Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

off offf Allah yardımcın olsun

Sadece kaynanam olsa iyi kayın pederimin farkı yok iki kaynanam varmıs gibi..

abboww allah yardım etsin Allahtan kayınbabam iyi.
ama dolduruşada geliyo

ayyyy aynı ben
ama bizde öyle iftiralar olmadı
ne güzel ev alıp kurtulmuşsun ohhhhh

ben 6 senedir seslenmiyorum
ama bıçak kemiğe dayandı
lafını verecem artık

benimki nişanlıyken melekti
evlenince bu hale geldi
sen düşün artık seninkinin ilerideki halini

amiin korusun valla benimkide çok bilmiş
ona göre çevresindekilerin hepsi aptal
kendinden iyi bilen yok
hayırlısıyla bebeğini doğur inşallah
yeni eve doğurmadan taşınabiliyorsan taşın
yoksa o günlerinide burnundan getirirler.

ayy allah korusun sizden çıkmazdı
ben sayesinde çocuğumu düşürdüm
yetti yaşattığı stress

Ay bunları okudum gözüm korktu iyiice inşallah ilerde benim kaynanamda böyle cadı olmaz ya Allah herkese sabır versin

valla arkadaşlar yorumlarınızı okudukca halinize şükredin diesim gelio:)
ben 8 senedir birlikte oturuorum ve halada devam edio :)
düşünün artık benim halimi:)

birlikte yaşamak gerçekten zor. ve aklı olan kabul etmemeli bence. bende mecbur gibi bişidim birlikte yaşıyorum. eşim tek çocuk bir annesi var. ya eşimle evlenmicektim yada kabul etcektim. seviyorum die gözüm görmedi ama bence bütün şartlar zorlanıp böyle bir durumun içine girmeyeceksin. kayınvalide melek olsa bile zor birlikte yaşamak. bir evde iki kadın olmuyor bunu biliyorum. hiç yoktan mutfak olayı bile sorun. kendine ait bir düzen olmuyor ne kadar uğraşırsan uğraş.

Doğumdan önce taşınmam zor biraz cunku 10 gun icinde bekliyoruz doğumu :)
Ama olsun yinede simdide fazla yakın değiller baska semtteler.
İnşallah burnumdan getirmelerinede fırsat vermiycem Rabbim ceneme güc verir inşallah

ciddi misin 8 sene ya nasıl dayandın gerçekten benim 5 ay oldu kaynanamlayım ama dayanamadım bir aydır sabah akşam ev arıyorum

ben aynı evde yaşasam ikinci gece faili meçhule kurban gidebilir yaniii bilemiyorum ay çok acımasızım..ama o da anne olsun yaaa bana ne bana da yazık

bacım sana açık vede kesin konucam kesinlikle nişani at
seni çok ezdirir şimdiden kaynanan başlamış cadılığa
bence sağlıklı bir evlilik olmaz
bende senin gibiydim 2 ay nişanlı kladım burnumdan döktü
eşimde habire evlenince değişir yok tek çocuğum o yüzden böyle yapıyo dedi
bende aptal kafam ahmak kafam inandım
annem hep dedi ömür boyu burnun önünde olacak
yok dedim bişe olamzz
bak şimdi boşanma yolundayız sırf kaynana yüzünden üstelikte bi kızım var
hadi çık şimdi işin içinde herşey yaptı bana her küfrü etti bana
tek suçum oğlunu almak ....kuma der bana asla gelin demez
iyi düşün daha yolun başında yanlışlık yapma sakın haaaa evlenme o adamla

KristaLBebeK kullanıcısından alıntı

ciddi misin 8 sene ya nasıl dayandın gerçekten benim 5 ay oldu kaynanamlayım ama dayanamadım bir aydır sabah akşam ev arıyorum

8 sene... vay be dilo kolay bende 10 aydır beraberim hergün ağlıyorum...

bende dinlemedim annemi sizin gibi sonradan anladım insan içlerine girmeyince anlayamıyo malesef

oooo valla gözüm korktu yaa..bizde şöle bi durum var ama.o cadıysa ben ondan daha cadıyım.istesem yüzüne bi laf ederim hayatımdan ömür boyunca çıkar.ama işte kötü olmak istemiyorum.bizde küçük iğneler var arada o batırıyor ben gülüyorum aradada ben batırıyorum o anlamamazlığa geliyor.ona hep güçlü görünüyorum.eve gelince ağlama krizleri falan geçiriyorum..ama anası için oğlundan vazgeçmiycem yaaa karar verdim ben.onu kapı dışında bırakmayı bilirim ben hele bi evleneyim....ama senin için çok üzüldüm boşanma bence.kızın varmış allah bağışlasın onu düşün.kız çocukları çok etkileniyor bundan.babasını yarım yamalak görmek hep bi eksiklik yaratcak.belkide ilerde yanlış kararlar alacak.boşanma derim hele hele kayananan yüzünden hiç.ağzının payını ver otursun bişey olduğunda.

eşinizle aranızda bi sıkıntı yoksa herşey kv yüzünden oluyosa boşanmayın sakın,çocuğa yazık,babadan ayrı büyüyen çocuklarda;ne kadar sık görüşselerde sevgi eksikliği oluyor,niye onu amacına ulaştırasınızki yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…