- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
günaydın canım nasılsın...
sende bana yollamadıııınnn. hem adres atmadın ki bana ben adres gönderiyorum özelden.
aferin efsunuma ha şöle ii ol kocişle amaaan benim kociş 1 haftadır yoktu gece geldi hiç görmedim bile gerçi görsem ne değişecek eve geliyo cümbürcemaat maşallah konuşamıyoruz bile o zaman daha da canım sıkılıyo amaan kocişimi yaşayamıyorum yaaa.
yarın da trabzon gezisine gidiyoruz tabiii yine hepberaber neyse böle geziler kalabalık güzel olur ama ben artık eşimle yalnız kalmak onu yaşamak istiyrum
günaydın gelin kızlar :)
ne ekliyosanız beni de ekleyin bana da yapın beni mahrum bırakmayın hee :))
ahkeşke adres bekliyorum senden
sen de mi kapalısın :)
eylül dün yarım kalmıştı konuşma nie şaşırdın beni görünce sen nasıl bekliyodun ki
resimler açık olduğum dönemde çekilmiş resimler kapalı resimleride gönderirim bir ara şuanda bilgisayarda yüklü değil,
efsun canım çok duru bir yüzün var gelinlik çok yakışmış bayıldım allah mutluluğunuzu ağzınızın tadını bozmasın evet bebiş benim.
eylül dün yarım kalmıştı konuşma nie şaşırdın beni görünce sen nasıl bekliyodun ki
çok sağol canım amin inşallahhh
bebişin çok tatlıııı
çok güzel bi yüzün varmış ahkeşkem yaaa maşalllahhhh
oduncuğun resminide koyaydın yaa
saol canım. ben iş yerindeyim ya burada pc de de resimlerimiz yok sonra bi ara onları da yollarım
aşağı yukarı hepimiz birbirimizi gördük bayıldım kızlar size hepiniz çok genç çok güzel hanımlarsınız bundan sonra yazışırken daha iyi olur yüzlerimiz gelir göz önüne bu arada vefayı göremedik sanırım vefa senden de resim bekliyoruz.
aşağı yukarı hepimiz birbirimizi gördük bayıldım kızlar size hepiniz çok genç çok güzel hanımlarsınız bundan sonra yazışırken daha iyi olur yüzlerimiz gelir göz önüne bu arada vefayı göremedik sanırım vefa senden de resim bekliyoruz.
valla salak kocişler bizim kıymetlerimizi bilmiyo hepimizi görünce daha ii anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?