Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

sevincc arkadaşım benim de kayınvalidem seninki kadar olmasa da durumumuz aynı
karşılıklı dairelerde oturuyoruz saçma saçma şeylere takılıyor sonra hem kendi huzurunu hem bizim huzurumuzu kaçırıyor. gelmiş 70 yaşına bekar oğluyla oturuyor bütün herkez evli. 5 aydır sorun yoktu taktığı şey ne biliyomusunuz annem benim herhafta 5 saatlik yoldan geliyor hafta içi oğluma bakıyor hafta sonu gidiyor neymiş annem ona geçmişyormuş komşumuymuş , kendisi her allahın günü 3 defa gelir beş dk oturur yarım saat oturur gider tekrar gelir. sabah dokuzda gelir kahvaltı zamanı akşam yemeği zamanı gelir davet etmedik diye birşey yemez .gelme o zaman saati biliyosun işte.bu konu yüzünden şimdi bir haftadır suratından düşen altı okka yani...
ben hiçbirşey demiyorum. yok efendim kapıyı çaldım da açmadınız ya duymadık işte. açana kadar gelir ondan sonra niye açmıyosun der..
doğum yapçam ertesi gün doğuma gitçem sezaryene.oğlumu sünnet ettirmek istedim doğduğu gibi dedim. demediğini bırakmadı doktorlara bakacakmışım yanlış yerlerini kesmesinlermiş bende çıktım geldim eve. ertesi gün gidiyorum hiç güle güle bile demeye çıkmadı. doğumdan sonra gelmiş hanım geçmiş olsun diyo. geçmiş oturmuş ben 9 tane doğurdumda hiçböyle olmadımda ya sabır,
oğlumu 4 aylıkken sünnet ettirmek zorunda kaldık bende gelicem diye tutturdu. 45 dk ameliyata kaldı çıktı yavrum babannesini arıyoruz yok ortada çıktığını haber vercez. meğer eve gelmiş neymiş oğlu öğlen eve gelcekmiş yemek yokmuş bizde düşünüp duruyoruz nededik acaba diye de gitti. geldik eve bizide çağırıyor. gitmiycektim benim oğlumu görmeden geliyor eve diye ama gittim salaklık işte. benim eşimde diyoki iyiki gelmişin çok acıkmıştık..... gülermisin ağlarmısın
çok karışık anlattım galiba kusura bakmayın. öyle saçma şeylere doluyum ki....iyi oldu bu topik gün gün oldukça yazalım rahatlayalım bence

sizinki de daha ayrı bir cinsmiş canım benimkiler sadece çok düşüncesiz yeni evlendiğimi anlayamadım 10 aydır mutsuzum huzursuzum

Son düzenleme:
ayrı ev düşünmüyormusunuz eşin bundan rahatsızlık duymuyormu

şuanki otruduğumuz evi 3 sene önce aldılar ve kredisini ödüyorlar, eşimde 6 ay önce işyeri açtı sıkıntıları var biraz.Oda huzursuz oluyo bazen ama şuan yapacak birşey yok dio. 8 yılın ardından evlendik biz hayallerimiz vardı evimizle ilgili... ama şuan hepsi yok oldu... Ben zorlarsam olur die düşünüyorum ama bu seferde vicdanım el vermiyo kafam çok karışık

Aynı apartmanda oturanlar aynı evde oturanlara bakıp yine şükretsinler, ben 10 sene aynı apartmanda oturdum, şimdi 1 senedir aynı evde oturuyorum 10 senedir yaşamadığım bunalımı şu bir senede yaşadım, boğuluyorum bazen nefes alamıyorum.Hayatımın hatasını yaptım, benimki kendi etti kendi buldu meselesi biraz...
Ama çok fazla çekemeyeceğim dua ediyorum bir an önce, ayrı eve çıkayım diye, evimide satmadım duruyor kiraya verdik, varmı benim gibisi acaba, basiret bağlanması diye buna diyorlar galiba.

asrın hatasını yapmışsınız bencede. Madem evinizde duruyot kiracı çıkınca taşının derim ama eşiniz ne diyor bu konuda

asrın hatasını yapmışsınız bencede. Madem evinizde duruyot kiracı çıkınca taşının derim ama eşiniz ne diyor bu konuda

Hemde ne asrın hatası, bazen sinirlenince kendime etmedik hakareti koymuyorum.Eşimin tavrı netti asla geri dönüşü yoktu onun için, fakat şu bir senede biraz yumuşadı ve geçenlerde kiracıyı çıkaralım oraya bi kaç eşya koyup arada gidip kafa dinleyelim dedi, tamamen değil onun niyeti.Evimiz burası olacak arada gidip kalacakmışız.Sanırım tam oturtamadı kafasında.Olacak işdeğilde ben onada razıyım.ÖYLE BİŞEY YAPSAK BEN BİŞEKİLDE AYIRIRIM EVİ O RADDEYE GELDİKTEN SONRA. aslında oda yapamıyor, işten gelince ayağını uzatıp yatamıyor hemen yatak odamıza çıkıyor.Babasından çekiniyor.Bende kendimi koca evde kapana kısılmış gibi hissdiyorum.

