Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

yolladım canım ekledim bile seni
inşallah yaşicaz canım bigün

günaydın gelin kızlar :)

günaydın şekerim

resimler açık olduğum dönemde çekilmiş resimler kapalı resimleride gönderirim bir ara şuanda bilgisayarda yüklü değil,

efsun canım çok duru bir yüzün var gelinlik çok yakışmış bayıldım allah mutluluğunuzu ağzınızın tadını bozmasın evet bebiş benim.

eylül dün yarım kalmıştı konuşma nie şaşırdın beni görünce sen nasıl bekliyodun ki

yok canım ben nasyabanu ya dedim,o da kapalıymış ya..seni dün gördüm ya zaten...şaşırmak demeyelim,kimseyi kapalı mı açık mı diye düşünmedim de,kimi nasıl hayal ettiğimi de düşünmedim aslında,ay ne bilim işte::) konuşcaz canım..ama bişeyle uğraşıyorum şuan,anlatcam sonra

çok sağol canım amin inşallahhh
bebişin çok tatlıııı

eylül dün yarım kalmıştı konuşma nie şaşırdın beni görünce sen nasıl bekliyodun ki

çok güzel bi yüzün varmış ahkeşkem yaaa maşalllahhhh
oduncuğun resminide koyaydın yaa

aşağı yukarı hepimiz birbirimizi gördük bayıldım kızlar size hepiniz çok genç çok güzel hanımlarsınız bundan sonra yazışırken daha iyi olur yüzlerimiz gelir göz önüne bu arada vefayı göremedik sanırım vefa senden de resim bekliyoruz.

nasyacım vefa şuan yok zaten sanırım

valla salak kocişler bizim kıymetlerimizi bilmiyo hepimizi görünce daha ii anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…