydin sekerler vefam benim face im neyim yok. Senin resmine bakmadim. Bekliyorum resim
Ahkeske resim tam senle ortusmus. Cadiii muck muck muck
Efsun popisi kaldiramamis gene. Efsun sende guzel gelin olmusunn. Ole hic masum gelin gibim degilsin. Cadinin bi tekide sensinn :)))
Eylul bacim seninki ne calismaymus yimirtan bitti calisman bitmedi. Meyve ye demistim fazla mu yedin neeee
kızlar ya bu resim işiş tehlikeli değil mi valla tanıdık falan çıkacak ondan sonra bir sürü baş ağrısı olacak bence yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum canlarım
efsuuuun günaydın canım turkuazı mı duydun ne. popişi kaldırmışın
resmi orta meydana atmıyoruz ki canım msnden atıyoruz
istemezsen atma sen bilirsin zaten bana atmadın
günaydın bacımmmm
popişle ilakası yok datlum yaaaa artık geç kalkmıyorum zaten paşamın gönlü olsun diyeee
gerçi emeğimin karşılığını da alıyorum yaniiiibarıştık kocişle özürde diledi
bide şu arkadaşın ankara düğününden sonra bi güzel konuşcam gerçi önce arkadaşların işini çözmem lazım
malum benim yüzümden araları bıozuldu
günaydın gelin kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?