:2:

benim kaynanamla, kayınpederimle bir sorunum yoktu, ama onların benimle olan sorunları , eşimin annesine benim resmimi ilk gösterdigi an başladı (ki ben çevremde güzel olarak degerlendirilen gurupta gösterilen bir kızken, kadın tek yorum yapmamış, sadece bakmış ) eşime sormuştum eee ne dedi annen begendimi beni diye... yooo alev hiç bir yorum yapmadı, hiç birşey demediğini söyledi eşim )
aslında ozamandan belliymiş kadının kıskannç tavırlı oldugu... dünyadaki yapacagım şey yokk ...sadece ilişkilerimi kestim, ama ahirette hesaplaşacazzzzz,

merhaba kızlar bende 9 seneleik evliyim ve 9 senedirde kayınvalidemle oturuyorum ayrıyeten bitanede görumcem evlenmedi hiç annem yaşında ..... ilk seneler bende pek anlaşamıyordum hatta eşimi sevmeme ragmen boşanmaya bile kalkıştım eşim yalvardı gitme diye kayın validem herşeye alınıyordu surat yapıyordu kızıda aynı şekilde ..2 sene böyle huzursuz geçti eşime ayrı eve çıkalım dedim kabul etmedi tek erkek çocugu oldugu için annesini bırakmadı neyse biraz aramız düzeldi 5 senemizde bitane oglum oldu .. şimdi sürekli onu yapma şunu yapma kıznca kızma seslenemeyince sende çocuga biraz kız şaştım kaldım napacam oglumda biraz hareketli kayınvalidemde şeker hastası kaldıramaıyor gürültüyü çocuga kızncada bagırma diyor bagırmasm sende hiç seslenmiyon diyor.... görümcem ayrı bi şey zaten bazen söyledikleri sözlere alınıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum sürekli içime atıyorum huzurumuz bozulmasın diye bazen neşeli oluyorz yani bi gunumuz bi gunumuzu tutmuyor bende isterim ayrı evim olsun diye ama maddi durum dolayısıyla ... çıkamayıroz işte eşim özel sektörde çalışıyor işten atılır korkusu var naparız korkusu var böyle idare etmeye çalışıyorum .. işte yazları 3 ay memlekete gidyorl biraz kafa dinliyoruz ......... birde görumcem çok dagınık sürekli arkasını toplamaktn anam aglıyor biraz içim rahatladı bu konuyu açan arkadaşa teşkr ederim...:2::2:

ne guzel ımrendım

maasallah subanallah dılını ısır canım

Bizimde 6 yıl daha sürecek bir kredimiz var, bu ev eşimin üstüne diğer kirada olan evde eşimin üstüne maddi açıdan bisıkıntımız yok şükür, Allah sana iki kat sabır versin arkadaşım bide bekar görümcen varmış.Bizde bazen çok iyi oluyoruz vazgeçiyorum evi ayırmaktan sonra, tepem atıyor.haydiiii ben surat yapıyorum, onlar surat yapıyor.Eşimde tek erkek çocuk, ve gurur yapıyor bakalım ne zamana kadar dayanacak.

Kızlar bende bir yorum yapayım geçen bir topikte genelde kaynana dertleriyle ilgili yorumda bulunurum ki bazıların dikkatini çeker ve sanki bu konuda derdi olan sadece benim ki çoğunluğun derdi bu ama bu konuda derdi olmayanda bizi suçlu görür onun bu gibi konularda yaşanmışlığı yok kesin kaynana ölmüştür de ondan,bize anlamayan ve kınayanlarada umarım kızlarına böyle cadı kaynana denk gelirde anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu!

eşinizin dediği şekilde olmaz bence tamamen gidin :) aynen kendimi koca evde kapana kısılmış gibi hissdiyorum.

Benim kayınvalidem yok , tanıma fırsatım olmadı allahrahmet eylesin.

Ama okuyunca ağzım açık kalıyor, annesine bile çoğu zaman tahammül edemeyen ben, düşünemiyorum bile.

ALLAH SABIR VE KOLAYLIKLAR VERSİN CÜMLENİZE.

amca nenem seni görmüş rüyasında merak etmiş bi uğrayacakmışsınız güzel numara

Ben de anlatsam yaptılarını komedi tadında dram olur herhalde... Düşünüyorum da ne sabır varmış hakikaten bende. Yaklaşık 1,5 yıldır aynı evde oturuyoruz. Evlere şenlik.Bir iyi tarafı eşim anlamış oldu annesinin içini dışını. Allahtan çalışıyorum. Akşamları eve geliyorum oğlumla kapanıyoruz odaya çizgi film, oyun vs. derken gece oluyor bile. Eşimle iki cümle konuşamıyoruz. Ama gün sayıyoruz çok şükür. Evim bitti bitecek...

bende çalıştığım için şükrediyorum... Peki oğlunuzla odanıza çekilince hiç bizimle oturmuyorsun demiyorlar mı? Sizin en azından az kalmış ya bizler

Kaynananlar kara kara dusunuyorlarsa, demekki var bir hatalari.
Yazik gunah ama anneci olma nasil bir kavramdir, aklim almiyor.
Gerci bizimkide ablaci:))

demek ki bir tek benimki ablacı değilmiş kafayı ya yicem yada yemek üzereyim çıldırmama az kaldı

bende çalıştığım için şükrediyorum... Peki oğlunuzla odanıza çekilince hiç bizimle oturmuyorsun demiyorlar mı? Sizin en azından az kalmış ya bizler

Demiyor cnm diyemiyor çünkü. Oğlum akşamları çizgi film izliyor,özlediği için beni kesinlike beni de yanında istiyor.Çizgi film izlemekte kv min işine gelmiyor. Oğluyla başbaşa bırakıyorum onu. Onlar ayrı takılıyor ben ayrı. Zaten her hangi birşey söylese tatlı dille veririm cevabını. Eskidendi o içe at at hastalık hastası ol. Oda bildiği için cesaret edemiyor artık birşey söylemeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…